Opublikowano 28 listopada 20168 l Konsoli jeszcze nie mam, ale gierka juz czeka. Ty to jesteś złotym klientem ea kupiłeś xboxa one s aby grac w bf1 a teraz kupisz ps4 pro aby grać w tą samą grę. Mam nadzieję że season pass 2 razy tez kupisz bo ea przymiera głodem ostatnio:D
Opublikowano 28 listopada 20168 l No gdzie tam. Xone s kupilem dla fh3 i po trochu dla gow4 ale przeciez zostawiam i nie zamierzam sie pozbywac po prostu przerzucam sie z bf'em na ps4, bo mam swoja ekipe :<
Opublikowano 28 listopada 20168 l To moja druga ps4, mam kilka gier w wersji cyfrowej. Zakup głównie pod yakuze 0 i nioh, w między czasie może kupię tlg i kilka zaległości.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Kupować FULLHD w dobie TV 4k z HDR to strata hajsu imo, potem człowiek żałuje, że nie ma tego, za rok, dwa konsole wyprą całkowicie te full hd... A ja właśnie mam ochotę kupić bardzo dobry tv Full Hd. Dlaczego? Bo teraz kupie duży, bardzo dobrej jakości tv w dobrej cenie. Po co mi 4k i HDR? Konsola moja nie obsługuje HDR a 4k to póki co sztuczka. 1080p to poziom trudny do osiągnięcia przez devów. Obecnie to wywalanie kasy, jak 2 lata temu na 3D.
Opublikowano 28 listopada 20168 l W piatek w nocy zamowione z amazonu uk, a dzis juz przed 15 kurier u mnie. No i fajnie.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Nie wiem, jeszcze nie sprawdzalem 500, ani nie mialem 400. Ale 400 sa stereo, wiec przypuszczam, ze 500 lepsze. Obejrzalem tylko kilka recenzji i doradzali doplacic do 500p wlasnie. Jakbys chcial 400p to w empiku nowki 230zl.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Miałem na głowie, dupy nie urwało. W sensie dźwiękowo i samej wygody, ale ja mam wodogłowie to może dlatego :autooranie: Bez dwóch zdań najlepsze co używałem to HyperX Cloud. I dźwięki soczyste i wyyyyyyygoda.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Dobre słuchawki , ale maja jeden spory minus . Szumy gdy włączony jest mic.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Miałem na głowie, dupy nie urwało. W sensie dźwiękowo i samej wygody, ale ja mam wodogłowie to może dlatego :autooranie: Bez dwóch zdań najlepsze co używałem to HyperX Cloud. I dźwięki soczyste i wyyyyyyygoda. Tyle, że są po kablu co wyklucza już PS3/X360
Opublikowano 28 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomzacz nadrabia klasyki, odc. 236 (czy coś koło tego) Nie ma chyba co mówić o tych grach, prawda? Do tego trochę sprzętu A ten headset znalazłem w Empiku za jedynie 6 zł (zresztą wg. instrukcji, to oni są dystrybutorami), od firmy Game A w spoilerze trochę raka Kupiłem Kinecta xdddd Nie mogło zabraknąć i gierek na niego. Tak, mam też TĄ grę Kiedyś więcej o tym napiszę, na razie powiem tylko, żebyście tego nigdy nie tykali. Nigdy. Edit: Zdjęcia są odwrócone o 45 stopni, chyba sobie z tym poradzicie, nie? Edytowane 28 listopada 20168 l przez tomzacz
Opublikowano 28 listopada 20168 l Gierki oczywiście fajne, ale plusik leci za ten naturalny kurz, brud i inne syfy. Tak wygląda mieszkanie true gracza
Opublikowano 28 listopada 20168 l Plusik za dywan musi byc, przypomnialo mi sie dziecinstwo z pegazusem na takim dywanie.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Fajny dywan. Miałem taki w domu 25 lat temu. Ja tez i tez jakies 25 lat temu, zreszta wtedy chyba kazdy taki mial )
Opublikowano 28 listopada 20168 l No przydałoby się przeczyścić to z kurzu, ale czasu za bardzo ostatnio nie ma No i dzięki za słowa o dywanie
Opublikowano 29 listopada 20168 l Tak mozna mieszkac? Niezly syf. Nawet gdyby na zdjeciu byly dwa pierwsze Suikodeny to bym sie zrzygal... Edytowane 29 listopada 20168 l przez decoyed