Opublikowano 30 listopada 20168 l Tlumaczyc sie z tego ze gra i kupuje sie raczki. Zwlaszcza takim koneserom jak Warzywko xD
Opublikowano 30 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czas podsumować ostatni tydzień. Na początek trochę klasyki z PSXa. Cieszę się, że udało mi się dorwać komplety z lustrzanymi płytkami. Pudła poza przytarciami są w dobrym stanie więc odpuściłem sobie wymianę. Dodatkowo dotarła wysłana zwykłym (3 dni robocze!) poleconym z UK kolejna sztuka na Vitę. Przegapiłem pierwszą turę w normalnych cenach a tu zonk. Odbieram telefon z jednego ze sklepów w których nazwijmy to jestem znanym wariatem xD i krótka piłka: - pytałeś kiedyś o nesa mini, chcesz? - chcę, ale nie w cenie z allegro - bez przesady, cena tak jak było standardowo No i mam swoją sztukę Na koniec trochę cebuli w ramach czarnego piątku. LOTF 29zł, Assassin 44,90zł, Był jeszcze Divinity Original Sin za 59 pln ale gdzieś mi przepadło zdjęcie.
Opublikowano 30 listopada 20168 l Gdyby nie to ostatnie zdjęcie to dałbym plusa bez zawahania. Popsułeś nim posta.
Opublikowano 30 listopada 20168 l Jak chcesz to mam do tesco rzut beretem, to za moment jadąc do roboty skoczę i zobaczę czy jeszcze będzie jakaś w tej cenie.
Opublikowano 30 listopada 20168 l Nie, zamawiałem z Anglii. Czasami pojawia się na alledrogo, lecz w takiej cenie, że nie warto sobie głowy zawracać. Edytowane 30 listopada 20168 l przez Janusz Gamingu
Opublikowano 30 listopada 20168 l Ten Dino to takie RE z dinozaurami zamiast zombiakow czy gierka czyms sie wyroznia jeszcze?
Opublikowano 30 listopada 20168 l Ma bardzo wiele cech wspólnych ale różni się np tym że nie biegasz po renderach jak w RE tylko masz ruchomą kamerę i otoczenie 3D
Opublikowano 30 listopada 20168 l Ile Cię wyniosło Xonic z Anglii? Może bym się zgłosił do Ciebie przy kolejnych zakupach, jakbyś robił
Opublikowano 30 listopada 20168 l Ten Dino to takie RE z dinozaurami zamiast zombiakow czy gierka czyms sie wyroznia jeszcze? wyróżnia ją to, że jest milion razy lepsza od re
Opublikowano 30 listopada 20168 l nie-e, ale i tak bardzo spoko. tak na 8+ po upływie lat. ma świetne puzzle, trochę mniej głupie niż te w serii RE. dwójka była już arcade shooterem, ale bawiłem się przy niej nawet lepiej
Opublikowano 30 listopada 20168 l Chciałem napisć że Janusz Gamingu to najlepszy użytkownik tego forum. Nikt mi wcześniej nie kupił Assasyna. Dziękuję z głębi serca. Wzruszyłem się.
Opublikowano 30 listopada 20168 l Mnie bardziej podobał się DC2 od DC1. Taka arcadeowa strzelanka trafiła w mój gust, że wymaksowałem wszystkie w tej grze co było możliwe, łącznie z upgrade broniami, już nie pamiętam nawet dokładnie co było, 10 lat temu to grałem? Szmat czasu, później był DC3 ale to już w ogóle tragedia gra była, żadnego podjazdu do 1 i 2 nie miało Edyta Właśnie zdałem sobie sprawę, że to było 16 lat temu z tym DC2, masakra Edytowane 30 listopada 20168 l przez Faka
Opublikowano 30 listopada 20168 l Ile Cię wyniosło Xonic z Anglii? Może bym się zgłosił do Ciebie przy kolejnych zakupach, jakbyś robił 87 pln za grę i 12 pln za polecony, Nie ma problemu. Będę jeszcze zamawiał sporo z UK, więc jak coś to się odezwę przed zakupem. Chciałem napisć że Janusz Gamingu to najlepszy użytkownik tego forum. Nikt mi wcześniej nie kupił Assasyna. Dziękuję z głębi serca. Wzruszyłem się. W drodze do roboty udało mi się upolować cabulę dla kolegi Blantmana Tesco takie dobre
Opublikowano 30 listopada 20168 l Sa jeszcze w tesco? i w ogole w jakim miescie? Nigdy nie gralem Eziem (
Opublikowano 30 listopada 20168 l W tym co byłem to ostatnia sztuka, ale pewnie gdzieś gdzie mają stoiska rtv jeszcze by się znalazło. Kupowałem w Warszawie