Opublikowano 15 lipca 20168 l u mnie święta przyszły w lipcu. nieco z innej bajki ale radości co nie miara wisienką jest model z drivera łyknięty za funta, mniej niż 5,50 zł do tego gratis gazetka od świętego mikołaja
Opublikowano 15 lipca 20168 l duzy plus za inazuma eleven <3 Dobre to? Już kilka razy miałem brać, ale zawsze coś innego wyskakiwało.
Opublikowano 15 lipca 20168 l Je czekałem na 3DSowe wydanie 3 pierwszych części na 1 cardzie. Niestety, nigdy nie wyszło poza Japonię....
Opublikowano 15 lipca 20168 l Colin, gdzie takie autko można kupić. Ty zbierasz takie autka, czy inny moderator? U kogoś widziałem foty, ale nie pamiętam, chyba Square...
Opublikowano 15 lipca 20168 l Square w lego wsiąknął, ja zbieram. w zimnym łokciu jest stosowny temat na ebay'u udało mi się wyrwać na farcie. typ wystawił od 0.99£, moja oferta była jedyna. wysyłka wyszła 3x drożej bo 3,5 funia deal roku normalnie.
Opublikowano 15 lipca 20168 l Doom - kolejne (po MK oraz TR) udane wskrzeszenie kultowej marki i jakże miły ukłon w stronę starej szkoły. Druga Horizon jako przedsmak przed świetnie zapowiadającą się trzecią odsłoną tej uznanej serii. Najnowsze GuiltyGear nie tylko po to by RAP 4 się nie kurzył, to kawał porządnego przedstawiciela gatunku, który dodatkowo wspaniale się prezentuje. Gorąco polecam.
Opublikowano 16 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Znalazłem dzisiaj na zakupach w małym sklepiku z grami. W środku wszystko nowe, pudełko w stanie bardzo dobrym. Za 45 funta nie mogłem nie kupić.
Opublikowano 17 lipca 20168 l Od usera z forumka. Co prawda Mario sam cart ale mi to nie przeszkadza. Ale te gierki od Nintendo są miodne.
Opublikowano 18 lipca 20168 l Znalazłem dzisiaj ogłoszenie z niby oryginalnym i nowym DualShockiem 3 za jakieś 2/3 ceny oryginału. Szybkie pytanie na forum internetowym i wyszło na jaw, że to podróba. Mimo to zdecydowałem się na niego, bo nie miałem nic innego do wyboru, gdyż na OLXie były tylko 2 ogłoszenia z czego jedno nieaktualne a na drugie nikt nie odpowiadał mimo odczytywania wiadomości. Rozejrzałem się też po Saturnach i tym podobnych i tam też ani śladu po czymś co przypomina DualShocka. Tak więc padło na podróbę. Po nieco błędnym dogadaniu się ze sprzedającym co do miejsca odbioru, przemaszerowałem z moją lubą jakieś 4-5 kilometrów do celu, kupiłem pada i wróciłem do domu. No i tutaj podziękowania dla mojej dziewczyny, która to w sumie sprezentowała mi tego pada jak i pomogła w nagraniu poniższego filmiku. Wybaczcie jej zatem te nieco zakłopotane operowanie kamerą https://www.youtube.com/watch?v=ey-X2imM35s Edytowane 18 lipca 20168 l przez Quake96
Opublikowano 18 lipca 20168 l nie no, faktycznie "tandetna podroba", skoro "laik nie odroznilby od oryginalu"
Opublikowano 18 lipca 20168 l Mówiłem przecież że na pierwszy rzut oka. Bo gdyby nie ten tandetny napis SONY to ktoś kto nie specjalnie zwraca uwage na detale mógłby stwierdzić, że według niego to oryginał. Tu też pod warunkiem, że obok nie ma oryginalnego pada tak jak ja. Bo wtedy to szybko można nabrać podejrzeń. Miałem w rękach trochę różnorakich podróbek DualShocków, szczególnie tych PSXowych (że nie wspomnę o mutacjach pokroju MONY) i ten nie wypada tak źle. Edytowane 18 lipca 20168 l przez Quake96
Opublikowano 18 lipca 20168 l https://youtu.be/ey-X2imM35s?t=7 Edytowane 18 lipca 20168 l przez Dave Czezky
Opublikowano 18 lipca 20168 l Za 1/3 ceny oryginału to bym jeszcze zrozumiał, ale świadomie wybulić 2/3 za podróbę i to tandetną? Edytowane 18 lipca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 18 lipca 20168 l Jak pisałem, brak alternatyw skłonił mnie do tego wyboru. Poza tym ja lubię ryzyko
Opublikowano 19 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No nie powiem, jestem w 9h pierwszej części i raz na jakiś czas muszę się nieźle napocić żeby rozwiązać zagadkę. Nie wiem jakim cudem wcześniej olałem tę serię. Kupiłem w nieokazyjnej cenie ale za to wszystko od jednego pewnego sprzedawcy.
Opublikowano 19 lipca 20168 l Teraz to rozumiem - Layton jest świetny, choć kolejne części nie wnoszą nic nowego. Ostatnio na ebayu zapomniałem zalicytować i 4 części z NDSa poszły za 90zł. Znalazłem dzisiaj ogłoszenie z niby oryginalnym i nowym DualShockiem 3 za jakieś 2/3 ceny oryginału. Oryginalny DS3 kosztuje obecnie ponad 200zł - chcesz powiedzieć, że za to guwno warte 40zł dałeś ~140zł? Edytowane 19 lipca 20168 l przez stoodio
Opublikowano 19 lipca 20168 l Świetna seria z tego Laytona, ale ja miałem jej dość po dwóch częściach. Nie wróciłem już do niej i raczej nie wrócę. Wolę po stokroć Phoenix Wrighta.