Gość mastafaker Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Trzeba było brać. Poszło za stówkę Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Project zero <3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość mastafaker Opublikowano 8 października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 października 2016 Coś fajnego dzisiaj mi wpadło. Wszystko w oryginalnym kartonie, który o dziwo nie jest zniszczony jakoś mocno. Konsola w stanie miętowym. Podobno przeleżała tak w kartonie długi okres czasu. Pady w stanie lepszym niż moje od XONE po miesiącu użytkowania. Zero luzów, wszystko chodzi jak nowe. Oczywiście zestaw gier do tego. Brother jeszcze w folii. Do tego niewykorzystana zdrapka na Live. Gierki praktycznie zero jakichkolwiek rys. Fajny zestawik. OLX zawsze na propsie. Pozdrawiam szanowne grono. 38 Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Do teraz nie wierze, ze udalo sie wyrwac w sobote. Ale bede gral. W sumie to juz to robie 7 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 (edytowane) Boje sie kupic bo PS4 pojdzie w odstawke. Multi pewnie mnie wpyerdoli z majtami. Edytowane 8 października 2016 przez KoBik Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Masta a teraz przynaj się... Ile? Nie wiedziałem że do Gearsów znów dodają poprzednie części. Chyba już każdy to ma. Z tego co pamiętam to tylko trójki nie było w GwG no i wszystkie części dodawali po odpaleniu Remastera jedynki. Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Całe A jutro podjedzie do mnie Metal Slug Anthology na PSP. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 (edytowane) Kto o zdrowych zmyslach oddaje takiego Xa za 100zl :o Czy byla to kobieta? Edytowane 8 października 2016 przez Mejm Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Ja pyerdole za 100 zł... mistrz. 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Powiedz jeszcze gdiez taki dorwałeś. Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 OLX, toruń. Powiedział, że leżało i się kurzyło a 100zł też dobry pieniądz. Jak zobaczyłem stan to padłem bo oglądałem już kilka i wszystkie szroty walące fajami na kilometr. Trzeba monitorować bo się pojawiło nagle to ogłoszenie. Jak zajechałem to twierdził, że już kilka osób mu oferowało prawie 200zł ale uczciwie odmawiał bo już był umówiony ze mną. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Tez jestes z Torunia? To ci sie fukslo. Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Inowrocław. Do Torunia mam rzut beretem, samochód mało pali to co za problem podjechać. Generalnie on mieszkał pod toruniem ale miał zajecia akurat dzisiaj a ja akurat się wybrałem z rodziną do muzeum piernika Cytuj
czapa 671 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Swego czasu trafiłem na olx na ogłoszenie z Gba Advance Sp za 150 zł. Od razu wydało mi się że to AGS-101. Napisałem do Seby (serio tak miał na imię) że jestem zainteresowany i otrzymałem odpowiedź że faktycznie jest to 101 i już ktoś zarezerwował za 130 zł. Nic nie dało że mu pisałem że to jest warte więcej, dawałem 200 zł, ale nie chciał sprzedać bo dał słowo. Swoją drogą to niezłym (pipi)em trzeba być żeby jeszcze te 20 zł zbić z ceny jak się wie że to jest warte dwa razy tyle bo stan miętowy, przynajmniej na zdjęciach... Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Moze poprostu dla niego to nie reprezentowalo zadnej wartosci? Cytuj
czapa 671 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Tak, stwierdził że się nie zna, nie wie i jak ktoś się zgłosił to niech bierze. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Swego czasu trafiłem na olx na ogłoszenie z Gba Advance Sp za 150 zł. Od razu wydało mi się że to AGS-101. Napisałem do Seby (serio tak miał na imię) że jestem zainteresowany i otrzymałem odpowiedź że faktycznie jest to 101 i już ktoś zarezerwował za 130 zł. Nic nie dało że mu pisałem że to jest warte więcej, dawałem 200 zł, ale nie chciał sprzedać bo dał słowo. Swoją drogą to niezłym (pipi)em trzeba być żeby jeszcze te 20 zł zbić z ceny jak się wie że to jest warte dwa razy tyle bo stan miętowy, przynajmniej na zdjęciach... Mysle, ze tak samo o tobie napisalby ten koles, ktorego ty bys wych.ujal oferujac wiecej sprzedajacemu i wiedzac, ze tamten pierwszy znalazl ogloszenie. Cytuj
czapa 671 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Swego czasu trafiłem na olx na ogłoszenie z Gba Advance Sp za 150 zł. Od razu wydało mi się że to AGS-101. Napisałem do Seby (serio tak miał na imię) że jestem zainteresowany i otrzymałem odpowiedź że faktycznie jest to 101 i już ktoś zarezerwował za 130 zł. Nic nie dało że mu pisałem że to jest warte więcej, dawałem 200 zł, ale nie chciał sprzedać bo dał słowo. Swoją drogą to niezłym (pipi)em trzeba być żeby jeszcze te 20 zł zbić z ceny jak się wie że to jest warte dwa razy tyle bo stan miętowy, przynajmniej na zdjęciach... Mysle, ze tak samo o tobie napisalby ten koles, ktorego ty bys wych.ujal oferujac wiecej sprzedajacemu i wiedzac, ze tamten pierwszy znalazl ogloszenie. Ja to bym brał za te 150 zł a nie się targował o 20 zł jeszcze. O to mi chodziło. Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 (edytowane) Same fajne rzeczy ostatnio pojawiaja sie w okolicy Koleś mi to przywiózł autobusem do pracy z miejscowości oddalonej o 12km. Przywiózł mi gre autobusem za 10zł ?!?!?! Na autobus wydał z 5-6zl. Żal go troche było. Edytowane 9 października 2016 przez mastafaker 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. stoodio 2 075 Opublikowano 9 października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 października 2016 Takie tam uzupełnienie zbiorów. 21 Cytuj
okens 541 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Tez sie przymierzam do Bloodborne, ale ta ksiazka z artami z Dark Souls tos pan, panie uhandlowal Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figuś 21 173 Opublikowano 10 października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 października 2016 (edytowane) Zakupki z dwóch tygodni Uprzedzam pytania o gyroski, zamawiane z cdp.pl wysłali w piątek i dzisiaj przed ósmą były do odebrania w kiosku ruchu Edytowane 10 października 2016 przez Figuś 16 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Tyle grania. Odbiór w Ruchu to genialna opcja. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Paczka w ruchu ma tylko jedną wadę, u mnie na wiosce krótki czas otwarcia, większość kiosków z możliwością odbioru (czyli raptem 3) jest czynna tylko do 16.30 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Możliwości odbioru przesyłek są w dzisiejszych czasach bardzo na propsie. A najlepsze jak zamawiasz w MM przez sklep internetowy, bo mają coś w e-sklepie taniej i za godzinę możesz odebrać w najbliższym sklepie ten sam produkt, gdzie na metce jest wyższa cena Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi