Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

W Niemczech rzepisy nakazują kurierowi sprawdzić dowód osobisty przed oddaniem paczki oznaczonej znaczkiem +18... I nie jest to tak, że kurier jest Twoim kumplem (jak w moim przypadku) i daje Ci towar bo dobrze wie, że masz powyżej 18... Biedak musi wziąć dowód osobisty, wklepać numery dowodu osobistego i wtedy odblokowuje mu sie w terminalu opcja oznaczenia przesyłki jako dostarczonej.

W Saturnie przestrzegają kontroli dowodów podobnie jak Panie w żabce trzepiące każdego młodzieńca. Raz miałem sytuacje, że podbił do mnie synek z Far Cry 3 w jednej ręce a w drugiej z banknotem o nominale 50euro pytając czy mu gierki nie kupie bo on ma 16... Poczułem się jak menel, który z 1 złotówkowym zyskiem kupuje jakiegoś sikacza w wyżej wspomnianej Żabce dla czekających za rogiem małolatów.

ORDNUNG MUSS SEIN.

Do tego Xcom 2 :)

z3BsR0Q.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Nie dosc ze na okladkach wielkie, szpete niemiecki pegi, to jeszcze Ausweiskontrolle przy odbiorze paczki. Dobrze, ze kurier Haende hoch nie krzyczy pod drzwiami. Czo te Niemce.

Opublikowano

ale zdjecie w cebuli :banderas: widze potencjał na nowy trend.

Opublikowano

Szkoda studia, że ich gra tak szybko leci z ceny, no ale za taką nowość i taką cenę, to już zakup obowiązkowy.

4rAtw0s.jpg

EA do zaorania za taką datę premiery.

Opublikowano

Śmieszkowy ten Titanfall, strzelanka jak każda inna a ludki kupują bo respawn taki biedny że im się gierka nie sprzedaje. Chyba że to prawdziwy nie farbowanych MESJASZ jednoczy graczy.

Opublikowano

Szukałem czegoś na dwa pady do co-pa z dziewczyną, Halo 5 okazało się nie miec split screena (dalej mnie nosi xD) i wziąłen w Euro raymana, w sumie cena nawę chyba konkurencyjna jak tak patrzę na Allegro.

TMIx4Fch.jpg

Opublikowano

Zaje.bista pozycja żeby pograć z laska. Mam wersję na wii u i ciągle ma ochotę grać w to bo nie jest mega wymagajaca, ale jednak jakies lekkie wuzwanie dla niej jest i nie nudzi.

Opublikowano

Do coopa polecam jeszcze Chariot.

Opublikowano

tylko gyrosy w coopie <3 jak coś jeszcze diablo 3 mozna spróbować

Opublikowano

Śmieszkowy ten Titanfall, strzelanka jak każda inna a ludki kupują bo respawn taki biedny że im się gierka nie sprzedaje. Chyba że to prawdziwy nie farbowanych MESJASZ jednoczy graczy.

Masz rację, kupiłem, bo szkoda mi respawn :dynia:

Jedynka była spoko, beta dwójki mniej, ale co czytam, że jest ok, więc dam szansę, zwłaszcza, że w sumie miałem jeszcze zniżkę i zapłaciłem tak naprawdę 79 zł :)

Opublikowano

Zakupy z ostatniego czasu:

-najlepszy fps single tej generacji
-najlepszy fps online tej generacji
-najlepsze jrpg tej generacji x 2

Ale będzie grania  :fsg: 

:Coolface: :Coolface: :Coolface:

2usu6f7.jpg

Opublikowano

w tę grę równie przyjemnie się gra co ogląda i słucha 

Opublikowano

3l3HxS0.jpg

Pysze łupy na dzień dobry :D

Free Running i Resident Evil 4 na PS2 wyrwane po 10zł/sztuka. Do tego wytargowałem widoczne PS2 FAT SCPH-30004R w stanie nieznanym za 30zł. Skusiła mnie nienaruszona plomba i obiecujący stan wizualny. Mam jednak nosa do tych konsol, bo okazuje się działać jak żyleta, a nawet jej jeszcze nie czyściłem :D

Dobrze widzieć coś innego niż ps4 czy gry na xone.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nareszcie.

seJ3FsF.jpg

Jeszcze tylko 3 tygodnie do urlopu i będę grał jak poyebany.

120zł z wysyłką (Play-Asia) - zabawne, bo to wersja EU, więc musieli ją ściągnąć z Europy i wysłać z Singapuru, a i tak było taniej niż na zavvi czy nie daj boże allegro.

Opublikowano

Zależy od sprzętu. Docelowo wszystko alfabetycznie i z podziałem na platformy.

Jak konsola jest region free/mam chipa dla wygody, to alfabetycznie bez względu na region. Tam gdzie chipów nie mam (X360), lub niektóre gry krzaczą się na konsolach z chipami (PS1) mam oddzielone japończyki ułożone alfabetycznie (ale według 'naszego', praktyczniejszego dla mnie systemu, w Japonii się inaczej układa). Trochę jest lipa jak przychodzi gierka na X360 na literkę 'A' i trzeba przekładać tysiąc gier z regału na regał, ale wrzucając wszystko jak leci, to nie dość że bym się nie połapał to jeszcze by mnie (pipi)ica strzeliła.

Opublikowano

Nareszcie.

seJ3FsF.jpg

120zł z wysyłką (Play-Asia) - zabawne, bo to wersja EU, więc musieli ją ściągnąć z Europy i wysłać z Singapuru, a i tak było taniej niż na zavvi czy nie daj boże allegro.

Tło z tej fotki robi na mnie olbrzymie wrażenie. Nigdy nie spotkałem się z czymś tak majestatycznym twarzą w twarz, więc to zdjęcie jest warte więcej niż tysiąc słów.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mam nadzieje, ze ten Final da rade. Do tego w ok cenach udalo mi sie wyrwac kilka rpgow. Bedzie grania na dlugie godziny. Xbox - idealna platforma do rpgow. Nawet Gothic ruszy 

:rayos: 

238i7a.jpg

23k3yj7.jpg

Opublikowano

Jak się na Divinity rzucili. 

I dobrze, świetna gierka. :good:

Opublikowano

Nareszcie.

seJ3FsF.jpg

Tło z tej fotki robi na mnie olbrzymie wrażenie. Nigdy nie spotkałem się z czymś tak majestatycznym twarzą w twarz, więc to zdjęcie jest warte więcej niż tysiąc słów.

Ping to wyborny kolekcjoner. Jednak Pingu zastanawia mnie jedno...

Wlozyles w ta kolekcje sporo pieniedzy, mozna spokojnie stwierdzic, ze mala fortune. Nie sciska ci czasami zal dupy, ze plyty CD/DVD/BLURAY maja tak ograniczona zywotnosc? Ze tej kolekcji starczy tak naprawde tylko dla ciebie?

Pytam jako maly kolekcjoner kolesia ktory o(pipi)il z polek z grami pol azji?

Niby japonczycy lubia jak oni to tam " piekno ulotne" ale skoro wyrzucamy ta kase to chcielibysmy, zeby to bylo wieczne