Opublikowano 8 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Coś fajnego dzisiaj mi wpadło. Wszystko w oryginalnym kartonie, który o dziwo nie jest zniszczony jakoś mocno. Konsola w stanie miętowym. Podobno przeleżała tak w kartonie długi okres czasu. Pady w stanie lepszym niż moje od XONE po miesiącu użytkowania. Zero luzów, wszystko chodzi jak nowe. Oczywiście zestaw gier do tego. Brother jeszcze w folii. Do tego niewykorzystana zdrapka na Live. Gierki praktycznie zero jakichkolwiek rys. Fajny zestawik. OLX zawsze na propsie. Pozdrawiam szanowne grono.
Opublikowano 8 października 20168 l Do teraz nie wierze, ze udalo sie wyrwac w sobote. Ale bede gral. W sumie to juz to robie
Opublikowano 8 października 20168 l Boje sie kupic bo PS4 pojdzie w odstawke. Multi pewnie mnie wpyerdoli z majtami. Edytowane 8 października 20168 l przez KoBik
Opublikowano 8 października 20168 l Masta a teraz przynaj się... Ile? Nie wiedziałem że do Gearsów znów dodają poprzednie części. Chyba już każdy to ma. Z tego co pamiętam to tylko trójki nie było w GwG no i wszystkie części dodawali po odpaleniu Remastera jedynki.
Opublikowano 8 października 20168 l Kto o zdrowych zmyslach oddaje takiego Xa za 100zl :o Czy byla to kobieta? Edytowane 8 października 20168 l przez Mejm
Opublikowano 8 października 20168 l OLX, toruń. Powiedział, że leżało i się kurzyło a 100zł też dobry pieniądz. Jak zobaczyłem stan to padłem bo oglądałem już kilka i wszystkie szroty walące fajami na kilometr. Trzeba monitorować bo się pojawiło nagle to ogłoszenie. Jak zajechałem to twierdził, że już kilka osób mu oferowało prawie 200zł ale uczciwie odmawiał bo już był umówiony ze mną.
Opublikowano 8 października 20168 l Inowrocław. Do Torunia mam rzut beretem, samochód mało pali to co za problem podjechać. Generalnie on mieszkał pod toruniem ale miał zajecia akurat dzisiaj a ja akurat się wybrałem z rodziną do muzeum piernika
Opublikowano 8 października 20168 l Swego czasu trafiłem na olx na ogłoszenie z Gba Advance Sp za 150 zł. Od razu wydało mi się że to AGS-101. Napisałem do Seby (serio tak miał na imię) że jestem zainteresowany i otrzymałem odpowiedź że faktycznie jest to 101 i już ktoś zarezerwował za 130 zł. Nic nie dało że mu pisałem że to jest warte więcej, dawałem 200 zł, ale nie chciał sprzedać bo dał słowo. Swoją drogą to niezłym (pipi)em trzeba być żeby jeszcze te 20 zł zbić z ceny jak się wie że to jest warte dwa razy tyle bo stan miętowy, przynajmniej na zdjęciach...
Opublikowano 8 października 20168 l Tak, stwierdził że się nie zna, nie wie i jak ktoś się zgłosił to niech bierze.
Opublikowano 8 października 20168 l Swego czasu trafiłem na olx na ogłoszenie z Gba Advance Sp za 150 zł. Od razu wydało mi się że to AGS-101. Napisałem do Seby (serio tak miał na imię) że jestem zainteresowany i otrzymałem odpowiedź że faktycznie jest to 101 i już ktoś zarezerwował za 130 zł. Nic nie dało że mu pisałem że to jest warte więcej, dawałem 200 zł, ale nie chciał sprzedać bo dał słowo. Swoją drogą to niezłym (pipi)em trzeba być żeby jeszcze te 20 zł zbić z ceny jak się wie że to jest warte dwa razy tyle bo stan miętowy, przynajmniej na zdjęciach... Mysle, ze tak samo o tobie napisalby ten koles, ktorego ty bys wych.ujal oferujac wiecej sprzedajacemu i wiedzac, ze tamten pierwszy znalazl ogloszenie.
Opublikowano 8 października 20168 l Swego czasu trafiłem na olx na ogłoszenie z Gba Advance Sp za 150 zł. Od razu wydało mi się że to AGS-101. Napisałem do Seby (serio tak miał na imię) że jestem zainteresowany i otrzymałem odpowiedź że faktycznie jest to 101 i już ktoś zarezerwował za 130 zł. Nic nie dało że mu pisałem że to jest warte więcej, dawałem 200 zł, ale nie chciał sprzedać bo dał słowo. Swoją drogą to niezłym (pipi)em trzeba być żeby jeszcze te 20 zł zbić z ceny jak się wie że to jest warte dwa razy tyle bo stan miętowy, przynajmniej na zdjęciach... Mysle, ze tak samo o tobie napisalby ten koles, ktorego ty bys wych.ujal oferujac wiecej sprzedajacemu i wiedzac, ze tamten pierwszy znalazl ogloszenie. Ja to bym brał za te 150 zł a nie się targował o 20 zł jeszcze. O to mi chodziło.
Opublikowano 9 października 20168 l Same fajne rzeczy ostatnio pojawiaja sie w okolicy Koleś mi to przywiózł autobusem do pracy z miejscowości oddalonej o 12km. Przywiózł mi gre autobusem za 10zł ?!?!?! Na autobus wydał z 5-6zl. Żal go troche było. Edytowane 9 października 20168 l przez mastafaker
Opublikowano 9 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie tam uzupełnienie zbiorów.
Opublikowano 10 października 20168 l Tez sie przymierzam do Bloodborne, ale ta ksiazka z artami z Dark Souls tos pan, panie uhandlowal
Opublikowano 10 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupki z dwóch tygodni Uprzedzam pytania o gyroski, zamawiane z cdp.pl wysłali w piątek i dzisiaj przed ósmą były do odebrania w kiosku ruchu Edytowane 10 października 20168 l przez Figuś
Opublikowano 10 października 20168 l Paczka w ruchu ma tylko jedną wadę, u mnie na wiosce krótki czas otwarcia, większość kiosków z możliwością odbioru (czyli raptem 3) jest czynna tylko do 16.30
Opublikowano 10 października 20168 l Możliwości odbioru przesyłek są w dzisiejszych czasach bardzo na propsie. A najlepsze jak zamawiasz w MM przez sklep internetowy, bo mają coś w e-sklepie taniej i za godzinę możesz odebrać w najbliższym sklepie ten sam produkt, gdzie na metce jest wyższa cena