Opublikowano 26 lipca 20168 l Witam w rodzinie Pięknie widać te wszystkie 3DSy kupione, ta promocja wyrządziła wiele dobra dla Nintendo w polsce Ale oczywiście Ficuś nie kupił Jakbyś miał Mercedesa nie jeździłbyś FIATem.
Opublikowano 26 lipca 20168 l OMG jak to nie troll Dave to Ty na to na szybko wg moich oblizen z dwa klocki dales xDDD
Opublikowano 26 lipca 20168 l gram oczywiscie na oledzie, nie jestem zwierzeciem. Troche wydalem, ale pol roku prawie nic nie kupowalem. Edytowane 26 lipca 20168 l przez Dave Czezky
Opublikowano 26 lipca 20168 l z ilu sklepow brales? na celnym sie nie dowalili? jak Cie najdzie na sprzedaz czegos z tego zbioru to pamietaj o mnie
Opublikowano 26 lipca 20168 l piękne zakupy dejw, szacun. o mnie też pamiętaj, jakbyś chciał coś puścić
Opublikowano 26 lipca 20168 l Setki godzin niesamowitego grania. 4 gierki z tego jeszcze do zdobycia u mnie. Reszta jest. #vitahasnogames
Opublikowano 26 lipca 20168 l zaorane tymi zakupkami. Sam dobry stuff. Muszę sobie kiedyś kupić tego Hotel Duska i Last Windowa. Miałem, ograłem i sprzedałem. Teraz żałuję bo znowu bym zagrał, no ale nie zawsze kaska była to się sprzedawalo niektóre gierki. takie dobre te dwie gry ? Mają fajne okładki, sam się czaję
Opublikowano 26 lipca 20168 l Kolejne nabytki do growego przybytku Co ciekawe, jak widać V-Rally pochodzi z polskiej dystrybucji i ma nawet naklejkę z oryginalną ceną 159zł.
Opublikowano 26 lipca 20168 l Halo odst i Forza 3 za 30 groszy XDDDDDDDDDDDDDDDDDD gry bundle copy ale ZA 30 GROSZY CHYBA WARTO. jestem mistrzem cebuli Taka cena na pudełku czy dopiero w kasie?
Opublikowano 26 lipca 20168 l Halo odst i Forza 3 za 30 groszy XDDDDDDDDDDDDDDDDDD gry bundle copy ale ZA 30 GROSZY CHYBA WARTO. jestem mistrzem cebuli Taka cena na pudełku czy dopiero w kasie? jak to?
Opublikowano 26 lipca 20168 l Trza było zaszaleć i wydać już to trzy złote, co by na Allegro sprzedać.
Opublikowano 26 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wszyscy mają 3DS mam i Ja!Futerał od Kes'a ^_^ Ogólnie mówiąc:
Opublikowano 26 lipca 20168 l Ładnie się Nintendo wgryzło w nasz rynek Miałem już kiedyś 3DS XL z fajnym setem gier ( SM3DL, Donkey Kong, RE:R, SF4, Zelda OoT ) który niestety sprzedałem... ( młody i głupi byłem ) dziś na szczęście naprawiłem ten błąd ^_^
Opublikowano 27 lipca 20168 l Ładnie się Nintendo wgryzło w nasz rynek Nie powiedziałbym, że to dobre określenie na sprzedawanie konsoli za "paczkę fajek" w przeddzień premiery jej następcy. Ale miło, że ludzie mają okazję kupić fajny system za bardzo małe pieniądze.
Opublikowano 27 lipca 20168 l Wg. mnie, idealne. Za małe pieniądze sprawdzą 3DSa i jeśli poczują o co w tym wszystkim chodzi będą autentycznie rozważać XNa jako konsolę wartą zakupu. Mówię o ludziach, którzy nie są Nintendofilami.
Opublikowano 27 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolekcjonowanie gier to ch,uj, przechodzę na wyższy poziom. Teraz kolekcjonuję konsole. Nowiutki Nowy 3DS XL :3 A tutaj obok swojego starszego brata: Edytowane 27 lipca 20168 l przez raven_raven