Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

nYPwM0c.jpg

Trzy paczki pełne dobra dzisiaj odebrałem :banderas:

widze ze zdecydowales sie na Radiant Historia, mysle ze sie nie zawiedziesz. Swietne combo, perełki jrpg.
  • Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

2prxoio.jpg

NES<3 Wy bawicie się classic mini, ja wolałem zakupić true retro. Trafiło się z dobrą częśćią mega mana. Po raz pierwszy spotykam się z NESem spanish version - nie różni się niczym prócz napisu na klapce.

2ldx1ko.jpg

RE4 zaliczony kilkakrotnie, ale jest mi mało więc obadam wersje HD. Forza i TM, jaram się, bo dawno nie grałem w dobre arcade racery.

21jac7p.jpg

Gierki kupione przypadkowo z wystawek. Kupiłem na półkę ale jako fan serialu sprawdzę Futuramę.

Opublikowano

120zł zapłaciłem. Na allegro jest kilka aukcji, najtaniej chyba za 125zł.

Opublikowano

Tego Chrono Triggera to bym ruchau.

Jak się sprężysz to w VGP coś koło 100 zł.

Edytowane przez marcinwks

Opublikowano

Blant taka trochę starsza wersja Ezio Auditore xD, to już wiem skąda ta miłość do Asisynów.

Opublikowano

Jeszcze żeby coś przechodził z tego co kupi bo to już jest kur.va tragedia wydać na gierki 4 stówy na jeden rzut i odłożyć tylko na półkę.

>granie w gierki

xd

Opublikowano

o4CCwdz.jpg

Trochu konsolowej literatury na wieczór :D Asasyn kupiony w sumie z przypadku, cena grosik większa od PSXExtreme :P

Opublikowano

kolejne gierki do niegrania :P
CltWdTCH.jpg

Opublikowano

Poczytałem temat i postanowiłem przyBalonić :D warto było

2415.jpg

Opublikowano

Hehe a widzisz. Mówiłem, że warto;) BĘDZIE PAN ZADOWOLONY.

Opublikowano

490dcae955bcdb0c82ff5e3331f95c9c.jpg

Ps4 na pokładzie ponad 2 lata ale dopiero teraz odważyłem sie na ten zakup (mocno obawiam sie poziom trudności, gdyż zdąża sie ze szybko tracę cierpliwość). Jednak naczytałem sie jaki to system seller wiec zaczęło mnie juz kłuć ze nadal nie mam tego w swoim portfolio :P No ale myśle ze za 60 zł nie ma co żałować a nóż okaże sie ze to dla mnie mesjasz, zasmakowany troche po terminie

Swoją droga ekstra rozwiązanie z okładka zastanawiałem sie wlasnie przeglądając aukcje czemu jedni maja taka okładkę a inni tę z ciemnym tłem, a tu widze jest dwustronna. I wole takie rozwiązanie niz np w U4 czy doomie, gdzie według mnie srednio można było tam nazwać je dwustronnymi, bo jak dla mnie była to poprostu ładna grafika wewnątrz pudełka.

Edytowane przez kacprzak1991

Opublikowano

sE3TZir.jpg

Zakupy z sentymentu, po prostu muszę mieć je na półce.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

sE3TZir.jpg

Zakupy z sentymentu (Gothic), po prostu muszę mieć je na półce.

a gdzie Arcania? :oh_you:

Ehh 1 i 2, świetne gry, ten żywy świat :obama:

Trójka też finalnie dawała rada po latach patchowania przez społeczność. Po prostu trójka wyszła poza ustalone wczesniej ramy gatunku i swoich poprzedników oferując niejako... sandboxa, na długo przed tym zanim taka forma gierek zadomowiła się na stałe. Gdyby taki G3 wyszedł w dzisiejszych czasach dopracowany tak jak jest dziś - przyjąłby się pewnie lepiej niż te 10 lat temu 

Opublikowano

a gdzie Arcania? :oh_you:

Znalazło się miejsce dla Zmierzchu Bugów to i Arcanię z "dodatkiem" będę musiał dokupić. ;)

Opublikowano

sE3TZir.jpg

Zakupy z sentymentu (Gothic), po prostu muszę mieć je na półce.

Yebaniutki :obama:

Opublikowano

Ten moment w pierwszym gothicu jak na początku idziesz zamiast prosto w prawo i cię wilki zabijają. Nie wiem czemu ale jak grałem w to chyba z 10 razy próbowałem je obejść zamiast pójść ścieżką :D

Opublikowano

ten moment w pierwszym gothicu kiedy już na początku dostajesz w ryj od Diego ;) 

Opublikowano

W pierwszej czesci to cie kazdy uj.ebac chce. Kroku sie nie da zrobic w spokoju. Nie mozna nikomu ufac.

Bardzo sentymentalne zakupy. Plus polecial