Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Nic z tego mnie nie interesuje... No nie wiem Shen co tak słabo ;)

Opublikowano

u mnie święta przyszły w lipcu. nieco z innej bajki ale radości co nie miara :banderas:

wisienką jest model z drivera łyknięty za funta, mniej niż 5,50 zł :dynia:

do tego gratis gazetka od świętego mikołaja :xboss:

28q5nqe.jpg

Opublikowano

duzy plus za inazuma eleven <3

Dobre to?

Już kilka razy miałem brać, ale zawsze coś innego wyskakiwało.

Opublikowano

Je czekałem  na 3DSowe wydanie 3 pierwszych części na 1 cardzie. Niestety, nigdy nie wyszło poza Japonię....

Opublikowano

Colin, gdzie takie autko można kupić.

Ty zbierasz takie autka, czy inny moderator? U kogoś widziałem foty, ale nie pamiętam, chyba Square...

Opublikowano

Square w lego wsiąknął, ja zbieram. w zimnym łokciu jest stosowny temat :) na ebay'u udało mi się wyrwać na farcie. typ wystawił od 0.99£, moja oferta była jedyna. wysyłka wyszła 3x drożej bo 3,5 funia :dynia: deal roku normalnie.

Opublikowano

Hzb3isN.jpg

Doom - kolejne (po MK oraz TR) udane wskrzeszenie kultowej marki i jakże miły ukłon w stronę starej szkoły. Druga Horizon jako przedsmak przed świetnie zapowiadającą się trzecią odsłoną tej uznanej serii. Najnowsze GuiltyGear nie tylko po to by RAP 4 się nie kurzył, to kawał porządnego przedstawiciela gatunku, który dodatkowo wspaniale się prezentuje. Gorąco polecam.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Znalazłem dzisiaj na zakupach w małym sklepiku z grami. W środku wszystko nowe, pudełko w stanie bardzo dobrym. Za 45 funta nie mogłem nie kupić. :)

Ktu1Yn0.jpgNmtJRxO.jpgERbCLZ0.jpgAbcSvO1.jpg?1

Opublikowano

35iaov5.jpg

Od usera z forumka. Co prawda Mario sam cart ale mi to nie przeszkadza. Ale te gierki od Nintendo są miodne. :banderas:

Opublikowano

W4gMGHO.jpg

a jak pan jezus powiedział?

Opublikowano

:obama: No nieźle. 

Opublikowano

Nie zauważyłem tego obrazu :P

Opublikowano

Po ile ten portret Jezusa?

Opublikowano

2137zł 

Opublikowano

Znalazłem dzisiaj ogłoszenie z niby oryginalnym i nowym DualShockiem 3 za jakieś 2/3 ceny oryginału. Szybkie pytanie na forum internetowym i wyszło na jaw, że to podróba. Mimo to zdecydowałem się na niego, bo nie miałem nic innego do wyboru, gdyż na OLXie były tylko 2 ogłoszenia z czego jedno nieaktualne a na drugie nikt nie odpowiadał mimo odczytywania wiadomości. Rozejrzałem się też po Saturnach i tym podobnych i tam też ani śladu po czymś co przypomina DualShocka. Tak więc padło na podróbę. Po nieco błędnym dogadaniu się ze sprzedającym co do miejsca odbioru, przemaszerowałem z moją lubą jakieś 4-5 kilometrów do celu, kupiłem pada i wróciłem do domu. No i tutaj podziękowania dla mojej dziewczyny, która to w sumie sprezentowała mi tego pada jak i pomogła w nagraniu poniższego filmiku. Wybaczcie jej zatem te nieco zakłopotane operowanie kamerą :D

https://www.youtube.com/watch?v=ey-X2imM35s

Edytowane przez Quake96

Opublikowano

nie no, faktycznie "tandetna podroba", skoro "laik nie odroznilby od oryginalu" :pawel:

Opublikowano

Mówiłem przecież że na pierwszy rzut oka. Bo gdyby nie ten tandetny napis SONY to ktoś kto nie specjalnie zwraca uwage na detale mógłby stwierdzić, że według niego to oryginał. Tu też pod warunkiem, że obok nie ma oryginalnego pada tak jak ja. Bo wtedy to szybko można nabrać podejrzeń. Miałem w rękach trochę różnorakich podróbek DualShocków, szczególnie tych PSXowych (że nie wspomnę o mutacjach pokroju MONY) i ten nie wypada tak źle.

Edytowane przez Quake96

Opublikowano
https://youtu.be/ey-X2imM35s?t=7

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Za 1/3 ceny oryginału to bym jeszcze zrozumiał, ale świadomie wybulić 2/3 za podróbę i to tandetną? :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No nie powiem, jestem w 9h pierwszej części i raz na jakiś czas muszę się nieźle napocić żeby rozwiązać zagadkę. Nie wiem jakim cudem wcześniej olałem tę serię.

Kupiłem w nieokazyjnej cenie ale za to wszystko od jednego pewnego sprzedawcy.

oizEcxr.jpg

Opublikowano

Teraz to rozumiem - Layton jest świetny, choć kolejne części nie wnoszą nic nowego. Ostatnio na ebayu zapomniałem zalicytować i 4 części z NDSa poszły za 90zł.

Znalazłem dzisiaj ogłoszenie z niby oryginalnym i nowym DualShockiem 3 za jakieś 2/3 ceny oryginału.

Oryginalny DS3 kosztuje obecnie ponad 200zł - chcesz powiedzieć, że za to guwno warte 40zł dałeś ~140zł?

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Świetna seria z tego Laytona, ale ja miałem jej dość po dwóch częściach. Nie wróciłem już do niej i raczej nie wrócę. Wolę po stokroć Phoenix Wrighta.