Opublikowano 22 sierpnia 20168 l To chyba inne recenzje czytaliśmy bo jak na razie wygląda na to że nowy Deus Ex to rozczarowanie. Szczerze, nie czytałem żadnej. Nie widziałem takiej potrzeby skoro Bansai i Voytec chwalili HR, które niezwykle cenię i twierdzili, że MD trzyma zbliżony poziom. Przerzuciłem stronę, estel wypowiadał się w podobnym tonie. Pograłem kilka godzin, zgadzam się. Niech wydają więcej takich "rozczarowań" z średnią 84%. :oscar: Edytowane 22 sierpnia 20168 l przez Sylvan Wielki
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Jak zwykle nasrane napisów na polskim wydaniu, bo polacy to przecież sami debile. Moja sztuka nawet jeszcze nie wyszła ze sklepu.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Takich krapów nakupiłem XII i Too Human dostalem za darmo o e-kolegi mastafaker gwoli ścisłości
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Dużo dobrego stuff ale najbardziej cieszy obecność El Shaddai bo to imo bardzo fajna gierka,która przeszła bez większego echa. Piękna muzyka, świetny design i sam pomysł na fabułę.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l XIII fajna gierka pamietam za czasow Xbox1. Too Human niestety crap. Milego grania
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Plusik za Banjo Nuts, super gierka! A RE4 nie potrzebnie żeś kupował, za kilka dni wychodzi prawilny remaster
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Trochę żarcia dla nastoletniej już konsoli. O dziwo 30003 z około 2001 dalej łyka DVD9.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W zeszłym miesiącu kupiłem PS3 w celu ogrania Demon Souls bo nigdy nie miałem tej konsoli. W ciągu miesiąca kupiłem do ogrania te oto godne tytuły: Jeszcze kilku gier mi brakuje w które chciałbym zagrać na ps3 ale niedługo uzupełnie. Dzisiaj byłem po Dark Souls 1 i kupiłem przy okazji to na PSP bo było za 30zł i shinobi ze zdjęcia powyżej:
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Szalejesz Gascan - ale będziesz rypał. Nie wiedziałem, że na PS3 wyszedł jakiś Monter Hunter. Edytowane 22 sierpnia 20168 l przez ciwa22
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Wyszedł w Japonii remake HD z PSP MH Portable 3rd. Ostatni klasyczny MH bez pływania jak żaba i bez skakania jak małpa i to w HD za 40zł z wysyłką na ebayu. Sejwa z PSP przeniosło bez problemu.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Ile dobra Po raz pierwszy ogrywać Demonsy... Coś pięknego. Edytowane 22 sierpnia 20168 l przez gkihdghdhj
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Wyszedł w Japonii remake HD z PSP MH Portable 3rd. Ostatni klasyczny MH bez pływania jak żaba i bez skakania jak małpa i to w HD za 40zł z wysyłką na ebayu. Sejwa z PSP przeniosło bez problemu. O w mordę, chcę to. Nie miałem zielonego pojęcia.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Warto dodać, że ta wersja hd działa na emulatorze ppsspp i można ją spatchować na angielski. Chociaż na internecie jest pewnie niejeden spis wszystkich questów po kolei, więc jakiś dokument na telefonie i można działać.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Dzisiaj byłem po Dark Souls 1 i kupiłem przy okazji to na PSP bo było za 30zł i shinobi ze zdjęcia powyżej: A toto nie przypadkiem z Music Boxa w Szczecinie? Widziałem, czaiłem się, ale nie zdecydowałem
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Dużo dobrego stuff ale najbardziej cieszy obecność El Shaddai bo to imo bardzo fajna gierka,która przeszła bez większego echa. Piękna muzyka, świetny design i sam pomysł na fabułę. Jak się przeniosłem w stan błogości przy użyciu pewnych środków upiększających rzeczywistość (ta gra to PO-E-ZJA jeśli ktoś lubi się tak bawić), to grając poziom z motorkiem wyobrażałem sobie, że cioram w remake finala siódemki. Good shiiiiit.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Dzisiaj byłem po Dark Souls 1 i kupiłem przy okazji to na PSP bo było za 30zł i shinobi ze zdjęcia powyżej: A toto nie przypadkiem z Music Boxa w Szczecinie? Widziałem, czaiłem się, ale nie zdecydowałem Dokładnie tak.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zawsze chciałem kupić, a coraz rzadsze się robi.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l fajna choc troche monotonna gierka, klimat niszczyl, jedna z lepszych pozycji ekskluzywnych ery przed trofeami na ps4