Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Czekamy na pierwszego Paczaj Pieseła!

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Minusy zarezerwowane?

Opublikowano

do tego Hyrule Warriors - pierwszy raz będę miał do czynienia z tego rodzaju grą, ciekawe czy mi się spodoba. :)

Ja musou nie lubię ale HW wciągneło mnie jak bagno na dobre tygodnie.

Opublikowano

Minusy zarezerwowane?

:shotgun:  jeszcze jak

Opublikowano

No gdzie te Hau Hau 2 bo mam ostatniego plusa i zaraz go zużyje. 

Opublikowano

No to minusy się posypią. Nie mogłem sie powstrzymać :))

Już się instaluje. Update zadziwiająco mały, co mnie niepokoji ::) 220mb jakoś

wOgyKc9.jpgPG34y9y.jpg

Opublikowano

Plus za trzechsetny numer Edga z bardzo ładną okładką.

Opublikowano

Widzę, że ktoś pierwszy się odważył. Plusik leci.

Oczywiście Panowie OBIECALIŚCIE że będą plusiki za zakup Watch Dogs 2.

Jako ambasador marki Watch Dogs 2 przypominam, że NIE JEST TO CONSOLE WARS także będą zgłaszał oszustwa za niezasłużone minusiki.

Edytowane przez oFi

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No i poszło Panowie, ależ ta konsola na żywo jest piękna i te nóżki w kształcie X, kwadrata, kółka i trójkąta :obama:

Tsb961Q.jpg

taPxuRz.jpg

Opublikowano

Ja bym jej nie stawiał pionowo bo będziesz miał PROsię pieczone :lapka:

Opublikowano

To teraz dishonored 2 calakujesz na drugiej konsoli :D ?

Jak zobaczę ją w 4K na PRO to wątpię abym dał radę zrobić calaka na ONE :D

Ja bym jej nie stawiał pionowo bo będziesz miał PROsię pieczone :lapka:

Rozumie, że jest jakiś odpływ powietrza, dobra coś pomyślę dziś z miejscem dla niej  :lapka:

Opublikowano

No bez podstawki konsola Ci się stopi :P

Opublikowano

WTF? Skąd taka promocja :P

Opublikowano

Saturn na poznańskim dworcu głównym, poszedłem tam dla zabicia czasu po wymagającym dniu, patrzę na gierki, zdrapki i... jest. Koleś z obsługi powiedział, że to jest pewnie stary kupon(nowe są mniejsze i zielone) i sklep wyprzedaje... Rzecz jasna, kupony te są nieśmiertelne.

W tym sklepie to był ostatni, ale możecie zerknąć do innych ;)

Opublikowano

Kim jest Kinga Wachowska z paragonu? :corvo:

Opublikowano

Pewnie osoba obsługująca daną kasę fiskalną. Jak będzie manko, to wiedzą kogo lustrować ;)

Opublikowano

Nie bedzie manka. Produkty z 7 na koncu to produkty lezace na sklepie powyzej 6 miesiecy. Z 5 na koncu powyzej 9 miesiecy.

Czyli stary kupon i sie musieli pozbyc. Bo jakby lezal ponad 12 miesiecy to kara dla sklepu.

Opublikowano

Nowe hobby: chodzić po Saturnach i chować zdrapki ;)

Opublikowano

Tak sie nie bo okresowo przychodza zestawienia rzeczy, ktore sie nie sprzedaly i trzeba je wystawic na widok jesli nie byly.

No ale trafil na produkt, ktory nie powinien byc przeceniony. U nas czasami byly sytuacje, gdzie dawali cene 239zl na zdrapke 200. No fakin lodzik.

Edytowane przez mastafaker