Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Zbrojenia się ciąg dalszy. Dziś kilka fajnych gier na PSP oraz kilka wypełniaczy. Zły jestem na siebie strasznie, bo snajper mnie przysnajperzył w przypadku aukcji z innymi fajnymi grami na PSP i nie mogłem go przebić, bo zakończyła się około 10 sekund przed allegrowym odliczaniem. Te ich zegarynki to o kant dupy można rozbić. Dragoneer's Aria, Phantasy Star, Samurai Warriors, dwa Acidy - na tym mi najbardziej zależało. Niestety SW po niemiecku, więc nie wiem czy pogram... Edytowane 23 sierpnia 20168 l przez ping
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l wlasnie sie instaluje, mam nadzieje ze dzisiaj pogram ;d edit: 46:44 Edytowane 23 sierpnia 20168 l przez kubson
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. a mi wpadly dwie gierki na vitke, drugie podejscie (pierwsze przy plusie) do vlr, kupione z forumka, wipek wpadl z olxa z odbiorem osobistym za 30pln, do dzis jedna z najladniejszych gier na tej konsoli (a to tytul startowy strach sie bac jakby vite devi potraktowali powaznie) i genialne wyscigi (jak sie czlowiek przyzwyczai do tych 30fps )
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Blur do kolekcji (mam nadzieję, że Activision nie wyłączyło serwerów), a R3 to w sumie chyba ostatnia gra jaką chciałem nadrobić na chlebaku.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Kolejny dzień, kolejne gry. ONLY SONY Driver76 calkiem niezly tytul jesli nie oczekuje sie zbyt wiele. Ujecie postaci a la RE4 i podobne strzelanie. Wlasnie z tego powodu gralo mi sie dobrze. W sumie to niewiele pamietam oprocz tego hehe w kazdym razie warto pyknac. Blur do kolekcji (mam nadzieję, że Activision nie wyłączyło serwerów), a R3 to w sumie chyba ostatnia gra jaką chciałem nadrobić na chlebaku. Mogles pokusic sie o wersje steelbook tego Resistance bo niewiele wiecej kosztuje a jest to super wydanie. Sama gra tez sztosik z dobrym klimatem, upgradem broni, miejscami swietna grafa. Naprawde dobrze sie przy niej bawilem. Choc koncowka jest raczej srednia no i multi dałny wylaczyly.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l jaki blur jest cudowny....mmmmm...w multi to sam miod, miod nad miody, szkoda, ze gierka sie wogole nie sprzedala i zamkneli te legendarne studio
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l @Plugawy, R3 udało mi się tak w sumie przy okazji zdobyć na aukcji za 15zł, więc nie narzekam. I przynajmniej jest dwustronna okładka (szkoda, że to obecnie nie jest standard). @Ficuś, wielka szkoda . A już pracowali nad drugą częścią. Jakby tak się nad tym zastanowić to sporo zespołów deweloperskich, które zajmowały się głównie "ścigałkami", zostało zamkniętych: Bizzare, Evolution, Criterion, SCE Liverpool...
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l criterion nie zostalo zamkniete a wchloniete przez ea i sa teraz ich oddzialem ale co do reszty masz racje - pisalem ostatnio w temacie drivecluba taki post: to jest kompromitacja, dramat, zenada, wstyd, hanba, ze sony zamyka liverpool i evolution czyli artystow arcade racerow i zostaje z samym nacpanym polyphony, ktore skonczylo sie na ps2 i juz chyba nigdy nie zobaczymy jakiegos eksluzywnego arcade racera na tej maszynce majac na uwadze niewolnictwo criterion u ea i upadek bizzare, z roku na rok coraz gorsza forme codemasters mozna powiedziec, ze z arcade racerami jeszcze nigdy nie bylo tak zle (ratuje jedynie playground) , a to gatunek ktory definiowal wspolczesne konsole
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l jaki blur jest cudowny....mmmmm...w multi to sam miod, miod nad miody, szkoda, ze gierka sie wogole nie sprzedala i zamkneli te legendarne studioGra jest już w ogóle nie dostępna, bo wygasła licencja, co do aut. Czyli usunęli ją ze Steama, czy cyfrowej dystrybucji PSN. Takie czasy, lipne.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Chciałem to samo napisać co kolega wyżej. Zaje.bista. Będzie porządna dawka strzelania Edytowane 24 sierpnia 20168 l przez Plugawy
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. luminesy do kolekcji za 29zl, blazblue i mgs hd z amazona lacznie za 112zl z wysylka dhl
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Tak z ciekawości Konami do kolekcji hd na vite dodawało może kod na cz.1 z psn?
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l on dalej wisi na amazon uk za 11funtow, w sklad limitki wchodzi tylko dosc gruby artbook ale to i tak promo w porownaniu ze u nas cebulaki na allegro sprzedawaja sama gola gre za 90-100zl
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l on dalej wisi na amazon uk za 11funtow, w sklad limitki wchodzi tylko dosc gruby artbook ale to i tak promo w porownaniu ze u nas cebulaki na allegro sprzedawaja sama gola gre za 90-100zlWłaśnie widzę i płacze w duchu bo wziąć nie mogę
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Tak z ciekawości Konami do kolekcji hd na vite dodawało może kod na cz.1 z psn? nie ma kodu, na karcie tylko mgs2 i mgs3 hd