Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Kubson ile dałeś, a jak mało, to gdzie kupiłeś? :P

Opublikowano

taka dobroc mnie dzis po drodze spotkala

6oyPBec.jpg

photo-thumb-32586.jpg?_r=1470313538/10

Najlepsze pokemony jakie powstały, baw się dobrze przyjacielu.

B2/W2 IMO minimalnie lepsze, ale i tak cała 5 generacja to mistrzostwo świata od wydania 2 gen 

Opublikowano

destiny_rise_of_iron_5.jpg

W sumie to tylko dodatek, ale tak rzadko cos kupuje growego, ze z braku laku wklejam to. Gdzies po drodze wpadl tez Donkey Kong Country Returns na 3DSa, takze jest w co szarpac.

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Symphony of the Night największym sztosem. Jedyna Castlevania którą skończyłem.

To sporo dobrego Cie ominęło.

Teraz ogarnąłem, że chodziło Ci oto, że w parę grałeś, ale sotn jedyna którą skończyłeś. To i tak w sumie szkoda bo wszystkie z GBA Casty są fpytkę.

Edytowane przez XM.
Opublikowano

W sumie te z GBA mnie ominęły - tam też jest wielki zameczek? To mi najbardziej robiło. DSowe mi nie pasowały ze względu na podział na poziomy.

Tak czy siak może się przełamię - ostatnio bierze mnie na klasyki i dobre gry (niedługo biorę na tapetę obie części Viewtiful Joe).

Opublikowano

Tak, metroidvania jak w SotN. Osobiście nie podpasowało mi Circle of the Moon, ale kolejne dwie części z GBA to juz była bomba i przeszedłem po trzy razy.

• Plusik 1
Opublikowano

W sumie te z GBA mnie ominęły - tam też jest wielki zameczek? To mi najbardziej robiło. DSowe mi nie pasowały ze względu na podział na poziomy.

Tak czy siak może się przełamię - ostatnio bierze mnie na klasyki i dobre gry (niedługo biorę na tapetę obie części Viewtiful Joe).

tylko trzecia czesc na dsa ma podziały

Opublikowano

Jest boska. Mam nadzieję, że scorpio wyjdzie w bieli. Chciałbym też aby elite zrobili białego to bym się nawet nie zastanawiał xD

Napisz jak możesz parę słów na temat pada - co jest lepsze, co gorsze względem tego standardowego.