Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Toonenstein <3 Ciwa22, co jak co, ale to właśnie ta gierka jest crème de la crème twoich zakupów :) I to jeszcze za dychę! Gdzie żeś wyrwał to cudeńko?

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Toonenstein <3 Ciwa22, co jak co, ale to właśnie ta gierka jest crème de la crème twoich zakupów :) I to jeszcze za dychę! Gdzie żeś wyrwał to cudeńko?

Mój dobry, internetowy znajomy kręcił się po jakiejś giełdzie we Wrocławiu lub Poznaniu (nie pamiętam dokładnie, skąd on jest) i wypatrzył to dla mnie. Stan płyty to dostateczny +/ dobry minus, pudełko było w tragicznym stanie (oczywiście na zdjęciu jest już zmienione), ale wszystko śmiga, więc nie narzekam.

Opublikowano

To jest świetna gra, ale słaby Metal. Tyle.

Opublikowano

To jest najlepszy mgs. Czysty gameplay bez nudnych rozmów, codecow, wstawek itp. Bez kojimy bedzie tylko lepiej.

Opublikowano

To jest najlepszy mgs. Czysty gameplay bez nudnych rozmów, codecow, wstawek itp. Bez kojimy bedzie tylko lepiej.

No gejmplej to na pewno czysty. Szkoda tylko, że przy tym panowie z Konami zapomnieli trochę bardziej zróżnicować misję, bo jest kilka na krzyż, a jedyne fajne momenty to są...jak zaczynają się filmiki i przy końcu gry.

Mam od premiery i jest to największa wtopa 2015 roku. Gdyby nie żyłka kolekcjonera i posiadacza wszystkich MGS w domu, dawno bym się tego pozbył.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

dYJKuDU.jpg

Tyle dobroci sobie sprezentowałem na urodziny.

Opublikowano

Szanuję mocno zakup, ale nie wiem czy po trylogii byłbym w stanie grać w Prime na padzie i bez 16:9. W WWHD nie grałem, ale domyślam się, że pewnie też mocny upgrade względem oryginału.

Opublikowano

Zakupy z ostatniego miesiąca na jedyną słuszną konsolę.

Nówki w folii:

1KLo7Ny.jpg

Miętówki:

fkkvLyo.jpg

I gra na którą się czaiłem długi długi czas. Była "okazja" to przygarnąłem w folii:

tWGkeTx.jpg

Opublikowano

Szanuję mocno zakup, ale nie wiem czy po trylogii byłbym w stanie grać w Prime na padzie i bez 16:9. W WWHD nie grałem, ale domyślam się, że pewnie też mocny upgrade względem oryginału.

Szybsza łódka + skrócony Triforce Quest. Jest lepiej.

Opublikowano

51758d42ffc7afb16ef3de25fce914f6.jpg
Pierwsze wrażenia yyy.......trzeba będzie się przyzwyczaić. W halo podskok albo unik odruchowo odrywam palec od gałki i wciskam a,b zamiast łopatki. Wysoki drążek daje większe możliwości dokładnego przycelowania. Skróconym spustem szybciej się strzela. No i pad pewniej leży w dłoniach przez ogumienie i wagę. Zobaczymy po paru dniach pogranych w halo i gearsy czy warto było wydać 404zł.

A na deser
b63e4404cc342000015e8ef146905006.jpg
Elite pad i słuchawki Turtlebeach Elite 800x. Lepiej na xboxie się już nie da grać :obama:

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano

Kanada dostarcza Zero Escape a Persone kupuje 3ci raz tym razem używka ;)

80VU4Wp.jpg

Opublikowano

ae1dab863698b36dbb899b2e043f40d5.jpg

Tadam :) w razie czego 1 padzik najprawdopodobniej na handel (priv).

Opublikowano

tXGeHuPh.jpg

Wspaniale jest być graczem w rodzinie plejstejszyn.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Lol po co ten napis DAY ONE EDITION? pierwszy raz taki widze

Opublikowano

No żeby nie było wątpliwości że to PREMIEROWE!

Opublikowano

>sugerowanie, że w Polsce będzie potrzebne kiedykolwiek inne wydanie 

xD

ile tego poszło w u nas, ze 30 egzemplarzy? W empikach gra widmo, w Media Markt i Euro gra nawet nie widnieje w bazie danych. Czuje się jakbym kupował gierkę nintendo, tyle że na PS4

Opublikowano

przeciez to wyszlo juz na ps3 i psv to jakie day one? xddd matko bosko

Opublikowano

rajus chyba Ci sie nudzi, że kupujesz takie gry xd

Opublikowano

Dlaczego? Dobrze oceniona, demo bardzo przyjemne oraz gra ocieka urokiem serii Dragon Quest.

takie gry, no ku,rwa czyli jakie?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie znacie sie. Dla fana Dragon Questa bardzo dobry zakup.

@creatin

I tak Cie bede w girsach bil :dog: