Opublikowano 20 grudnia 20168 l jeszcze chwila i te wydania dvd gierek na pc to beda wypisz wymaluj czasy amigi xDDD Ekhm, to nie jest kolekcja Ficusia, tylko foto z neta, jakby ktoś nie wiedział
Opublikowano 20 grudnia 20168 l jeszcze chwila i te wydania dvd gierek na pc to beda wypisz wymaluj czasy amigi xDDD Ekhm, to nie jest kolekcja Ficusia, tylko foto z neta, jakby ktoś nie wiedział Coś Ty, a myślałem, że Ficek nakłada kopirajty na swoich zdjęciach
Opublikowano 20 grudnia 20168 l jeszcze chwila i te wydania dvd gierek na pc to beda wypisz wymaluj czasy amigi xDDD [foto] Ekhm, to nie jest kolekcja Ficusia, tylko foto z neta, jakby ktoś nie wiedział Coś Ty, a myślałem, że Ficek nakłada kopirajty na swoich zdjęciach No sądząc po plusach, to wszyscy myślą, że to jego kolekcja - tzw. "plus w ciemno"
Opublikowano 20 grudnia 20168 l W końcu się złamałem i kupiłem se "na święta": Stwierdziłem, że dobrze będzie zamknąć rok zaliczeniem jakiegoś AAA. Nie oczekuję goty, byleby była dobra gra, przy której nie usnę. Wydanie ładne, w dobrej cenie - szkoda mi było nie wziąć. To "master race" hłe hłe hłe hłe hłe ma jeszcze napęd cd w budach?
Opublikowano 20 grudnia 20168 l kurde ludzie przeciez dalem ta fote jako porownanie do jakich czasow zblizaja sie wydania dvd gierek z pc, jest nawet znak wodny na niej zreszta jakby ten monkey island2 byl moj i jakims cudem go dorwalem to bym sie obrazil za tak mala liczbe plusow za takiego bialego kruka wyedytowalem tamten post o stosowna informacje Edytowane 20 grudnia 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Grzybiarz policja plusikowa. Kto pomyślał, że Ficek kupił gierke na amige ten gamoń.