Gość Orzeszek Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 (edytowane) na tej fotce doliczyłem się ponad 720 gierek, 720p przypadek? edit. jednak grubo ponad 1080 co za wariat, zgłoś się do telexpresu, trafisz do galerii ludzi pozytywnie zakręconych, zrobią reportaż i pozdrowisz forume Edytowane 1 grudnia 2016 przez sosnaa Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 No. Propsuje tego swira. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 @okens Nic nie jest wieczne, ani kasa, ani dobra materialne Żal mi dupę ściska tylko przy przeprowadzkach bo jednak sporo tego. A na fotce tylko trzy regaliki... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 (edytowane) Tłoczone płyty z grami są żywotniejsze niż się ludziom wydaje Ja się tylko zastanawiam ile Pingu wydaje miesięcznie na gry, bo nieraz nawet same crapy kupuje "kartonami", a co chwilę wrzuca jakieś unikaty kolekcjonerskie, które nie chodzą po $20 Kiedyś otworzy muzeum elektronicznej rozrywki i będzie nas januszy golił po 50 zł za wstęp Albo sprzeda jakiegoś białego kruka za $300 tys. Edytowane 1 grudnia 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Ping jak prezentują się (chodzi mi o poziom trudności) gierki z psx i ps2 z Japonii względem Europy? Czy my naprawdę jesteśmy traktowani przez Japonię jak podgatunek człowieka jeśli idzie o skille do gier? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 ping daj wreszcie zdjecia calej kolekcji albo calego tego pokoju gdzie to trzymasz, nie kusi cie perspektywa, ze to byc moze bylby najbardziej plusikowany post w historii forumka? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 albo odejdzie w samotnosci a jego zwloki zjedza koty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Masorz 13 193 Opublikowano 1 grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Wczoraj jak przechodziłem koło Empiku na Krupówkach byłem twardy. Dzisiaj jednak złamałem się i prawie się pośliniłem przy kasie kupując Na fejkoswym pudełku była cena 249 a pani kasjerka mi zrobiła miłą niespodziankę informując, że jest promocja i muszę wybulić zaledwie 219 zetta. Ostatnio było sporo dobrych promocji to kupiłem również w wersjach cyfrowych: oraz 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kubson 3 189 Opublikowano 1 grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Dawno nic na 3ds nie brałem, wiec takie dobrocie wpadły Lm2 kupiłem drugi raz, bo za pierwszym razem niepotrzebnie sprzedałem 24 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 623 Opublikowano 1 grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Takie tam gierki z ostatnich dni 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 (edytowane) Wczoraj jak przechodziłem koło Empiku na Krupówkach byłem twardy. Dzisiaj jednak złamałem się i prawie się pośliniłem przy kasie kupując Na fejkoswym pudełku była cena 249 a pani kasjerka mi zrobiła miłą niespodziankę informując, że jest promocja i muszę wybulić zaledwie 219 zetta. Ostatnio było sporo dobrych promocji to kupiłem również w wersjach cyfrowych: oraz W sumie (pipi), a nie promocja, bo cena na rynku niższa, ale trzeba brać poprawkę na Empik, bo swego czasu (pipi)e mieli killzone shadow fall za 249 zł Oczywiście mam na myśli Dishonored 2 Edytowane 1 grudnia 2016 przez czeskimaster Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Z tego co widać to limitka z kodem na Dishonored DE w środku? No to jest niezły deal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Tak, chyba przed dwójką odświeżę sobie jedynkę plus DLCki bo nie grałem w żodyn. No jak na Empik taka limitka to dobry interes Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Szczególnie dlcki przed dwójką warto, potem wyłapiesz fajne detale przy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Dlc sa ciekawsze niz podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Dawno nic na 3ds nie brałem, wiec takie dobrocie wpadły Lm2 kupiłem drugi raz, bo za pierwszym razem niepotrzebnie sprzedałem Za Inside Story mega props. Top 10 moich gier wszechczasów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Dlc sa ciekawsze niz podstawka Tylko pod względem fabularnym, cała reszta wysiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Ping jak prezentują się (chodzi mi o poziom trudności) gierki z psx i ps2 z Japonii względem Europy? Czy my naprawdę jesteśmy traktowani przez Japonię jak podgatunek człowieka jeśli idzie o skille do gier? Zawsze myślałem, że to japońce dostają łatwiejsze wersje gier,bo nie mają czasu tyle śmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Ping jak prezentują się (chodzi mi o poziom trudności) gierki z psx i ps2 z Japonii względem Europy? Czy my naprawdę jesteśmy traktowani przez Japonię jak podgatunek człowieka jeśli idzie o skille do gier? Zawsze myślałem, że to japońce dostają łatwiejsze wersje gier,bo nie mają czasu tyle śmigać. Tak z grubsza było. Plus jednak europejczyki w tamtych czasach wychodziły duuużo później, więc często europejskie wydania mają bugfixy, dodatkowe ficzery. Z drugiej strony mamy cenzurę w przypadku niektórych gier. Michigan na PS2 w wersji EU jest totalnie bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Debil may cry 3 jap łatwiejszy niż eu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Z DMC3 nie było czasem tak, że normal w eu = hard w japońskiej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 To amerykańska wersja była najtrudniejsza gdzie tamtejszy normal to hard z innych wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Labtec 3 645 Opublikowano 2 grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 (edytowane) FFXV dodany do kolekcji! i bym zapomnial Edytowane 2 grudnia 2016 przez Labtec 36 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Jak to pięknie wygląda <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi