Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On po prostu nie ma jakiegokolwiek gustu, rozwiązałem zagadkę.

Opublikowano

przeciez on tylko w strzelanki gra i ogral i ma juz wszystkie jakie w tym roku wyszly z tych sensownych wiec jak mial cisnienie na jakas gierke pod choinke to innego wyboru nie mial xddd

Opublikowano

Grałem w tego coda jak było to demo na weekend i w singlu nie mogłem sie doczekać az sie to skończy. Nie wiem jak można wydawać kasę na te cody, jak dla mnie to taka fifa tylko ze strzelaniem. Co roku to samo

Opublikowano

Mimo, że tasiemiec, dla mnie zawsze to nowa gra. Minusy tylko dla remasterów.

Przecież tam w zestawie jest remaster xD

Opublikowano

qEBSdGg.jpg?1

trochę wstyd, ale jak zobaczyłem klipy z Modern Warfare znajomego na feedzie to coś we mnie pękło, a za 200zł to chyba okazja nawet. Infinite Warfare jako dodatek, chociaż grałem wcześniej na darmowym trialu i był całkiem spoko

i teraz jest ok :cool:

Opublikowano (edytowane)

Zakupy świąteczne to Last Guardian od easye'go i Sherlock, którego chyba jeszcze nie było na forum, uwielbiam tego typu gierki.
No i coś jeszcze z promocji store się dobierze :)

EFDZdgJ.jpg

Edytowane przez Fanek
  • Plusik 7
Opublikowano

Mazzeo jak co roku pier.doli jaki to cod nie jest ch,ujowy a kupuje następnego i następnego xD Jak można mieć tak zryty gust żeby zamiast zainwestować czas w coś fajnego i świeżego to pchasz się kotlety coda. 

No nie ogarniam.

Pisałem już, że to nieprawda. Nie co roku Cod jest (pipi)owy. Advanced Warfare był dobry. A w ostatni weekend był trial i IW też zapowiada się dość dobrze.

Mejm, nie żadne umoczone bo to nie cyfrowa wersja, po świętach rak będzie opchnięty :lapka:

• Minusik 1
Opublikowano

Nie co roku Cod jest (pipi)owy. 

Od czasu BO II co roku jest chuyowy. I nie zanosi się aby coś się w tej kwestii zmieniło. :lapka: 

Opublikowano (edytowane)

qEBSdGg.jpg?1

trochę wstyd, ale jak zobaczyłem klipy z Modern Warfare znajomego na feedzie to coś we mnie pękło, a za 200zł to chyba okazja nawet. Infinite Warfare jako dodatek, chociaż grałem wcześniej na darmowym trialu i był całkiem spoko

jak mi sie zresetuja minusy to dostaniesz, bo to jest karygodne zeby coda za 200pln nazywac okazją, na pohybel takim graczom

Edytowane przez _S_
Opublikowano

qEBSdGg.jpg?1

jak mi sie zresetuja minusy to dostaniesz, bo to jest karygodne zeby coda za 200pln nazywac okazją, na pohybel takim graczom

a ja czekam na recke, znowu sciana tekstu o tym jaka to (pipi)owa seria xd