Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chmurqab 3 192 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Ostatnie rzeczy na grudzień. Najpierw przystawka przed głównym daniem w postaci giereczek z VGP: Ori w pudełeczku, bo dobre metroidvanie trzeba wspierać. Dragon's Crown na PS3 "kupiłem" wcześniej w Ultimie razem z zakupami mikołajkowymi dla siostry, ale oczywiście okazało się, że jednak nie ma na magazynie Na szczęście na Kanadę można liczyć. Dodatkowo dopełnienie kolekcji Ace Attorney i dwa Dragon Questy, bo ragus chwalił części z 3DS'a No i danie główne, prawdopodobnie najlepszy zakup 2016: Zaraz pewnie zapytacie: co jest chmurqab? Pomarańczowy AGB-001 jako Twój zakup roku? Otóż jest jeden, istotny szczegół.. Pozdrawiam, i udanych zakupków w 2017 życzę. Edytowane 20 Grudnia 2016 przez chmurqab 32 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 chmurka, rebus dla cieie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) ale sztosy Dragon's crowna wyrwałem za 100 na allegro jakiś czas temu, ale chyba tylko 2 sztuki był wystawione. Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Cosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ekran z 101, już praktycznie nie dokupienia albo za +70 dolców Szanuję mocno.Sam planuje zrobić frontlight'a jak kupię GBA ale to się nawet nie umywa do tego co masz Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ty dupa gnoju Dziwny rebus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ty kobieto gnoju? Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 257 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ty (pipi)a gnoju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 ty bluber? Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 chmurka, rebus dla cieie Sam planuje zrobić frontlight'a jak kupię GBA ale to się nawet nie umywa do tego co masz Kiedyś zamontowałem sobie frontlight w GBC. Jak tylko zobaczyłem jak wyglądają kolory w Link's Awakening to od razu rozlutowałem to gunwo. Nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Kiedyś zamontowałem sobie frontlight w GBC. Jak tylko zobaczyłem jak wyglądają kolory w Link's Awakening to od razu rozlutowałem to gunwo. Nie warto. Czy ja wiem, kiedyś może były gorsze zestawy do Frontlightów. Mam zamiar kupić stąd: https://handheldlegend.com/products/game-boy-advance-frontlight?variant=11710313283 Wiadomo że to nie będzie jakość jak Twój ekranik z AGS 101 ale zawsze lepiej takie coś niż nic. A, ten sklep z linku ma i DMG i frontlighty do innych gameboy'i, są filmiki z tego i wygląda bardzo okej A właśnie tu masz różnicę między dodaniem LOCA lub bez Edytowane 20 Grudnia 2016 przez blakuś Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Yep, montowałem jeszcze zanim rozpowszechniła się metoda z LOCA. Widziałem wtedy w necie filmy i zdjęcia i też sobie myślałem: wygląda spoko. Ale na żywo to zupełnie inna bajka IMO. Jasne, że LOCA wygląda o klasę lepiej, jednak wciąż widać to cholerne wypranie koloru. Ja doszedłem do wniosku, że jednak wolę po prostu grać w dzień lub przy lampce - sprzętu nie wynoszę poza dom, źródło światła zawsze mam pod ręką. Zasadniczo wszystko rozbija się od osobistych potrzeb: czy ważniejsza jest dla nas jakość obrazu czy użyteczność konsoli w szerszym spektrum warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) na czym polega wyjątkowość tego gameboya? Edytowane 21 Grudnia 2016 przez Qvstra Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) na czym polega wyjątkowość tego gameboya? oryginalne GBA nie miały podświetlania, to zmodowany ekran z wyciągniętym oświetleniem z GBA SP. Bardzo szanowany i bardzo "chciany" na rynku mod, bo GBA przebija wygoda uzytkowania GBA SP chmurka doyebal ostro i jeszcze te dragon questy piąteczka sztywniutka Edytowane 21 Grudnia 2016 przez Rayos 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Troche zakupów z listopada i grudnia, glownie troche 3DS (duzo smieci co sie doczepiły z zestawów) i vita, która ostatnio coraz bardziej u mnie popularna. Oraz pudło Tyranny bez klucza na półeczke. Edytowane 21 Grudnia 2016 przez Velius 31 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kosmos 2 711 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) 400 zł piękny kawalerze. Lbp dokupiłem, ale lego pewnie sprzedam. Do tego mam na koncie crasha, ff7, hotline miami i trochę pierdół z plusa. Tych co były razem z ps4. Zyebałem tyllko bo nie dodawałem tylko pod vitę do biblioteki, ale i tak będzie grane, tym bardziej że na psp grałem tylko w tekkena, więc sporo przede mną Stan bardzo dobry i zadbany, co w przypadku vit można poznać bo stopniu zarysowań tyłu. W tym przypadku jest elegancko Edytowane 21 Grudnia 2016 przez Cosmos 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Daję plusa za Fife i Lego Chima. Wyborne nabytki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Gdzie jest Nemo Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Jaka karta Cosmos? Też myślałem czy by nie kupić vity z jakimiś cyfrówkami ale jednak nie potrafiłbym grać na nieswoim koncie, czy wbijać tam trofeów, jakiekolwiek by tam gry nie były. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 4 gb, więc mało, ale wydaje mi się, że jak kupisz grę pudełkową to instaluje tylko bardzo małą ilość plików. Dlatego wolałem zapłacić 79 w sklepie stacjonarnym (u gracza, bo w empikach, media expert gier na vitę nie widziałem) niż kupić cyfrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Źle przeczytałem, myślałem że ten FF czy Hotline Miami jest już na konsoli na koncie poprzedniego właściciela, a nie na twoim. Mnie trochę boli dupa że cebuliłem plusa na spółkę ze znajomym na jego koncie (bo miał go od początku więc zasób gier miałem większy), ale miałbym teraz gier na tę vitę . Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 cudownie vitusiowym dobrem obrodzilo pudelkowe gry na vicie instaluja tylko bąbelka w systemie, nic z plikow z karty sie nie kopiuje, to kilobajtowe sprawy, jedynie patche z sieci zasysa ale te z reguly tez zajmuja po kilkanascie mb - jak ktos jest w 100% pewien, ze nie bedzie bawil sie w cyfrowki to 4gb karta mu wystarczy (choc raczej nie da sie bawic z ominieciem cyfrowek majac na uwadze dostepnosc niektorych pudelek czy w ogole brak fizyczneo wydania wielu pozycji czyli jednak 4gb to dramatycznie malo ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 trzeba jeszcze pamietac o mini miejscu na zapis gry najwieksza (pipi)nia vity - gry zapisuja sie na konsoli a nie na cartcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hero of Orion 365 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Co jest właściwie w grze roku? Bo mi na GoGu dali GOTY edycję jak już miałem podstawkę z dodatkami i nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Oba płatne DLC: Serca z kamienia i Krew i wino Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi