Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Zazdroszcze Wam tych Forc Horajzon ale za nizsza cene dostalem to:

mVJW6fg.jpg

Opublikowano

U mnie też wylądował X360, co prawda ogołocony z Kinecta i Star Wars, ale płakać nie zamierzam. Mam do ogrania sporo zaległości + klasyki które uwielbiam, a wsteczna na XO nie jest doskonała.

3GgFdA1.jpg

Opublikowano

Mojego wyrwałem na OLX za 150 zeta.

Opublikowano

Ma HDMI, dysk 120GB i gra GTA IV. Odpale swoje konto i mam tam sporo gier kupionych cyfrowo i z golda. Bedzie co robic przez najblizsze samotne dni.

Opublikowano

U mnie też wylądował X360, co prawda ogołocony z Kinecta i Star Wars, ale płakać nie zamierzam. Mam do ogrania sporo zaległości + klasyki które uwielbiam, a wsteczna na XO nie jest doskonała.

3GgFdA1.jpg

Ale wiesz, że na Xone jest remaster ODST w 60 fps za 15zł?

Opublikowano

Wiem, wiem. Kupiłem pudełkową wersję do Halo kolekcji. 10zł to nie pieniądz :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No to lecimy ten tydzień był gruby :D

qlKvioQ.jpg

taM8PIo.jpg

fai0uoR.jpg

VMaFuBc.jpg

Ależ ta konsola jest mała :D gotowy na scorpio i PS4 PRO :P

Edytowane przez Soul

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

I oto stałem się dumnym posiadaczem. Czekam jeszcze na Dooma i Mortal Kombat XXL

rEcRi8R.jpg

Opublikowano

ile ten cudak 4K?

5k :D

Opublikowano

Ten brzydak xd

Opublikowano

Wiem, że select, ale za 7 dyszek czemu nie:

SuJ4eV5h.jpg

ZOow2Jhh.jpg

Opublikowano

I oto stałem się dumnym posiadaczem. Czekam jeszcze na Dooma i Mortal Kombat XXL

rEcRi8R.jpg

o ty draniu, za ile wyrwałeś kolekcjonerkę Blooda? ja za jedną z ostatnich "nówek" wyhaczyłem za ponad 3 stówy tydzień po premierze

Opublikowano

Po ostatnich stronach to forum powinno zmienić nazwę na Xbox Extreme. 

Zakupy Soula... :obama:

Opublikowano

Dywan Soula :obama:

Opublikowano

Dywan Soula :obama:

Na dywan już nie starczyło :D

Opublikowano

Poszedłem do sklepu zobaczyć czy mają taniego ME Catalyst. Nie było, więc wziąłem co innego:

9gFzCyV.jpg

83raIdw.jpg

Jestem na siebie zły, bo miałem kupić dopiero używkę. Beka ze mnie :reggie:

PS. To jest połączenie artbooka i pudełka na płytę. Pierwszy raz widzę takie coś.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

To gdzie kupiłeś? premiera dopiero za 8dni

Opublikowano

PS. To jest połączenie artbooka i pudełka na płytę. Pierwszy raz widzę takie coś.

Miałem Edycję Specjalną U3 na PS3 i tam płytka była w tym niby dzienniku. To coś podobnego?

Opublikowano

Obejrzałem na YT filmik z tej edycji specjalnej U3 i nie do końca. W U3 płyta była wsadzona między strony, a tutaj jest na końcu w normalnym plastikowym uchwycie.

Opublikowano

Miałem Edycję Specjalną U3 na PS3 i tam płytka była w tym niby dzienniku. To coś podobnego?

Sleeping Dogs na PS4 miało takie rozwiązanie. Artbook a na tylnej okładce wsadzona płyta.