Rayos 3 170 Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 Piekny ten moon Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 23 listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 (edytowane) Mam i ja! Na razie tylko Sun dotarł, do wieczora spodziewam się jeszcze czterech przesyłek Bardzo fajna edycja, najlepsze są oczywiście naklejki, pudełko zbiorcze, steelbook i... zeszyt. Tak, oryginalny zeszyt Nintendo Edytowane 23 listopada 2016 przez Konsolowy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 Biednie to wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 Nie zapominajcie o "cudze zakupy growe" dla fotek z Google Images. wyczuwam w tobie złośliwość. ja tam wierzę winner wklei tego emgiesowego gamecuba na tle zalogowanego tematu, z przeprosinami za swój poprzedni wybryk. kiedyś tam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. raven_raven 12 013 Opublikowano 23 listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 (edytowane) no elo Edytowane 23 listopada 2016 przez raven_raven 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 23 listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 Dziennikarze growi? Powtarzam - należy ich szanować. Szkoda, że nie potrafię trzaskać pięknych fotek (czas chyba kupić lustrzankę). Wszystkie gry to promo copy, te co mają retailowe boxy, mają z tyłu informację o tym, że są to pudełka wystawowe. To moja trzecia kopia Okemi na PS2 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 te kopie recenzenckie czyms sie roznia czy zbiera sie je dla kolekcjonerskiego funu bo jest ich malo w obiegu? jakos by mnie nie jaralo posiadac gierke w pudelku wygladajacym jak gierka od pirata spod gieldy z okladka wydrukowana na porzadniejszej drukarce Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 (edytowane) Zbiera się je dla kolekcjonerskiego funu bo jest ich mało w obiegu. Różnią się natomiast wersje preview/review na konsole debugowe - mam kilkaset takich płyt. Zazwyczaj są nieukończone poziomy, rzeczy które zostały wycięte w finalnej wersji, menu debugowe z różnymi ciekawymi funkcjami, ot ciekawe rzeczy. Ciebie to nie jara, a dla mnie jest to fajne urozmaicenie, jako że i tak większość z tych gier mam w retailu . Edytowane 23 listopada 2016 przez ping Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 ficuś jaka zawiść Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 zaraz zawisc xddd nie mialem takiej sztuki nigdy w reku wiec sie zapytalem po prostu czy to fetysz kolekcjonerow z racji malej ilosci sztuk na swiecie czy tak jak pisze ping o kopiach preview - znajdowaly sie w nich rzeczy, ktore nie trafialy do wydan sklepowych i to cala filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza
Prekor 5 Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 Szanujmy się, w tym wątku powinny być tylko pudełka. Jak będą jeszcze cyfry to mi czasu na postowanie tutaj w ciągu dnia nie starczy :[ To może by tak założyć oddzielny temat na cyfry? założyłem TO może będzie tutaj mniej spanu.Nie długo się pochwałę nowymi nabytkami na PS4 oraz Xbox One. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chmurqab 3 192 Opublikowano 23 listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 W końcu wylądowała u mnie gierka, dla której w zasadzie kupiłem 3DS'a, a do tego udało się w końcu upolować jedną z najlepszych gierek na DS'a z normalną, angielską okładką: Dodatkowo w końcu wylądował Wario Ware Twisted, gierka której nie dostała Europa, ponieważ rtęć GameCube'owy WarioWare wpadł, bo był w fajnej cenie. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 i jak zwykle nie ma co wstawiać zdjęc w dniu, w którym chmurka postanawia coś wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 (wrzucę zdjęcia jak zrobię swoje, bo hejty lecom) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Starh 3 170 Opublikowano 24 listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 Będzie granie 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 165 zł Pal licho że taka sobie gra ale na premierę tyle. Szkoda że w Olsztynie takich fajnych sklepów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 Tyle te dzisiejsze kikuty powinny kosztowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 Meh, slabo wyszlo. :[ Wracajac z roboty skrecilem na centrum i postanowilem kupic, jak sie nie spodoba no to przed premiera pewnie jeszcze zdaze sprzedac. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 Nic wielkiego, ale trzeba się będzie teraz za jakąś fajną japońszczyzną do tej Vity porozglądać. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 te 165zl to normalna cena tej gierki w tym sklepie czy za kasa twoj znajomy albo dales jakas starsza gierke na wymiane? Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 Nic wielkiego, ale trzeba się będzie teraz za jakąś fajną japońszczyzną do tej Vity porozglądać. Ta klawiatura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 Nic wielkiego, ale trzeba się będzie teraz za jakąś fajną japońszczyzną do tej Vity porozglądać. Ta klawiatura Hehe, no właśnie. Model M? Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 Hehe, no właśnie. Model M? Tak. Dostałem do mojego pierwszego własnego komputera (IBM PS/ValuePoint po tym, jak wujek kupił sobie coś nowszego - jak dostałem, to był już przestarzały, ale był MÓJ) i przez większość czasu od tego momentu była w użyciu. Myszkę (z czasów przedscrollowych) też mam, choć oczywiście już nie używam - wisi sobie na karniszu przy biurku. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 (edytowane) te 165zl to normalna cena tej gierki w tym sklepie czy za kasa twoj znajomy albo dales jakas starsza gierke na wymiane?Normalna cena to między 220 a 250. Pytanie raczej jest takie, jakim cudem już macie te gry, skoro blisko tydzień do premiery - 29/11. Edytowane 24 listopada 2016 przez marcinwks Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi