Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Raz zacząłem jedynkę, wkur,wiłem się na jednej zagadce. Drugi raz zacząłem - to samo. Chyba za głupi na to jestem.

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Mi Layton dostarcza bardzo dużej przyjemności, lubię takie łamigłówki, nad rozwiązaniem jednej z prostszych zagadek myślałem kilka godzin z powodu wyrobionego już sposobu rozumowania :-) Lubię obserwować sposób pracy mojego mózgu i jak się on zmienia i ewoluuje.

@ireniqs - Phoenixa próbowałem kiedyś jak kupiłem na iOS Ace Attorney i moim zdaniem wiele rozwiązań zagadek było co najmniej dwuznacznych przy czym gra nie pozwalała na wybór kilku dróg dedukcji. Bardzo mnie to irytowało i nie skończyłem.

Ciekawi mnie jak wygląda ten spin-off - Phoenix Wright vs Prof Layton? Czego tam jest więcej?

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Teraz to rozumiem - Layton jest świetny, choć kolejne części nie wnoszą nic nowego. Ostatnio na ebayu zapomniałem zalicytować i 4 części z NDSa poszły za 90zł.

Znalazłem dzisiaj ogłoszenie z niby oryginalnym i nowym DualShockiem 3 za jakieś 2/3 ceny oryginału.

Oryginalny DS3 kosztuje obecnie ponad 200zł - chcesz powiedzieć, że za to guwno warte 40zł dałeś ~140zł?

Nie nie. Widać nie doceniłem wartości DS3, ale 140zł nie dałem, także spokojnie.

Opublikowano

Dla Laytona kupiłem DSa i nie żałowałem. Wiesław, tego zestawu zazdroszczę bardzo konkretnie, bo sam pierwsze trzy części ogrywałem dzięki AceCardowi.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

sww86x.jpg
340 zł na KiG z Zeldą i ładowarką w zestawie. Deal lata :banderas:

Opublikowano

To spoko bo DS2 ma najwięcej czarów i hexów w historii serii. A także największy wybór różnych katalizatorów w tym np. mieczy rzucających czary.

Opublikowano

Nie rozumiem bolu doopy o Amanę, są gorsze lokacje w grze, a przez shrine mozna przebiec. 

Opublikowano

W SOTFS nie tak łatwo przebiec jak w podstawce. Mi się nigdy nie udało, łatwiej po prostu wytłuc wszystko. Zresztą wątpię żeby użytkownik Masorz zakupił DS2 w celu przebiegnięcia.

Iron keep też już w SOTFS nie do przebiegnięcia. 

Opublikowano

Ja też nie praktykuję przebiegnięcia, tylko wiem, że można było ;) nie wiem jak w SOTFS, nadal przede mną.  A to, że Iron Keep można było przebiec to nie wiedziałem :D 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

49NdlDg.jpg

Zbieranie gierek na Steam miało tą zaletę, że ani nie trzeba było niecierpliwie czekać na listonosza ani nie zbierało to kurzu na półkach.

Opublikowano

Ten fajnal z tego co widziałem to straszna bida z nędzą.

Opublikowano

Miłej zabawy w Shrine of Amana.

Jestem właśnie tutaj. Mam nadzieję, że twórca tej lokacji umrze na raka odbytu.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

0I0u1zH.jpg

Dzisiejsze nabytki z lokalnego "lombardu". Udało mi się wytargować obie za 30zł. Do TOCA 2 tylna okładka jest od jakiegoś James'a Bonda :P Air Combat za to nie posiada niestety książeczki, ale za to ma unikatowe pudełko :D

Opublikowano

WEoVDtk.jpg

Quantum of Solace mi wysłali przez przypadek.

dishonored goaty 2 razy kupiłem bo nie było manuala.

Sic. Persone już wrzucałem.

Edytowane przez banzai

Opublikowano

Ten fajnal z tego co widziałem to straszna bida z nędzą.

Za(pipi)isty jest jesli mozesz przebolec fakt ze czuc ze to port z przenosniaka w HD. Od czasow X chyba jedyny dobry Final moim zdaniem, wbilem platynke z przyjemnoscia.