Stillo116 94 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 W Niemczech rzepisy nakazują kurierowi sprawdzić dowód osobisty przed oddaniem paczki oznaczonej znaczkiem +18... I nie jest to tak, że kurier jest Twoim kumplem (jak w moim przypadku) i daje Ci towar bo dobrze wie, że masz powyżej 18... Biedak musi wziąć dowód osobisty, wklepać numery dowodu osobistego i wtedy odblokowuje mu sie w terminalu opcja oznaczenia przesyłki jako dostarczonej. W Saturnie przestrzegają kontroli dowodów podobnie jak Panie w żabce trzepiące każdego młodzieńca. Raz miałem sytuacje, że podbił do mnie synek z Far Cry 3 w jednej ręce a w drugiej z banknotem o nominale 50euro pytając czy mu gierki nie kupie bo on ma 16... Poczułem się jak menel, który z 1 złotówkowym zyskiem kupuje jakiegoś sikacza w wyżej wspomnianej Żabce dla czekających za rogiem małolatów. ORDNUNG MUSS SEIN. Do tego Xcom 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Nie dosc ze na okladkach wielkie, szpete niemiecki pegi, to jeszcze Ausweiskontrolle przy odbiorze paczki. Dobrze, ze kurier Haende hoch nie krzyczy pod drzwiami. Czo te Niemce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 ale zdjecie w cebuli widze potencjał na nowy trend. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Szkoda studia, że ich gra tak szybko leci z ceny, no ale za taką nowość i taką cenę, to już zakup obowiązkowy. EA do zaorania za taką datę premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Śmieszkowy ten Titanfall, strzelanka jak każda inna a ludki kupują bo respawn taki biedny że im się gierka nie sprzedaje. Chyba że to prawdziwy nie farbowanych MESJASZ jednoczy graczy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Szukałem czegoś na dwa pady do co-pa z dziewczyną, Halo 5 okazało się nie miec split screena (dalej mnie nosi xD) i wziąłen w Euro raymana, w sumie cena nawę chyba konkurencyjna jak tak patrzę na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Zaje.bista pozycja żeby pograć z laska. Mam wersję na wii u i ciągle ma ochotę grać w to bo nie jest mega wymagajaca, ale jednak jakies lekkie wuzwanie dla niej jest i nie nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Do coopa polecam jeszcze Chariot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 tylko gyrosy w coopie <3 jak coś jeszcze diablo 3 mozna spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Śmieszkowy ten Titanfall, strzelanka jak każda inna a ludki kupują bo respawn taki biedny że im się gierka nie sprzedaje. Chyba że to prawdziwy nie farbowanych MESJASZ jednoczy graczy.Masz rację, kupiłem, bo szkoda mi respawn Jedynka była spoko, beta dwójki mniej, ale co czytam, że jest ok, więc dam szansę, zwłaszcza, że w sumie miałem jeszcze zniżkę i zapłaciłem tak naprawdę 79 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Bo gra jest dobra. Przynajmniej ma satysfakcjonujacego singla czego nie da sie powiedziec o BF1 czy CoD. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 620 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Zakupy z ostatniego czasu: -najlepszy fps single tej generacji-najlepszy fps online tej generacji-najlepsze jrpg tej generacji x 2 Ale będzie grania :Coolface: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Co jak co ale Doom wszedł mi idealnie. Dynamiczny, klimatyczny, za(pipi)isty soundtrack. Grało się z przyjemnością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 w tę grę równie przyjemnie się gra co ogląda i słucha Cytuj Odnośnik do komentarza
szymon@ 388 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Pysze łupy na dzień dobry Free Running i Resident Evil 4 na PS2 wyrwane po 10zł/sztuka. Do tego wytargowałem widoczne PS2 FAT SCPH-30004R w stanie nieznanym za 30zł. Skusiła mnie nienaruszona plomba i obiecujący stan wizualny. Mam jednak nosa do tych konsol, bo okazuje się działać jak żyleta, a nawet jej jeszcze nie czyściłem Dobrze widzieć coś innego niż ps4 czy gry na xone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 1 grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Nareszcie. Jeszcze tylko 3 tygodnie do urlopu i będę grał jak poyebany. 120zł z wysyłką (Play-Asia) - zabawne, bo to wersja EU, więc musieli ją ściągnąć z Europy i wysłać z Singapuru, a i tak było taniej niż na zavvi czy nie daj boże allegro. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Jaki masz klucz układania gier? Alfabetycznie czy jak leci? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Zależy od sprzętu. Docelowo wszystko alfabetycznie i z podziałem na platformy. Jak konsola jest region free/mam chipa dla wygody, to alfabetycznie bez względu na region. Tam gdzie chipów nie mam (X360), lub niektóre gry krzaczą się na konsolach z chipami (PS1) mam oddzielone japończyki ułożone alfabetycznie (ale według 'naszego', praktyczniejszego dla mnie systemu, w Japonii się inaczej układa). Trochę jest lipa jak przychodzi gierka na X360 na literkę 'A' i trzeba przekładać tysiąc gier z regału na regał, ale wrzucając wszystko jak leci, to nie dość że bym się nie połapał to jeszcze by mnie (pipi)ica strzeliła. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Nareszcie. Jeszcze tylko 3 tygodnie do urlopu i będę grał jak poyebany. 120zł z wysyłką (Play-Asia) - zabawne, bo to wersja EU, więc musieli ją ściągnąć z Europy i wysłać z Singapuru, a i tak było taniej niż na zavvi czy nie daj boże allegro. Tło z tej fotki robi na mnie olbrzymie wrażenie. Nigdy nie spotkałem się z czymś tak majestatycznym twarzą w twarz, więc to zdjęcie jest warte więcej niż tysiąc słów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 (edytowane) Takie tam. Ktoś chętny na co-op w Divinity? Edytowane 1 grudnia 2016 przez Koleś88 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 (edytowane) e: nie ten temat, wybaczcie Edytowane 1 grudnia 2016 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. decoyed 707 Opublikowano 1 grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Mam nadzieje, ze ten Final da rade. Do tego w ok cenach udalo mi sie wyrwac kilka rpgow. Bedzie grania na dlugie godziny. Xbox - idealna platforma do rpgow. Nawet Gothic ruszy 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Jak się na Divinity rzucili. I dobrze, świetna gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Nareszcie. Jeszcze tylko 3 tygodnie do urlopu i będę grał jak poyebany. 120zł z wysyłką (Play-Asia) - zabawne, bo to wersja EU, więc musieli ją ściągnąć z Europy i wysłać z Singapuru, a i tak było taniej niż na zavvi czy nie daj boże allegro. Tło z tej fotki robi na mnie olbrzymie wrażenie. Nigdy nie spotkałem się z czymś tak majestatycznym twarzą w twarz, więc to zdjęcie jest warte więcej niż tysiąc słów. Ping to wyborny kolekcjoner. Jednak Pingu zastanawia mnie jedno... Wlozyles w ta kolekcje sporo pieniedzy, mozna spokojnie stwierdzic, ze mala fortune. Nie sciska ci czasami zal dupy, ze plyty CD/DVD/BLURAY maja tak ograniczona zywotnosc? Ze tej kolekcji starczy tak naprawde tylko dla ciebie? Pytam jako maly kolekcjoner kolesia ktory o(pipi)il z polek z grami pol azji? Niby japonczycy lubia jak oni to tam " piekno ulotne" ale skoro wyrzucamy ta kase to chcielibysmy, zeby to bylo wieczne Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Jak będę duży, to chcę mieć tyle gierek co Ping 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi