Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

na tej fotce doliczyłem się ponad 720 gierek, 720p przypadek?

edit. jednak grubo ponad 1080  :obama:

co za wariat, zgłoś się do telexpresu, trafisz do galerii ludzi pozytywnie zakręconych, zrobią reportaż i  pozdrowisz forume

Edytowane przez sosnaa
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Tłoczone płyty z grami są żywotniejsze niż się ludziom wydaje ;) Ja się tylko zastanawiam ile Pingu wydaje miesięcznie na gry, bo nieraz nawet same crapy kupuje "kartonami", a co chwilę wrzuca jakieś unikaty kolekcjonerskie, które nie chodzą po $20 ;)

Kiedyś otworzy muzeum elektronicznej rozrywki i będzie nas januszy golił po 50 zł za wstęp ;) Albo sprzeda jakiegoś białego kruka za $300 tys. :P

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Ping jak prezentują się (chodzi mi o poziom trudności) gierki z psx i ps2 z Japonii względem Europy? Czy my naprawdę jesteśmy traktowani przez Japonię jak podgatunek człowieka jeśli idzie o skille do gier?

Opublikowano

ping daj wreszcie zdjecia calej kolekcji albo calego tego pokoju gdzie to trzymasz, nie kusi cie perspektywa, ze to byc moze bylby najbardziej plusikowany post w historii forumka?

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj jak przechodziłem koło Empiku na Krupówkach byłem twardy.

Dzisiaj jednak złamałem się i prawie się pośliniłem przy kasie kupując

DDxiBJc.jpg

Na fejkoswym pudełku była cena 249 a pani kasjerka mi zrobiła miłą niespodziankę informując, że jest promocja i muszę wybulić zaledwie 219 zetta.

Ostatnio było sporo dobrych promocji to kupiłem również w wersjach cyfrowych:

Inside.jpg

oraz

i-am-setsuna-localized-titlecard.jpg

:banana:

W sumie (pipi), a nie promocja, bo cena na rynku niższa, ale trzeba brać poprawkę na Empik, bo swego czasu (pipi)e mieli killzone shadow fall za 249 zł

Oczywiście mam na myśli Dishonored 2

Edytowane przez czeskimaster
Opublikowano

Dawno nic na 3ds nie brałem, wiec takie dobrocie wpadły

Lm2 kupiłem drugi raz, bo za pierwszym razem niepotrzebnie sprzedałem fd4b8a3da73e171f8cc7639da6542220.jpg5ecb89b1305e4d9a3d4e899b48b2c1ff.jpg

Za Inside Story mega props. Top 10 moich gier wszechczasów

Opublikowano

Dlc sa ciekawsze niz podstawka

Tylko pod względem fabularnym, cała reszta wysiada. 

Opublikowano

Ping jak prezentują się (chodzi mi o poziom trudności) gierki z psx i ps2 z Japonii względem Europy? Czy my naprawdę jesteśmy traktowani przez Japonię jak podgatunek człowieka jeśli idzie o skille do gier?

Zawsze myślałem, że to japońce dostają łatwiejsze wersje gier,bo nie mają czasu tyle śmigać.

Opublikowano

Zawsze myślałem, że to japońce dostają łatwiejsze wersje gier,bo nie mają czasu tyle śmigać.

Tak z grubsza było.

Plus jednak europejczyki w tamtych czasach wychodziły duuużo później, więc często europejskie wydania mają bugfixy, dodatkowe ficzery.

Z drugiej strony mamy cenzurę w przypadku niektórych gier. Michigan na PS2 w wersji EU jest totalnie bez sensu.