Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Słynny żółty kwadracik dodaje posmaku życia na krawędzi :lapka:

La3Fsy9.jpg

Opublikowano

Po powrocie z urlopu do pracy czekała już paczuszka z:

55KTNvH.jpg

Wersja + z poprawioną grafiką pod New 3DS i skórkami odblokowywanymi amiibosami, szczególnie A10 Tank Killer w barwach Bowsera wygląda ekstra.

Opublikowano

Za duze tego cyfrowego dobra na PSN:

Cp_GK1LWcAIHl49.jpg

Opublikowano

Ta "naklejka" o polskiej wersji  :P

W ogóle gdzie dorwałeś tak szybko?

Opublikowano

Brakuje tylko znaczka polski walczącej :yao:

Opublikowano

Ta "naklejka" o polskiej wersji  :P

Niektóre sklepiki juz sprzedają.

Opublikowano

Ta "naklejka" o polskiej wersji :P

Na aleja-gier.pl, ale widzę na allegro że inne sklepy też już wysyłają. Mają z zagranicznej dystrybucji, to mogą sprzedawać :)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Jest jakiś sklep, który sprzedaje wersje na One?

Opublikowano

kontrować szytwniutkiego componenta jakimś obesranym euro xD

Edytowane przez ragus

Opublikowano

obesrane nie obesrane, ale jakie pudełko 

Opublikowano

Na aleja-gier.pl, ale widzę na allegro że inne sklepy też już wysyłają. Mają z zagranicznej dystrybucji, to mogą sprzedawać :)

Szkoda, że na steamie trzeba grzecznie czekać aż Gabe pozwoli grać :(

Liczymy na jakieś pierwsze wrażenia w odpowiednim temacie (chyba ciebie nie obowiązuje embargo ;) )

Opublikowano

Dziękuję za info! Już tam zamówiłem, jutro mam mieć grę u siebie :D

Opublikowano

ale będzie płacz cenegi, że gierki zza granicy ściągajo i w polsce rynek psujo. no jak anglika za 209zł można wyrwać tydzień wcześniej a pudełko z polskiej dystrybucji 239-259 no to... :)

Opublikowano

Miało być ninja zdjęcie w robocie, to się flash włączył i wpadłem, na szczęście nikt nie zauważył czego fotkę robię Hehe.

Zero time dilemma :fsg:, poczeka sobie aż kupię vitrues last reward

bardzo fajny okaz do mojej kolekcji, czyli gratisowy do ztd promo copy Pets :obama: tylko znowu potrzebuje pudełka i drukować okładkę :frog:

2084bdef81974b4a7d12e2bcedc02098.jpg

Opublikowano

EHm7BSR.jpg

qd4l8xy.jpg

Pomijając pożółkniętego analoga w gruszcze i takiego samego d-pada w wiilocie, stan niemal że kolekcjonerski.

Opublikowano

a co jest kolekcjonerskiego w  zwykłej wersji Wii za ~150 zł? :notsure: 

niemniej leci plusik bo Nintendo

Opublikowano

Stan kolekcjonerski oznacza że masz tam wszystko co fabryka dała, ulotki, wytłoczki, folijki, gierkę, pada itd. No i konsola i pudełko są zadbane. O to chodzi ogólnie. Kolekcjonerzy konsol lubią mieć zadbany komplet. Samo białe Wii oczywiście żadnym unikatem nie jest.