Daffy 10 546 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 ja sie pytam o cene w tym konkretnym sklepie, a nie ogolna na polske games4you czyli slaska sieciowka ma juz dzis, chorzowski zwykly sklepik z grami ma dostac jutro - od dawna nie ma problemu z dorwaniem gier wczesniej w malych sklepach o ile wydawca nie narzuca chorego embarga straszac karami Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 O co chodzi z tą rtęcią i Wariem na Europę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 (edytowane) Dobra, szybko fota cyknięta a teraz grać zanim ojciec wróci bo się znowu w(pipi)i że tak jak 10 lat temu fixuje na punkcie jakiegoś pedała z Japonii. Nie wierzę że ta gra wyszła... Darling, stand by me. Edytowane 24 listopada 2016 przez Kalel Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 ja sie pytam o cene w tym konkretnym sklepie, a nie ogolna na polske games4you czyli slaska sieciowka ma juz dzis, chorzowski zwykly sklepik z grami ma dostac jutro - od dawna nie ma problemu z dorwaniem gier wczesniej w malych sklepach o ile wydawca nie narzuca chorego embarga straszac karami Wybacz, że dopiero teraz zauważyłem pytanie - 165 ze względu na to, wymieniłem przy tym batmana Ogólnie w tym sklepiku mam kartę stałego klienta i po zdobyciu określonych punktów możesz dostać też rabat 50zl na gierkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 24 listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 Dotarły wszystkie fanty, to już chyba przedostatnie zakupy w tym roku. Najbardziej się cieszę z wielkiej księgi Halo, jak to jest pięknie wydane, jakie ma piękne ilustracje, rewelka! I cena fajna bo dałem w promocji 49zł (Empik), a to wygląda jak drogi artbook za 150zł. Duży plus dla Egmontu. A do skarbonki odkładam hajsy na Switcha, czaicie dow(nene)? Symbol Segi trzyma kasę na nowe Nintendo Przykładowe strony: 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 O co chodzi z tą rtęcią i Wariem na Europę? Kartridż posiada sensor, którego składową jest rtęć, której użycie w elektronice jest niedopuszczone w Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Copper 2 657 Opublikowano 25 listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 U mnie wczoraj zlecialy ostatnie paczki, haslem miesiaca oczywiscie ukochana roznorodnosc 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 daj znac jak yomawari w odpowiednim temacie, w ogole skad i za ile brales? btw. grales wkoncu w te grand kingdom? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 Dotarły wszystkie fanty, to już chyba przedostatnie zakupy w tym roku. Najbardziej się cieszę z wielkiej księgi Halo, jak to jest pięknie wydane, jakie ma piękne ilustracje, rewelka! I cena fajna bo dałem w promocji 49zł (Empik), a to wygląda jak drogi artbook za 150zł. Duży plus dla Egmontu. A do skarbonki odkładam hajsy na Switcha, czaicie dow(nene)? Symbol Segi trzyma kasę na nowe Nintendo Aux, ja przepraszam bardzo, ale co to za banery reklamowe na pudelkach poksow? Czy to jakas nowa polska tradycja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 daj znac jak yomawari w odpowiednim temacie, w ogole skad i za ile brales? btw. grales wkoncu w te grand kingdom? Starzeje sie chyba, bo ostatnio wiecej kupuje niz gram tego granda wtedy wzialem ze soba i w koncu nie odpalilem, a gry w tym miesiacu prawie wszystkie z zavvi, dostalem losowo kod na -20% to przyszalalem, z tego co widzialem to yomawari w limitce sie juz skonczylo na zavvi. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 Aux, ja przepraszam bardzo, ale co to za banery reklamowe na pudelkach poksow? Czy to jakas nowa polska tradycja? No trochę słabo to wygląda i strach oderwać bo klej zostanie. Miejmy nadzieję że to jednorazowy przypadek, nie chcę czegoś takiego na kolekcjonerskiej Zeldzie. Te Poki Deluxe to w ogóle ciekawy przypadek. Rzadko się zdarza żeby tylko nasz region (jeszcze Czechy i Węgry) dostał coś unikatowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 Aux, ja przepraszam bardzo, ale co to za banery reklamowe na pudelkach poksow? Czy to jakas nowa polska tradycja? No trochę słabo to wygląda i strach oderwać bo klej zostanie. Miejmy nadzieję że to jednorazowy przypadek, nie chcę czegoś takiego na kolekcjonerskiej Zeldzie. Te Poki Deluxe to w ogóle ciekawy przypadek. Rzadko się zdarza żeby tylko nasz region (jeszcze Czechy i Węgry) dostał coś unikatowego. Bo Conquest się postarał i wypuscili w swoich krajach takie limitki KiG tez naklejal takie cos na pduelkach, cdp tez. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 (edytowane) U mnie wczoraj zlecialy ostatnie paczki, haslem miesiaca oczywiscie ukochana roznorodnosc Sorry za cytat, jakis chochlik na telefon mi sie wkradł Edytowane 25 listopada 2016 przez kacprzak1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 wchodze do chorzowskiego sklepu z gierkami, patrze co maja z uzywek, wchodzi jakis gimbus z finalem15 w rece i gada ze wczoraj kupil i chce sprzedac bo goowno straszne, liczyl na cos jak wiedzmin3 a tu brzydkie (pipi) jak z ps3 i sie biega i nudzi na pustyni, koles mu gada ze skupi za 150zl, ja do jaj mu mowie, ze kurcze fajna cena, tyle to moga kosztowac nowki, sam bym za tyle bral, to gimbus mi gada ze woli mi sprzedac, poszlismy pod bankomat i deal klepniety xDDDDDDDddd 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 czyli jednak te gadania ze nie bierzesz bo system walki itp to byla bujda? trzeba bylo wprost ze nie miales siana Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 Telefon temu gimbusowi tez zabrales? Bo zdjecie jakies rozmazane. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 I jeszcze zakończenie gry obejrzeć na youtube Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 tematy ci sie z cw pomylily zaba, no (pipi)a na bank za 150zl mialbym to odpuscic bo forumek xddd, przeciez spokojnie to sprzedam bez straty nawet jak za dwa dni uznam, ze dalej nie to co chcialem i sie tylko w tym utwiedze Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 (edytowane) Dobry pomysl na biznes, chyba czas zalozyc spodnie i wyjsc na miasto zabierac dzieciom gierki. Edytowane 25 listopada 2016 przez hav7n 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 jakie cw ziomus ja odnosze sie do postow z tematu ffxv Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 no pisalem prawde tam tzn to co uwazam o tej czesci ale za taka cene i w takiej sytuacji to chyba raczej logiczne ze warto bylo brac nawet jakbym jutro mial te same zdanei o tej gierce jak ten gimb co wszedl do sklepu xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 jutro biore, daje 165 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 (edytowane) tematy ci sie z cw pomylily zaba, no (pipi)a na bank za 150zl mialbym to odpuscic bo forumek xddd, przeciez spokojnie to sprzedam bez straty nawet jak za dwa dni uznam, ze dalej nie to co chcialem i sie tylko w tym utwiedze Ale co to za interes jak nowkami ktos sie chwali po 169 165? Edytowane 25 listopada 2016 przez Mejm Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 (pipi), ale mam beka z ficka. Najgorszy użytkownik tego roku, zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi