Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten moment w pierwszym gothicu kiedy już na początku dostajesz w ryj od Diego ;)

W twarz dostajesz od Bullita chyba. :P

Opublikowano

ten moment w pierwszym gothicu kiedy już na początku dostajesz w ryj od Diego ;)

W twarz dostajesz od Bullita chyba. :P

Rayosa nawet Diego bił

pewnie macie racje, ostatni raz w tego gothica to grałem ze 13 lat temu, więc nie pamiętam już dokładnie :dunno:

Opublikowano (edytowane)

obemi, sam sie swego czasu czailem na black phantoma, ale jak widzialem ceny to odpuszczalem, piekny zakup :) 

No i Ori w boxie :fsg: Janusz jak zwykle dostarcza

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Wlasciwie to nie kupilem a dostalem do kolekcji od mojego szanownego brata :pirate:

I zdjecie nie jest moje bo nie chcialo mi sie wyciagac gry i trzyskac aparatem ale okladka jest tak przeepicka, ze wrzucam znaleziona w internecie...

Pozostaje tylko pytanie... czy bede umial przelaczyc gre na angielski :P czy przelaczy sie sama

7163M9pYA_anphhws.jpg

• Plusik 3
  • Minusik 5
Opublikowano

Wlasciwie to nie kupilem a dostalem do kolekcji od mojego szanownego brata :pirate:

I zdjecie nie jest moje bo nie chcialo mi sie wyciagac gry i trzyskac aparatem ale okladka jest tak przeepicka, ze wrzucam znaleziona w internecie...

Pozostaje tylko pytanie... czy bede umial przelaczyc gre na angielski czy przelaczy sie sama

7163M9pYA_anphhws.jpg

Sama odpala się po angielsku z tego co pamiętam. :lapka:

@Janusz Gamingu: jedyne prawilne wersje tych gier. U mnie od premiery leżą na półce. Piękne wydania. Świetne okładki. :banderi:

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

dobra ku.rwa, czepiacie sie jak stare baby ale jak wroce do domu zrobie wam to zdjecie...

PS. Bylbym zapomnial wspomniec, ze nastepnym takim prezentem moglaby byc Africa na PS3 ale dostac to na ezropejskim rynku graniczy z cudem.

Edytowane przez okens
Opublikowano (edytowane)

Każdy posiadacz hamburgerowej wersji Afriki otrzymuje ode mnie z urzędu kwartylion plusów!!! Moje największe marzenie na PS3. Jeśli cud się jednak zdarzy, będę zazdrościł bardzo mocno. Tak po polsku.

P.S. Do tego dobrze mieć jeszcze Aquanuats Holiday i na spokojnie można stwierdzić, że wygrało się życie.

Edytowane przez ciwa22
Opublikowano (edytowane)

Kolejny rodzynek do mojej MGS-owej kolekcji:

W kolekcji brakowało mi The Twin Snakes, a z racji, że nie miałem Gacka (a za dzieciaka pamiętam bardo chciałem mieć) to trzeba było kupić w zestawie z konsolą :ninja:

Ta obudowa jest piękna, na żywo robi jeszcze większą robotę :fsg:

(wrzucę zdjęcia jak zrobię swoje, bo hejty lecom)

Edytowane przez winner
  • Plusik 10
  • Minusik 4
Opublikowano

Za granicą, najczęściej szukam na różnych niemieckich i holenderskich serwisach sprzedażowych, bo często ludzie nie wiedzą jakie rodzynki mają i sprzedają za śmieszne pieniądze.

Opublikowano

za dawanie foty z neta do zakupow growych powinien byc ban na ten temat

A co powiesz o super zakupie whinnera? Taki świetny zestaw a nawet fotek nie zrobił? Śmiem wątpić, że w ogóle go kupił

konsolki chyba też nie kupił

Następnym razem lepiej szukaj grafik w google.

• Plusik 1
  • Minusik 1