Opublikowano 29 września 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miesiąc się kończy, więc jest co wrzucić. Wiedźmin 3 na ostatnią platformę (na pc i xbone już miałem) i 3 smakołyki spoza naszych granic: Tylko niebieski, tylko sony, granie na trójnogu A tutaj zestaw żeby się odchamić Edytowane 29 września 20168 l przez Copper
Opublikowano 29 września 20168 l Miesiąc się kończy, więc jest co wrzucić. Wiedźmin 3 na ostatnią platformę (na pc i xbone już miałem) i 3 smakołyki spoza naszych granic: Daj znać czy dobry ten Caladius. Też się zastanawiałem nad nim ostatnio.
Opublikowano 29 września 20168 l Caladrius jest OK. Żaden przełom w gatunku ale solidny. Dużo postaci i każda z nich ma po 3 różne magiczne ataki. Scoring jest bardzo prosty i w skrócie to zabij wszystko co się rusza najlepiej chainując magią i zbierz medale (w dużym skrócie). To port z Ps3 który jest portem z Xboxa360 który jest portem z arcade także prostackie modele 3d przeciwników ale co z tego to solidny vertical shmup i w dodatku chyba jedyny japoński na PS4. Grałem na Xboxie360 swego czasu PS4 ma szybsze loadingi podobno.
Opublikowano 30 września 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 30 września 20168 l przez XM.
Opublikowano 30 września 20168 l <fota> Też mi dzisiaj Fast Racing przyszedł. Tę paskudną pomarańczową ramkę mogliby sobie darować, no ale i tak dobrze że gra wyszła w ogóle w pudełku. No i jak zwykle u Nintendo, tona papierów w pudełku, ale na instrukcje już miejsca nie starczyło bo szkoda drzew.. Edytowane 30 września 20168 l przez _Shaman_
Opublikowano 30 września 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Niespodziewanie przyszło i dwa posty, no sorry. Wracam ma gejowska stronę tenczy
Opublikowano 30 września 20168 l ty przystojny skurczybyku, piękny zestaw jak nastpęnym razem bedziesz obracał jakąs mezatke to zeby przypadkiem nie wzieła tego zestawu dla synka
Opublikowano 30 września 20168 l Będzie jakiś bundle xboxa s z gowem 4, czy tylko z tą fifą? Jednak oprócz czerwonej konsoli będzie zwykła biała z Gearsami
Opublikowano 30 września 20168 l Tyle dobra na ostatnich kilku stronach, a ja z takim raczkiem... Aż mi wstyd, no ale chciałem nadrobić bo klimat podobno niezły. Po ukończeniu pójdzie do żyda oczywiście i ważne, że za nieduże piniondze kupione.
Opublikowano 30 września 20168 l Mario z KiG (fajnie, że wysyłają tak, aby na premierę już było), a Splatoon od forumowicza funditto (plusik dla niego )
Opublikowano 30 września 20168 l Dałbym plusa za Far Cry'a, ale te tłumaczenia, że rak...To przynajmniej nowa gra, a Resident Evil 4 na szrota trzynaście plusów... dokąd zmierzamy panowie?!
Opublikowano 1 października 20168 l no musiałem kupić tego re Nie chce umniejszac tej zaje.bistej grze, ale ogladalem streama i w tej "dopasionej" wersji z ps4 wyglada mega plastikowo i pieCowo, czyt. sterylnie. Odrzucilo mnie w pierwszym momencie.
Opublikowano 1 października 20168 l Bo capcom tylko ostrzejsze tekstury wrzucił bez upgrejdowania geometrii obiektów.
Opublikowano 1 października 20168 l Fifunia z cebuli gram.pl xd Project Sylpheed też z cebuli empikowej, nówka była po 14zł i dwa crashery na bąka