Gość Rozi Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 On po prostu nie ma jakiegokolwiek gustu, rozwiązałem zagadkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 a za 200zł to chyba okazja nawet. Co ku.rwa? W kogutach taki inwestor i tak umoczyc 2 stowy ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Mimo, że tasiemiec, dla mnie zawsze to nowa gra. Minusy tylko dla remasterów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 przeciez on tylko w strzelanki gra i ogral i ma juz wszystkie jakie w tym roku wyszly z tych sensownych wiec jak mial cisnienie na jakas gierke pod choinke to innego wyboru nie mial xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Grałem w tego coda jak było to demo na weekend i w singlu nie mogłem sie doczekać az sie to skończy. Nie wiem jak można wydawać kasę na te cody, jak dla mnie to taka fifa tylko ze strzelaniem. Co roku to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 A doczekamy się w ogóle czasów zakończenia tasiemca cod? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Mimo, że tasiemiec, dla mnie zawsze to nowa gra. Minusy tylko dla remasterów. Przecież tam w zestawie jest remaster xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. decoyed 707 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Czekalem, czekalem, juz mialem sie nie doczekac, ale sie doczekalem. Poczatkowo chcialem trzymac figurke w oryginalnym pudelku ale akurat Geraltowi glowe zaslonili... A tak sie figurka prezentuje na biblioteczce. Edytowane 23 Grudnia 2016 przez decoyed 24 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Mimo, że tasiemiec, dla mnie zawsze to nowa gra. Minusy tylko dla remasterów. Przecież tam w zestawie jest remaster xD Jako bonus, gdyby w zestawie był tylko remaster - inna rozmowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Jeszcze season passa do battelfronta kupił, Jezu XD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 trochę wstyd, ale jak zobaczyłem klipy z Modern Warfare znajomego na feedzie to coś we mnie pękło, a za 200zł to chyba okazja nawet. Infinite Warfare jako dodatek, chociaż grałem wcześniej na darmowym trialu i był całkiem spoko i teraz jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MEVEK 3 440 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Własnie zrobiłem sobie prezent pod choinkę... Kontroler nie jest nowy, ale wygląda, jakby był. Żadnych rys i uszkodzeń, oraz gwarancja na 24 miesiące. Z uwagi ze mam jeszcze 2 inne DS4, postanowiłem go odłożyć na półeczkę i napawać sie jego wyglądem. Koszt to 70e. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Zakupy świąteczne to Last Guardian od easye'go i Sherlock, którego chyba jeszcze nie było na forum, uwielbiam tego typu gierki.No i coś jeszcze z promocji store się dobierze Edytowane 23 Grudnia 2016 przez Fanek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Całkiem zgrabna okładka Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Mazzeo jak co roku pier.doli jaki to cod nie jest ch,ujowy a kupuje następnego i następnego xD Jak można mieć tak zryty gust żeby zamiast zainwestować czas w coś fajnego i świeżego to pchasz się kotlety coda. No nie ogarniam. Pisałem już, że to nieprawda. Nie co roku Cod jest (pipi)owy. Advanced Warfare był dobry. A w ostatni weekend był trial i IW też zapowiada się dość dobrze. Mejm, nie żadne umoczone bo to nie cyfrowa wersja, po świętach rak będzie opchnięty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Nie co roku Cod jest (pipi)owy. Od czasu BO II co roku jest chuyowy. I nie zanosi się aby coś się w tej kwestii zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) trochę wstyd, ale jak zobaczyłem klipy z Modern Warfare znajomego na feedzie to coś we mnie pękło, a za 200zł to chyba okazja nawet. Infinite Warfare jako dodatek, chociaż grałem wcześniej na darmowym trialu i był całkiem spoko jak mi sie zresetuja minusy to dostaniesz, bo to jest karygodne zeby coda za 200pln nazywac okazją, na pohybel takim graczom Edytowane 23 Grudnia 2016 przez _S_ Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 taki rak że nawet dwie linijki tłumaczeń nie pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Najgorsze jest to, że on chce to potem opchnąć jakiemuś januszowi, żeby dalej raczyć rakiem ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 jak mi sie zresetuja minusy to dostaniesz, bo to jest karygodne zeby coda za 200pln nazywac okazją, na pohybel takim graczom dwa CoDy Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 jak mi sie zresetuja minusy to dostaniesz, bo to jest karygodne zeby coda za 200pln nazywac okazją, na pohybel takim graczom dwa CoDy Zawsze lepiej mieć jednego raka niż dwa, także hedszot w kolano Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 trochę wstyd, ale jak zobaczyłem klipy z Modern Warfare znajomego na feedzie to coś we mnie pękło, a za 200zł to chyba okazja nawet. Infinite Warfare jako dodatek, chociaż grałem wcześniej na darmowym trialu i był całkiem spoko jak mi sie zresetuja minusy to dostaniesz, bo to jest karygodne zeby coda za 200pln nazywac okazją, na pohybel takim graczom a ja czekam na recke, znowu sciana tekstu o tym jaka to (pipi)owa seria xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. raven_raven 12 013 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Kurier z rana mnie zaskoczył, miało być we wtorek, a wjechało w samą wigilię. Prawdopodobnie ostatnia w tym roku wrzutka . Oraz mały bonus, zakup od Spuczana, wyciągałem to w nocy ze skrzynki i rano nawet zapomniałem, że już postawiłem na półkę. Select z niemieckimi napisami, ale nie jest to gierka, którą chciałbym mieć w niewiadomo jakiej okładce. 33 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 nintendo select maja calkiem zjadliwe okladki, piekne zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Kruku doyebał w samą Wigilię, a już myślałem że będzie tu cisza przez te kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi