Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

DeadSpace to najlepszy horror poprzedniej generacji. Kropka.

No niestety, ale nie. Na PC są lepsze. 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

4725a7756f07dd70f07aee5757f098f3.jpg nigdy nie grałem a podobno sztywniutka

jak ja zazdroszczę wszystkim którzy mają tę grę jeszcze przed sobą

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ta gra :obama:

20160923_162832.jpg

Edytowane przez KOŁD

Opublikowano

steelbook klasa swiatowa

Opublikowano

No więc Wrzesień zaczął się spokojnie tuż przed zlotem kupiłem 250px-Worms_W.M.D_logo.svg.png

Potem był Master of Orion Cyfrowo na Steam i Ace Attorney 6 na 3ds. Oprócz tego cyfrowo kupiłem Virginie i kilka innych fajnych indyczków ale wy nie po to przeglądacie temat prawda ?  

Kilka gierek na xboxa i jedna podobno dobra na 3ds'a

14354974_1284939568212581_87931867691004

Oraz Fife 17 kupiłem. Nie było innej wersji jak z xboxem one s więc już kupiłem podobno hdr dobry zaraz w forza wypróbuje :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: 

14359118_1284939538212584_13713558254511

Opublikowano

To ja skromnie, gadźetem:

eAJKEIY.jpg?1

Othertees dało radę.

Zarzuć linkiem bo nie mogę znaleźć.

Opublikowano

http://www.othertees.com/design/14526

Nie wiem, czy znasz zasadę działania tego typu sklepów, rzucają nowe wzory co 24h na dwa dni i potem zamykają sprzedaż tego konkretnego, chyba że był duży popyt, to mogą wrzucić na stałe do sklepu. Z tą grafiką nie powinno być problemu znaleźć w dobrej jakości i jakiś sklep robiący koszulki na zamówienie, jeśli byś mocno chciał.

Edytowane przez gkihdghdhj

Opublikowano

DeadSpace to najlepszy horror poprzedniej generacji. Kropka.

No niestety, ale nie. Na PC są lepsze.

PC pomijam z racji tego, że ciężko wyodrębnić tam jakiekolwiek generacje.

tak w ogóle miał jakąś poważną konkurencję Dead Space na poprzedniej generacji? Siren to remake z ps2, Lone Survivor indie (choć momentami mnie robił, były dreszcze), może jeszcze Fear i Condemned: Criminal Origins. Posucha motzno była.

Opublikowano

jaki niby swietny silent hill? 

Opublikowano

Downpour? No tak średnio bym powiedział. W Homecoming nie grałem. No i jeszcze Anal Wake, choć mimo że klimatyczny to strachu tam praktycznie zero.

Edytowane przez c0r

Opublikowano

przeciez to na ps2 wyszlo, dwie generacje temu....xD

Opublikowano

SH:SM oryginalnie wyszło na wii i super sprawdzała się gra na .wiilocie i sterowanie. PS2 i PSP to wykastrowane porty.

Downpour jest niezłe ale sterowanie i system walki to porażka

Opublikowano

Siostra w stanach na wyjezdzie, wlasnie wyslala mi fote prezentu, wreszcie bede mogl ograc kilka tytulow co nie wyszlo u nas w pudle. (pipi)ac blokade regionalna

bD1OlEs.jpg

Opublikowano

Miło jest w Sobotę od rana dostać telefon od kuriera DHL że ma paczuszkę. Nawet jeśli będzie do odebrania w punkcie :D

Do bagażnika i jedziemy:

UZjkzgN.jpg

I już bezpiecznie w domu:

2xQUaXu.jpg?1

:lapka: