devilbot 3 682 Opublikowano 20 lipca 2016 Opublikowano 20 lipca 2016 Wg mnie też świetny ten fajnal typo ale lepiej sie sprawdza na konsoli przenośnej. Ot zagrać kilka misji i odłożyć. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 lipca 2016 Opublikowano 20 lipca 2016 Idealnie dla mnie, właśnie na coś takiego liczę. Nie mam problemu z tym, że to port z przenośniaka. Mam PSP i mógłbym go ograć, ale wiem, że na dwóch gałkach na normalnym padzie i dużym ekranie przecież tylko zyskuje. Mam zamiar się miło rozczarować . Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 No i kolejny "laminat" Do tego brakująca okładka do TOCA 2 wydrukowana na zwykłym papierze. Jedyne co znalazłem w necie to skan w jakiejś żałosnej rozdzielczości, więc i tak szkoda drukować na lepszym papierze. Jak ogarnę lepszy skan to chętnie pokuszę się o wydruk na czymś lepszym. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość DonSterydo Opublikowano 21 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 lipca 2016 Kolejne dwa potencjalne sztosy do czydeesowej kolekcji: 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daffy 10 564 Opublikowano 21 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 lipca 2016 utknely w celnym i dowalili vat wiec zamiast okazji byl zakup w normalnej cenie niestety ale w sumie dwa dosc biale kruki na terytorium pl, z czego ten z prawej to ogolnie ciezko dostepny w dobrej cenie w eu z racji malego nakladu wydanego w zrozumialem jezyku tylko w azji 15 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 (edytowane) O YEBAKA, DIGIMONY NA VITE W PUDELKU I jeszcze superbeat xonic To ta sławna paczuszka z PA? Edytowane 21 lipca 2016 przez Rayos Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 (edytowane) tak rayos to ta playasia - xonic byl za rowno stowke, digimon za 180zl, niestety jak wspomnialem celny przechwycil (do calosci doliczyli 23%vat) wiec nici z promo i nie ma co sie chwalic cenami, jednak i tak szczesliwy z zakupu bo dwie rewelacyjne gierki i do tego ciezko dostepne w naszej czesci swiata (szczegolnie digimon to bialy kruk) Edytowane 21 lipca 2016 przez Ficuś 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gkihdghdhj 354 Opublikowano 21 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 lipca 2016 (edytowane) Parę godnych uwagi rzeczy, z czego w przypadku trzech można by rzec "No (pipi) nareszcie", czyli Ni no Kuni, 3D Dot Game Heroes (dzięki Frankfuter) i Edycja Awanturnika PoE. Dodatkowo strategia w kosmosie i w mitologii słowiańskiej. Jakby kogoś interesowały, to Thea w wydaniu pudełkowym ma kod steam i wersję DRM free na płycie(plus kilka fizycznych pierdół), natomiast pod obwolutą Ubisoft Exclusive znajduje się takie pudełko Sinsów. A w prawym górnym rogu odpowiedź na pytanie czemu w te rzeczy nie zagram na bieżąco. Plus kropelki do oczu- działają! Edytowane 21 lipca 2016 przez gkihdghdhj 12 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 (edytowane) tak rayos to ta playasia - xonic byl za rowno stowke, digimon za 180zl, niestety jak wspomnialem celny przechwycil (do calosci doliczyli 23%vat) wiec nici z promo i nie ma co sie chwalic cenami, jednak i tak szczesliwy z zakupu bo dwie rewelacyjne gierki i do tego ciezko dostepne w naszej czesci swiata (szczegolnie digimon to bialy kruk) Też czaję się na odbywa tytuły od jakiegoś czasu. Miałem kupować, ale poszło na co innego. Nie ma tego złego, bo zakupu (tego innego) dokonałem akurat wczoraj i również jest to pozycja na Vitę. Pochwalę się jak przyjdzie żeby nie zapeszyć. Edytowane 21 lipca 2016 przez ireniqs Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 dawno nie bralem z playasia i zmienili oklejanie paczek, kiedys (bralem u nich np muramase na vite na premiere) paczka z zewnatrz byla gola, tzn tylko adres dostawy byl teraz widze, ze lepia karteczki - prawilnie pisza ze w srodku jest video game, jakiej wartosci i ze to zakup a nie gift, wiec o wiele latwiej celnemu namierzyc taka przesylke i narzucic oplaty Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 Ficusiu kochany napisz jak pograsz troszkę o tych digimonach. Bo zastanawiałem się nad tą grą ale na forum opinii brak. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 dawno nie bralem z playasia i zmienili oklejanie paczek, kiedys (bralem u nich np muramase na vite na premiere) paczka z zewnatrz byla gola, tzn tylko adres dostawy byl teraz widze, ze lepia karteczki - prawilnie pisza ze w srodku jest video game, jakiej wartosci i ze to zakup a nie gift, wiec o wiele latwiej celnemu namierzyc taka przesylke i narzucic oplaty Ano tak, dlatego coraz rzadziej tam kupuję aczkolwiek jakieś pojedyncze sztuki o niskiej wartości (np coś z promo) czasami biorę i do niczego się nie przyczepiają. Raz też zamówiłem dwie sztuki i też dowalili. Ehh. Szkoda bo właśnie bardziej opłaca się brać dwie rzeczy zamiast jednej ze względu na koszt wysyłki. Cytuj
Dajzner 990 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 Aktualnie, na zavvi jest promocja na te Digimony; z kodem rabatowym Z10JULY wychodzi ok.19Ł z wysyłką. Niestety, tylko wydanie na PS4 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 Aktualnie, na zavvi jest promocja na te Digimony; z kodem rabatowym Z10JULY wychodzi ok.19Ł z wysyłką. Niestety, tylko wydanie na PS4 Vita > PS4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bjały 2 951 Opublikowano 21 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 lipca 2016 (edytowane) Zakup spontaniczny plus zabaweczki z radosnych posiłków I dokupiona prawilna gierka :banderaz: Edytowane 21 lipca 2016 przez Bjały 24 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 Ile za blizniakow cie wyszlo? Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 Aktualnie, na zavvi jest promocja na te Digimony; z kodem rabatowym Z10JULY wychodzi ok.19Ł z wysyłką. Niestety, tylko wydanie na PS4 digimony pierwotnie wyszly tylko na vite w kkw, chyba rok walczenia vitowcow petycjami z namco bandai i ulitowali sie - wypuszczajac gierke poza kkw w zrozumialym jezyku tylko cyfrowo na vite (nie liczac malego nakladu ang puszczonego na azje skad zrobilem import) i szybko portujac gierke na ps4 (tu juz wypuscili pudelka wszedzie) chuyuwka choc i tak zachowali sie lepiej niz squre enix, ktory po petycjach vitowcow zdecydowal sie zremasterowac ff type-0 z pominieciem vity albo wydac i am setsuma po angielsku tylko na ps4 pomimo tego, ze w japonii wydali gierke tez na vite wiec wystarczylo praktycznie podmienic pliki z tekstem. az dziw mnie bierze ze world of final fantasy tworza na vite(i tez na ps4) ale jak na 3 miesiace przed premiera oficjalnie nie pokazali nawet sekundy z wersji na vite to pewnie odwala kaszane 1 Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 Ile za blizniakow cie wyszlo? Licytacja, dwie stówy 2 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 Ile za blizniakow cie wyszlo? Licytacja, dwie stówy Tak z ciekawości, sztuka z eBay od kolesia z UK z darmową wysyłką do PL? Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 Ile za blizniakow cie wyszlo?Licytacja, dwie stówy Tak z ciekawości, sztuka z eBay od kolesia z UK z darmową wysyłką do PL? Nie,allegro Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 22 lipca 2016 Opublikowano 22 lipca 2016 Halo odst i Forza 3 za 30 groszy XDDDDDDDDDDDDDDDDDD gry bundle copy ale ZA 30 GROSZY CHYBA WARTO. jestem mistrzem cebuli Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 22 lipca 2016 Opublikowano 22 lipca 2016 (edytowane) Pora zabić trochę demonów No i ta okładka, niszczator :exact: Edytowane 22 lipca 2016 przez Rayos 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi