Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie o to mi chodzi, sam mam w planach zakup. Zaniżają ceny gier takie remajstery, albo inaczej - wartość.

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano

Zależy od punktu siedzenia. :potter: Dla mnie to źle bo kolekcjonowanie pudełek przestanie mieć sens jak tak dalej pójdzie, a gier cyfrowych nie lubię, bo tego gunwa nie idzie później sprzedać. :lapka:

Opublikowano (edytowane)

Czasami robi się tak a czasami tak. Jak bida przyciśnie to trzeba coś sprzedać. :lapka:

Dzisiejszy zakup, kończący rozmowy o smutnym życiu kolekcjonera i szczęśliwym handlarzyka :problem:

y4d3sdV.jpg

Sorki za marne oświetlenie zdjęcia. Sama gra w idealnym stanie za 20zł. :banderas:

Edytowane przez ireniqs
  • Plusik 5
Opublikowano (edytowane)

to nie twoja wina że gran turismo jest chu.jowe

to jeden wielki mit bo ta gra w wersji na PSP to jedna z najlepszych ścigałek jakie kiedykolwiek wyszły na przenośne sprzęty,

można sobie zrobić w poczekalni do dentysty albo na kibelku rundkę wkoło Nurbura, 10/10

To, że nie zrobili ścieżki kariery można wybaczyć przy wielkości gry.

Mam tylko nadzieje, że user Quake pogra w to trochę poza wrzuceniem fotki w temat.

Edytowane przez Wieslaw
  • Plusik 1
Gość ragus
Opublikowano

tam chyba było śmiesznie, że HUD specjalnie zasłaniał dużą część ekranu żeby gra dobrze chodziła

Opublikowano

nie no ale technicznie to byla perelka jak na mozliwosci psp, szkoda tylko ze zapomnial zrobic tresci, a nie tylko pochwalic jak zawartosc z gt4 przeniosl na handhelda

Opublikowano

Most Wanted jest bardzo przyzwoity tylko poczatek jest dośc odrzucający potem robi się dobrze.

Opublikowano (edytowane)

GT PSP? Imo nie warto, to tylko tech demko które nudzi po kilku minutach. Bez sensu takie wyścigi bez kampanii.

Edytowane przez Konsolowy
Gość ragus
Opublikowano

To warto czy nie bo chciałem jakiegos racera na Vite a need for speedy wszystkie są (pipi)owe (oczywiscie te na vite)?

polecam Midnight Club 3 na psp. rewelacja.

Gość ragus
Opublikowano

Luminki na vitę spoko, ale i tak wersja na PSP jest królem.

<3