Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 PS. To jest połączenie artbooka i pudełka na płytę. Pierwszy raz widzę takie coś.Miałem Edycję Specjalną U3 na PS3 i tam płytka była w tym niby dzienniku. To coś podobnego?Sleeping Dogs na PS4 miało takie rozwiązanie. Artbook a na tylnej okładce wsadzona płyta. Batman Arkham City z tej edycji z figurką też tak miało. Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 To gdzie kupiłeś? premiera dopiero za 8dni Podłączam się do pytania. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 No ludzie przeciez gry trafiaja do sklepów na tydzien przed premiera. Minetka dla 24 letniej kierowniczki i gra wasza. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 ile ten cudak 4K? 5k Soul, piękna maszynka. Ma HDR? Ja kupiłem ostatnio za 3,5 bo taki miałem maksymalny budżet, ale jestem zadowolony. Niestety 50 cali z 4K ale bez HDR Cytuj
Gość Soul Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 ile ten cudak 4K? 5k Soul, piękna maszynka. Ma HDR? Ja kupiłem ostatnio za 3,5 bo taki miałem maksymalny budżet, ale jestem zadowolony. Niestety 50 cali z 4K ale bez HDR Tak mam HDRa Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Mały prezent od Big boss'a za czynna służbę Oraz coś z przeceny, bo czemu nie 4 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Jedna giereczka na chwile i jeden mesjasz na 200h. 6 Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 oFi, dzięki za podpowiedź, że Trials of the Blood Dragon, jest na promocji. Zakupiłem. Z Trials Fusion spędziłem masę godzin, tutaj pewnie będzie podobnie. Super gra, super seria. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Oldboy 984 Opublikowano 4 października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 października 2016 24 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Pierwsza od dawna premierowa Zelda ALBW. Gratki. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 i wylicytowana za 60 :blum1: a polowałem dłuuuugooo bo gdzieś na premiere mi uciekła Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. szymon@ 388 Opublikowano 4 października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 października 2016 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 października 2016 Mesjasz przybył :exact: 16 Cytuj
K'^^ 282 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Mariusz 3D Land bardzo na propsie Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. columbo 1 108 Opublikowano 5 października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 października 2016 (edytowane) Od kilku tygodni cholernie chciałem odświeżyć sobie Wipeouta Fusion i pewnego jrpg-a który na dniach wpadnie do mojej kolekcji, ale nie miałem na czym, bo PS2 sprzedałem jakieś 6 lat temu. Zacząłem odwiedzać więc olx i przedwczoraj trafiłem na prawdziwą bombę: Na fotach robionych moim badziewnym telefonem może tego nie widać, ale konsolka jest w stanie niemalże idealnym, jej właściciel nie odklejał nawet folii z plastiku To chyba ostatni produkowany model, a udało mi się go wyrwać z dwoma oryginalnymi padami, memorką Sony oraz 11 grami. Te ostatnie są w dość przeciętnym stanie, więc idą dziś do żyda. Za całość zapłaciłem... 145 zł. Po zakończonej transakcji gościu przyznał mi się, że kupił ten sprzęt jakieś 4 lata temu na wyprzedaży w którymś z marketów za 150 PS. Je.bać allegro, olx <3PS2. Tylko Sony <3 Edytowane 5 października 2016 przez columbo 14 Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 (edytowane) Super interes. Tak, to najnowszy, ostatni model PS2 jaki się ukazał. Konsola ma wbudowany zasilacz w porównaniu do poprzedniego modelu, który zasilacz miał osobno. Cały czas podziwiam jak oni upchneli zasilacz w tak małej obudowie. A przecież zasilacz był sporych rozmiarów. PS. Zasilacz, zasilacz więcej słowa zasilacz! Edytowane 5 października 2016 przez Emtebe 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 i wylicytowana za 60 :blum1: a polowałem dłuuuugooo bo gdzieś na premiere mi uciekła Odwroc okładkę złota lepsza 1 Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Super interes. Tak, to najnowszy, ostatni model PS2 jaki się ukazał. Konsola ma wbudowany zasilacz w porównaniu do poprzedniego modelu, który zasilacz miał osobno. Cały czas podziwiam jak oni upchneli zasilacz w tak małej obudowie. A przecież zasilacz był sporych rozmiarów. PS. Zasilacz, zasilacz więcej słowa zasilacz! Taka sama rowniez z folia sprzedawal siostrzeniec ze 3lata temu a ja gupi nie kupilem super zakup. A wlasciwie po co znowu wsadzili zasilacz pod obudowe? Mialo byc mniej awaryjnie przeca. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Od kilku tygodni cholernie chciałem odświeżyć sobie Wipeouta Fusion i pewnego jrpg-a który na dniach wpadnie do mojej kolekcji, ale nie miałem na czym, bo PS2 sprzedałem jakieś 6 lat temu. Zacząłem odwiedzać więc olx i przedwczoraj trafiłem na prawdziwą bombę: Na fotach robionych moim badziewnym telefonem może tego nie widać, ale konsolka jest w stanie niemalże idealnym, jej właściciel nie odklejał nawet folii z plastiku To chyba ostatni produkowany model, a udało mi się go wyrwać z dwoma oryginalnymi padami, memorką Sony oraz 11 grami. Te ostatnie są w dość przeciętnym stanie, więc idą dziś do żyda. Za całość zapłaciłem... 145 zł. Po zakończonej transakcji gościu przyznał mi się, że kupił ten sprzęt jakieś 4 lata temu na wyprzedaży w którymś z marketów za 150 PS. Je.bać allegro, olx <3 PS2. Tylko Sony <3 No a gdzie foty gierek? Chyba, ze to piraty to troche jak dla mnie jakosc sprzetu spada bo liczy sie laser. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 (edytowane) Taka sama rowniez z folia sprzedawal siostrzeniec ze 3lata temu a ja gupi nie kupilem super zakup. A wlasciwie po co znowu wsadzili zasilacz pod obudowe? Mialo byc mniej awaryjnie przeca. Powiem tak - te konsolki są prawie bezawaryjne, zasilacz jest do tego daleko od lasera. Moja konsola ( którą odkupiłem z lombardu za 100zł ) była katowana Swap Magiciem i (pipi) wie jakimi płytami zanim trafiła do mnie. Po podkręceniu lasera nadal walczyła dzielnie aż do wczoraj [*] Na szczęście laser to koszt ok 30 zł + wysyłka Edytowane 5 października 2016 przez blakuś Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 (edytowane) No a gdzie foty gierek? Chyba, ze to piraty to troche jak dla mnie jakosc sprzetu spada bo liczy sie laser. Oryginały, ale w bardzo kiepskim stanie. Z lepszych rzeczy było GT4, Tekken 5 i Tenchu: Wrath of Heaven, ale ilość rys jest tam bardzo duża. O dziwo pograłem wczoraj trochę w T5 i nawet pomimo takiego stanu płyt konsola radziła sobie bez zająknięcia. Mimo to nie mam jednak zamiaru maltretować lasera porysowanymi grami, bo po prostu mi go szkoda Tu jest link do ogłoszenia, z którego to kupiłem: https://www.olx.pl/oferta/konsola-playstation2-ps2-uzywana-stan-bdb-11-gier-CID99-IDhWuFJ.html#5ca9297f14 Edytowane 5 października 2016 przez columbo 1 Cytuj
czapa 671 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Jak chcesz sprzedać GOW-y i GTA 3 w rozsądnej cenie to zapraszam na PW. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi