Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

@Blubi

Aż się chce to wrzucić:

Miłej zabawy ze sztosami od Nintendo. :banderas: 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

t1eXdrk.jpg

Darmowa wysyłka na VGP, aż żal było nie skorzystać. Dead Risinga miałem brać stamtąd, ale tuż przed złożeniem zamówienia dostałem go, więc nie do końca zakup, no ale niech jest :).

Opublikowano

Kur.va ale szanujmy się z tymi Nintendo Select TAKNEICO

Edytowane przez KOŁD

Opublikowano

Bluber, widzimy się w mk8 :ogor:

:dafuq:

Cały czas czekam na tą specjalną runde dla mnie w SMM!

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Bluber, widzimy się w mk8 :ogor:

:dafuq:

Cały czas czekam na tą specjalną runde dla mnie w SMM!

A masz już? Jeśli tak to na dniach będzie level specjalnie dla Ciebie :lapka:
Opublikowano

zaje.bałeś kontrastem na tej fotce ze az mnie oczy bolą

Opublikowano

Zauroczenia Marianem ciąg dalszy. Ten facet jest niesamowity. Byłem ślepcem!

alhwS4R.jpg

Opublikowano

Najgorszy Paper Mario, Najgorszy Mario & Luigi i najbardziej przehajpowana zelda ever, gud dżob ping, gud dżob

i jeszcze ten USK

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Jak bym zapłacił 200zł za sztukę to może by mnie to bolało, ale 170 za całość to tam wiesz :lapka:

Opublikowano

no za taką cenę to można potestować, zelda i paper mario mimo wszystko dadzą Ci tonę frajdy, ale przy Dream Team będziesz momentami zasypiać z nudów ;) 

Opublikowano

Próbowałem ostatnio ogrywać tę Zeldę na Nintendo 64, ale była mocno niegrywalna (prawilnie na CRT grałem), więc mam nadzieję, że w przypadku kieszonkowca będzie łatwiej mi się przemóc. Jedyna Zelda jaką ukończyłem to było 3D Dot Game Heroes.

Opublikowano

Pinger prawilnie klei bekę, a łajos łyka xD.

(pipi) magisterkę mu napisz w co ma grać.

Opublikowano

człowiek próbuje być miły i pomagać koledze, a tu i tak zawsze tylko osbie bekę kręca. was powinno sie yebac 

Opublikowano

człowiek próbuje być miły i pomagać koledze, a tu i tak zawsze tylko osbie bekę kręca. was powinno sie yebac 

Mocno słowa, jak na tak wczesną porę. :)

Opublikowano

Widziałem lepsze pizze, rozumiem, że była w pakiecie z gierką USK? ;)

Opublikowano

W końcu doszła !!!

f1958d7d4c450f1bf38341bff807795e.jpg

A to zakupy z października. Za halo się stęskniłem i znowu kupiłem [emoji14] Dysk aby pomieścić tyle zielonej dobroci. Chyba jestem targetem ms :xboss:

91e0527d3777ef68e0a7b7b4234037ff.jpg

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano

6aa28914d97eb3b5c6209890abd126dd.jpg

Ostatni tydzien, wypierdzialem sie troche z hajsu i chyba wystarczy do konca roku.

Opublikowano

Widzę, że tylko ja robię zdjęcia Lumią XD