Opublikowano 23 września 20168 l DeadSpace to najlepszy horror poprzedniej generacji. Kropka. No niestety, ale nie. Na PC są lepsze.
Opublikowano 23 września 20168 l nigdy nie grałem a podobno sztywniutka jak ja zazdroszczę wszystkim którzy mają tę grę jeszcze przed sobą
Opublikowano 23 września 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ta gra Edytowane 23 września 20168 l przez KOŁD
Opublikowano 23 września 20168 l A wy co? Guwniakom piorniki w pokemony? xD Nawet mi was nie. Edytowane 23 września 20168 l przez KoBik
Opublikowano 23 września 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No więc Wrzesień zaczął się spokojnie tuż przed zlotem kupiłem Potem był Master of Orion Cyfrowo na Steam i Ace Attorney 6 na 3ds. Oprócz tego cyfrowo kupiłem Virginie i kilka innych fajnych indyczków ale wy nie po to przeglądacie temat prawda ? Kilka gierek na xboxa i jedna podobno dobra na 3ds'a Oraz Fife 17 kupiłem. Nie było innej wersji jak z xboxem one s więc już kupiłem podobno hdr dobry zaraz w forza wypróbuje :banderas: :banderas:
Opublikowano 23 września 20168 l DeadSpace to najlepszy horror poprzedniej generacji. Kropka. No niestety, ale nie. Na PC są lepsze. PC pomijam z racji tego, że ciężko wyodrębnić tam jakiekolwiek generacje.
Opublikowano 23 września 20168 l To ja skromnie, gadźetem: Othertees dało radę. Zarzuć linkiem bo nie mogę znaleźć.
Opublikowano 23 września 20168 l http://www.othertees.com/design/14526 Nie wiem, czy znasz zasadę działania tego typu sklepów, rzucają nowe wzory co 24h na dwa dni i potem zamykają sprzedaż tego konkretnego, chyba że był duży popyt, to mogą wrzucić na stałe do sklepu. Z tą grafiką nie powinno być problemu znaleźć w dobrej jakości i jakiś sklep robiący koszulki na zamówienie, jeśli byś mocno chciał. Edytowane 23 września 20168 l przez gkihdghdhj
Opublikowano 23 września 20168 l DeadSpace to najlepszy horror poprzedniej generacji. Kropka. No niestety, ale nie. Na PC są lepsze. PC pomijam z racji tego, że ciężko wyodrębnić tam jakiekolwiek generacje. tak w ogóle miał jakąś poważną konkurencję Dead Space na poprzedniej generacji? Siren to remake z ps2, Lone Survivor indie (choć momentami mnie robił, były dreszcze), może jeszcze Fear i Condemned: Criminal Origins. Posucha motzno była.
Opublikowano 23 września 20168 l No wyszło kilka niezłych (i jeden świetny) Silent Hill. Edytowane 23 września 20168 l przez Wezyriusz
Opublikowano 23 września 20168 l Downpour? No tak średnio bym powiedział. W Homecoming nie grałem. No i jeszcze Anal Wake, choć mimo że klimatyczny to strachu tam praktycznie zero. Edytowane 23 września 20168 l przez c0r
Opublikowano 23 września 20168 l SH:SM oryginalnie wyszło na wii i super sprawdzała się gra na .wiilocie i sterowanie. PS2 i PSP to wykastrowane porty. Downpour jest niezłe ale sterowanie i system walki to porażka
Opublikowano 23 września 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Siostra w stanach na wyjezdzie, wlasnie wyslala mi fote prezentu, wreszcie bede mogl ograc kilka tytulow co nie wyszlo u nas w pudle. (pipi)ac blokade regionalna
Opublikowano 24 września 20168 l Miło jest w Sobotę od rana dostać telefon od kuriera DHL że ma paczuszkę. Nawet jeśli będzie do odebrania w punkcie Do bagażnika i jedziemy: I już bezpiecznie w domu:
Opublikowano 24 września 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. to jest piękne, itz bjutiful prawdziwy produkt P R E M I U M
Opublikowano 24 września 20168 l Holy shit, człowiek wraca po urlopie, a tu tyle stron dobroci i tylko żal, że plusików brak