Opublikowano 18 października 20168 l Toonenstein <3 Ciwa22, co jak co, ale to właśnie ta gierka jest crème de la crème twoich zakupów I to jeszcze za dychę! Gdzie żeś wyrwał to cudeńko?
Opublikowano 18 października 20168 l Toonenstein <3 Ciwa22, co jak co, ale to właśnie ta gierka jest crème de la crème twoich zakupów I to jeszcze za dychę! Gdzie żeś wyrwał to cudeńko? Mój dobry, internetowy znajomy kręcił się po jakiejś giełdzie we Wrocławiu lub Poznaniu (nie pamiętam dokładnie, skąd on jest) i wypatrzył to dla mnie. Stan płyty to dostateczny +/ dobry minus, pudełko było w tragicznym stanie (oczywiście na zdjęciu jest już zmienione), ale wszystko śmiga, więc nie narzekam.
Opublikowano 18 października 20168 l Najprosciej rzecz ujmujac. Ujal mnie wlasnie gameplay i tym razem na spokojnie zalicze sobie calosc.
Opublikowano 18 października 20168 l To jest najlepszy mgs. Czysty gameplay bez nudnych rozmów, codecow, wstawek itp. Bez kojimy bedzie tylko lepiej.
Opublikowano 18 października 20168 l To jest najlepszy mgs. Czysty gameplay bez nudnych rozmów, codecow, wstawek itp. Bez kojimy bedzie tylko lepiej. No gejmplej to na pewno czysty. Szkoda tylko, że przy tym panowie z Konami zapomnieli trochę bardziej zróżnicować misję, bo jest kilka na krzyż, a jedyne fajne momenty to są...jak zaczynają się filmiki i przy końcu gry. Mam od premiery i jest to największa wtopa 2015 roku. Gdyby nie żyłka kolekcjonera i posiadacza wszystkich MGS w domu, dawno bym się tego pozbył.
Opublikowano 19 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tyle dobroci sobie sprezentowałem na urodziny.
Opublikowano 19 października 20168 l Szanuję mocno zakup, ale nie wiem czy po trylogii byłbym w stanie grać w Prime na padzie i bez 16:9. W WWHD nie grałem, ale domyślam się, że pewnie też mocny upgrade względem oryginału.
Opublikowano 19 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatniego miesiąca na jedyną słuszną konsolę. Nówki w folii: Miętówki: I gra na którą się czaiłem długi długi czas. Była "okazja" to przygarnąłem w folii:
Opublikowano 19 października 20168 l Szanuję mocno zakup, ale nie wiem czy po trylogii byłbym w stanie grać w Prime na padzie i bez 16:9. W WWHD nie grałem, ale domyślam się, że pewnie też mocny upgrade względem oryginału. Szybsza łódka + skrócony Triforce Quest. Jest lepiej.
Opublikowano 19 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwsze wrażenia yyy.......trzeba będzie się przyzwyczaić. W halo podskok albo unik odruchowo odrywam palec od gałki i wciskam a,b zamiast łopatki. Wysoki drążek daje większe możliwości dokładnego przycelowania. Skróconym spustem szybciej się strzela. No i pad pewniej leży w dłoniach przez ogumienie i wagę. Zobaczymy po paru dniach pogranych w halo i gearsy czy warto było wydać 404zł.A na deserElite pad i słuchawki Turtlebeach Elite 800x. Lepiej na xboxie się już nie da grać Edytowane 19 października 20168 l przez creatinfreak
Opublikowano 19 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kanada dostarcza Zero Escape a Persone kupuje 3ci raz tym razem używka
Opublikowano 19 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tadam w razie czego 1 padzik najprawdopodobniej na handel (priv).
Opublikowano 19 października 20168 l Wspaniale jest być graczem w rodzinie plejstejszyn. Edytowane 19 października 20168 l przez ragus
Opublikowano 19 października 20168 l >sugerowanie, że w Polsce będzie potrzebne kiedykolwiek inne wydanie xD ile tego poszło w u nas, ze 30 egzemplarzy? W empikach gra widmo, w Media Markt i Euro gra nawet nie widnieje w bazie danych. Czuje się jakbym kupował gierkę nintendo, tyle że na PS4
Opublikowano 19 października 20168 l przeciez to wyszlo juz na ps3 i psv to jakie day one? xddd matko bosko
Opublikowano 19 października 20168 l Dlaczego? Dobrze oceniona, demo bardzo przyjemne oraz gra ocieka urokiem serii Dragon Quest. takie gry, no ku,rwa czyli jakie? Edytowane 19 października 20168 l przez ragus
Opublikowano 19 października 20168 l Nie znacie sie. Dla fana Dragon Questa bardzo dobry zakup. @creatin I tak Cie bede w girsach bil
Opublikowano 19 października 20168 l @creatin I tak Cie bede w girsach bil Pewnie tak będzie Ale może troszeczkę mniej