Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

aeb6c0b7dc7a2c64c253673b8bc055b3.jpg

Konsoli jeszcze nie mam, ale gierka juz czeka.

Ty to jesteś złotym klientem ea kupiłeś xboxa one s aby grac w bf1 a teraz kupisz ps4 pro aby grać w tą samą grę. Mam nadzieję że season pass 2 razy tez kupisz bo ea przymiera głodem ostatnio:D

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

No gdzie tam. Xone s kupilem dla fh3 i po trochu dla gow4 ale przeciez zostawiam i nie zamierzam sie pozbywac :) po prostu przerzucam sie z bf'em na ps4, bo mam swoja ekipe :<

Opublikowano

To moja druga ps4, mam kilka gier w wersji cyfrowej. Zakup głównie pod yakuze 0 i nioh, w między czasie może kupię tlg i kilka zaległości.

Opublikowano

Kupować FULLHD w dobie TV 4k z HDR to strata hajsu imo, potem człowiek żałuje, że nie ma tego, za rok, dwa konsole wyprą całkowicie te full hd...

A ja właśnie mam ochotę kupić bardzo dobry tv Full Hd. Dlaczego? Bo teraz kupie duży, bardzo dobrej jakości tv w dobrej cenie. Po co mi 4k i HDR? Konsola moja nie obsługuje HDR a 4k to póki co sztuczka. 1080p to poziom trudny do osiągnięcia przez devów. Obecnie to wywalanie kasy, jak 2 lata temu na 3D.

Opublikowano

Nie wiem, jeszcze nie sprawdzalem 500, ani nie mialem 400. Ale 400 sa stereo, wiec przypuszczam, ze 500 lepsze. Obejrzalem tylko kilka recenzji i doradzali doplacic do 500p wlasnie. Jakbys chcial 400p to w empiku nowki 230zl.

Opublikowano

Miałem na głowie, dupy nie urwało. W sensie dźwiękowo i samej wygody, ale ja mam wodogłowie to może dlatego :autooranie:

Bez dwóch zdań najlepsze co używałem to HyperX Cloud. I dźwięki soczyste i wyyyyyyygoda. 

Opublikowano

Dobre słuchawki , ale maja jeden spory minus . Szumy gdy włączony jest mic.

Opublikowano

Miałem na głowie, dupy nie urwało. W sensie dźwiękowo i samej wygody, ale ja mam wodogłowie to może dlatego :autooranie:

Bez dwóch zdań najlepsze co używałem to HyperX Cloud. I dźwięki soczyste i wyyyyyyygoda. 

Tyle, że są po kablu co wyklucza już PS3/X360 :/

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Tomzacz nadrabia klasyki, odc. 236 (czy coś koło tego)

9fbbf7d347b3b67d2b0304fef3deb8bb.jpg

92f2ab0eadbf4638ff2db7df40ca8ec7.jpg

b0c2c45ae46a6f6fc52d05c77a61bcff.jpg

Nie ma chyba co mówić o tych grach, prawda? :)

Do tego trochę sprzętu

85f6ea46417dd4d03cbaf4ea97c5b572.jpg

A ten headset znalazłem w Empiku za jedynie 6 zł (zresztą wg. instrukcji, to oni są dystrybutorami), od firmy Game

15d6d9bd1cb0621732ce5503bfa3bdd2.jpg

A w spoilerze trochę raka

Kupiłem Kinecta xdddd

beb28a70920c1a58fe88f87858a92d6b.jpg

Nie mogło zabraknąć i gierek na niego.

ebaca1563886ae9a04bb5ed650b9c0f8.jpg

ef3226bdebc5c6c8727ed1f572fd2ec3.jpg

Tak, mam też TĄ grę

508d445c80bfb9254a7b976389a61ed0.jpg

Kiedyś więcej o tym napiszę, na razie powiem tylko, żebyście tego nigdy nie tykali. Nigdy.

Edit: Zdjęcia są odwrócone o 45 stopni, chyba sobie z tym poradzicie, nie?

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

Gierki oczywiście fajne, ale plusik leci za ten naturalny kurz, brud i inne syfy. Tak wygląda mieszkanie true gracza :)

Opublikowano

Fajny dywan. Miałem taki w domu 25 lat temu.

Opublikowano

ale ten dywan to byś mógł wytrzepać

Opublikowano

Plusik za dywan musi byc, przypomnialo mi sie dziecinstwo z pegazusem na takim dywanie.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ja (pipi)e jaki syf. 

Opublikowano

Fajny dywan. Miałem taki w domu 25 lat temu.

Ja tez i tez jakies 25 lat temu, zreszta wtedy chyba kazdy taki mial :))

Opublikowano

No przydałoby się przeczyścić to z kurzu, ale czasu za bardzo ostatnio nie ma :/

No i dzięki za słowa o dywanie ;)

Opublikowano

daj ten syf w spojlery, jadlem i sie malo nie zrzygalem

Opublikowano

Tak mozna mieszkac? Niezly syf. Nawet gdyby na zdjeciu byly dwa pierwsze Suikodeny to bym sie zrzygal... 

Edytowane przez decoyed