Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Czas podsumować ostatni tydzień. Na początek trochę klasyki z PSXa. Cieszę się, że udało mi się dorwać komplety z lustrzanymi płytkami. Pudła poza przytarciami są w dobrym stanie więc odpuściłem sobie wymianę.

KDTSIlt.jpg

zngEQTr.jpg

a1q3A6r.jpg

9qaXyRZ.jpg

Dodatkowo dotarła wysłana zwykłym (3 dni robocze!) poleconym z UK kolejna sztuka na Vitę.

snqWWEH.jpg

Przegapiłem pierwszą turę w normalnych cenach a tu zonk. Odbieram telefon z jednego ze sklepów w których nazwijmy to jestem znanym wariatem xD i krótka piłka:

- pytałeś kiedyś o nesa mini, chcesz?

- chcę, ale nie w cenie z allegro :P

- bez przesady, cena tak jak było standardowo

No i mam swoją sztukę

QBqfTsV.jpg

Na koniec trochę cebuli w ramach czarnego piątku. LOTF 29zł, Assassin 44,90zł, Był jeszcze Divinity Original Sin za 59 pln ale gdzieś mi przepadło zdjęcie.

HTiQ6rw.jpg

Opublikowano

Miło się patrzy na klasyki z psx zachowane w takim stanie.

Opublikowano

Gdyby nie to ostatnie zdjęcie to dałbym plusa bez zawahania. Popsułeś nim posta. :( 

Opublikowano

Ten Dino to takie RE z dinozaurami zamiast zombiakow czy gierka czyms sie wyroznia jeszcze?

Opublikowano

Ile Cię wyniosło Xonic z Anglii? Może bym się zgłosił do Ciebie przy kolejnych zakupach, jakbyś robił ;)

Opublikowano

xonic jest cudowny jak ktos lubi gierki muzyczno-rytmiczne

Opublikowano

Ten Dino to takie RE z dinozaurami zamiast zombiakow czy gierka czyms sie wyroznia jeszcze?

wyróżnia ją to, że jest milion razy lepsza od re  :banderas:

Opublikowano

nie-e, ale i tak bardzo spoko. tak na 8+ po upływie lat. ma świetne puzzle, trochę mniej głupie niż te w serii RE. dwójka była już arcade shooterem, ale bawiłem się przy niej nawet lepiej

Opublikowano

Chciałem napisć że Janusz Gamingu to najlepszy użytkownik tego forum. Nikt mi wcześniej nie kupił Assasyna. Dziękuję z głębi serca. Wzruszyłem się. 

Opublikowano

Mnie bardziej podobał się DC2 od DC1. Taka arcadeowa strzelanka trafiła w mój gust, że wymaksowałem wszystkie w tej grze co było możliwe, łącznie z upgrade broniami, już nie pamiętam nawet dokładnie co było, 10 lat temu to grałem? Szmat czasu, później był DC3 ale to już w ogóle tragedia gra była, żadnego podjazdu do 1 i 2 nie miało :/

Edyta 

Właśnie zdałem sobie sprawę, że to było 16 lat temu z tym DC2, masakra :D

Edytowane przez Faka

Opublikowano

dc2 mi średnio podszedł, jedynka miała ten klimat goty

Opublikowano

Ile Cię wyniosło Xonic z Anglii? Może bym się zgłosił do Ciebie przy kolejnych zakupach, jakbyś robił ;)

87 pln za grę i 12 pln za polecony, Nie ma problemu. Będę jeszcze zamawiał sporo z UK, więc jak coś to się odezwę przed zakupem.

Chciałem napisć że Janusz Gamingu to najlepszy użytkownik tego forum. Nikt mi wcześniej nie kupił Assasyna. Dziękuję z głębi serca. Wzruszyłem się. 

W drodze do roboty udało mi się upolować cabulę dla kolegi Blantmana ;) Tesco takie dobre  :xboss:

HDP1WdW.jpg