Opublikowano 24 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Znowu Nintendo przejmie wątek. Do mnie też dotarła ostatnia przesyłka, wrzucam więc grudniowe zakupki. Będzie grane i czytane. Najbardziej się cieszę z tego Nie dość że nowa memorka w pakiecie, to jeszcze czerwony pasek Nintendo! Jego zrywanie i wąchanie świeżutkiej instrukcji to czysta przyjemność, polecam!
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Za TP dałem 179 w lepszym stanie i 129 w gorszym. Skupuje Zeldy żeby w odpowiednim momencie sprzedać z zyskiem (zaradność) i kupić wreszcie piekielnie drogie odsłony na NES@SNES. Taki mam plan.
Opublikowano 24 grudnia 20168 l <micdrop> No coś pięknego ostatnie zakupy. Zazdraszczam mocno. Okładki gier Nintendo jednak miszcz, niezależnie od platformy. Cuda. Wesołych! Nie mam jak dać plusów, bo mi się pokończyły. Edytowane 24 grudnia 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Kruku, to już jest choroba. Zamierzasz nie pracować przez rok Po co miałby nie pracować on je zbiera a nie gra w nie
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Kiedyś je wszystkie ogram, wierzę. aux gratuluję wspaniałych zakupów tego TLG bym sobie pograł chętnie
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piekne zakupy panowie! Dzisiaj jeszcze mnie Empik uraczył limitką Tyranny - co, ja nie wezmę??? Buziaki dla Blubiego za castlevanie :*
Opublikowano 24 grudnia 20168 l No Panowie, żeby cały przyszły rok obrodził w takie wrzutki w temacie jak na końcówkę tego
Opublikowano 24 grudnia 20168 l @xmortex Wiesz że do końca roku LO jest za free Wolę pudło, tymbardziej że drogo nie chodzi
Opublikowano 24 grudnia 20168 l trochę wstyd, ale jak zobaczyłem klipy z Modern Warfare znajomego na feedzie to coś we mnie pękło, a za 200zł to chyba okazja nawet. Infinite Warfare jako dodatek, chociaż grałem wcześniej na darmowym trialu i był całkiem spoko IMO, dobra okazja. Tez chcialem dzisiaj szybko wskoczyc do sklepu po tego CoD, ale wyprzedali w sklepie wszystkie kopie gry. Przejde singla w IW i pogram troche w Zombies a pozniej to juz tylko Modern Warfare. Zamowie online i tyle.
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Słuchawki są superwygodne, to pierwsze wrażenie. O wiele wygodniejsze od Jaysów jedynek i czwórek których używałem ostatnio. Grają bardzo czysto, nie jestem ekspertem wiec nie powiem Ci o tonach czy innych takich, ale subiektywnie dźwięk jest zauważalnie lepszy od Jaysow wyżej wymienionych. Jak je kupowałem w salonie Denona dali mi do porównania jakiś wysoki model Senkow bodajże (takich za 1000 zeta) i te Focale grały lepiej. Ogólnie w salonie bardzo je zachwalali i mówili ze szkoda kasy na droższe bo lepiej nie zagrają. W recenzjach piszą ze są jedynie ciut gorsze od AKG za 1000 dolcow a w swojej kategorii cenowej są najlepsze. Ja dałem 450 zeta ale można taniej na Amazonie. Co jeszcze byś chciał wiedzieć
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Jestem już za stary żeby dostawać gry na święta ale jedna się znalazła. Nawet bez szpecącego znaczka Polskie Napisy co mnie bardzo cieszy.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Zestaw świąteczny. Ukarałem developera za czasową ekskluzywność i kupiłem używaną Rise of Tomb Raider za 120zł w stanie 10/10. Białe gałeczki do mojego Białego DualShocka 4 całość podłączona do niesamowitych Federali 40