Quake96 3 805 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Po świąteczno-urodzinowe zakupy Buzzery trafiły mi się po znajomości, nówki sztuki nie śmigane, ale bez gry. Dwa dni szukałem lokalnie czegokolwiek co z nimi współpracuje i jedyne co znalazłem to "Milionerzy" ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Velius skądś Ty to wszystko wytrzasnął :o? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Velius skądś Ty to wszystko wytrzasnął :o? Dobre licytacje, co lepsze kąski z portalu na 3 litery Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 jak byś kiedyś sprzedawał pokemony to daj znać widzę że masz kilka sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daffy 10 529 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Vitusiowe dobra z grudnia, na uwage zasluguje p4g nowka za 10dolcow z wliczona wysylka i ge2, ktore dostalem w prezencie od masorza prosto z akihabary. Na gk napalony bylem od momentu zagrania w demo, a shantae to swietny platformer. Edytowane 4 Stycznia 2017 przez Ficuś 19 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 weź rób lepsze zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Vitą robi pewnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Przesyłka z Francji. Typek wysłał zwykłą kopertą bąbelkową i doszło niepołamane. Ani ząbki, ani zawiasy - ja nie wiem jak to doszło. A jak zamawiam coś od polaken, to często ząbki wyłamane w nowych płytach Ostatni crap do kolekcji Top13 gier z PSXa. Gierkę miałem kiedys (pirata), od kumpla, na jakiś czas i grałem z siorą w coopie. No i po latach w końcu mam swoją wersje:) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Velius, Ty chory skurczybyku, mało Ci tych pokemonów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 805 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Dzisiejsze zakupy z rana Tanio i dobrze, jak w przydomowym spożywczaku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Przesyłka z Francji. Typek wysłał zwykłą kopertą bąbelkową i doszło niepołamane. Ani ząbki, ani zawiasy - ja nie wiem jak to doszło. A jak zamawiam coś od polaken, to często ząbki wyłamane w nowych płytach Ostatni crap do kolekcji Top13 gier z PSXa. Gierkę miałem kiedys (pirata), od kumpla, na jakiś czas i grałem z siorą w coopie. No i po latach w końcu mam swoją wersje:) Jaki crap, zaje.bista gierka w coopie i do tego ta muza. Motorhead chyba tam się załapał. Jeździliśmy z bratem, jeden siedział w koszu obok motocykla i napierdalał resztę pałą XD na ścigaczu w sumie było łatwiej grać razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 2 938 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Najdroższa gra jaką kupiłem bo z cłem i vatem kosztowała mnie ~450 zł. Jest to też chyba mój ostatni tytuł bo granie mnie już nudzi i przerzucam się na winyle 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Najdroższa gra jaką kupiłem bo z cłem i vatem kosztowała mnie ~450 zł. Jest to też chyba mój ostatni tytuł bo granie mnie już nudzi i przerzucam się na winyle O ja pierd.... Tyle co nie jedna kolekcjonerka na premierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Najdroższa gra jaką kupiłem bo z cłem i vatem kosztowała mnie ~450 zł. Jest to też chyba mój ostatni tytuł bo granie mnie już nudzi i przerzucam się na winyle O ja pierd.... Tyle co nie jedna kolekcjonerka na premierze. Pierwszy raz mnie złapali na grze Gdyby nie to grałbym już przed swiętami. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zakup zacny, współczucia za dowalenie cła. Ja w tym momencie ogrywam Ishin i czekam na Zero. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Przesyłka z Francji. Typek wysłał zwykłą kopertą bąbelkową i doszło niepołamane. Ani ząbki, ani zawiasy - ja nie wiem jak to doszło.A jak zamawiam coś od polaken, to często ząbki wyłamane w nowych płytach kiedys czytałem na jakiejs grupie na FB, ze wiele polskich szprotek biznesu, do wysyłki przepakowuje gierki do połamanych pudełek, zeby potem zwalić na poczte polską. co zlego to nie ja = profit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mace 170 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) nie kupuję ostatnio prawie w ogóle gier, także strasznie się cieszę że wpadło mi aż tyle w grudniu. no, nie licząc Finala zakupionego na premiere kilka dni przed grudniem. demko Nier Automata tak mi się spodobało, że kupiłem jedynkę(chciałem na PS3, ale ta wersja ma ostro powalone ceny ostatnio, a na X360 mam co najmniej 2 razy taniej i to w folii XD) Drakengard kupiony też przez hype na Automate, bo podobno Drakengard to spiritual prequel Nier'a i jakoś zawsze mnie omijał. a Lara to spontaniczny zakup w Biedrze. (sorry za kijową jakość ale przez pewien czas używam kalkulatora ) (qwa teraz dopiero się zorientowałem że wszytskie te gry są jednego wydawacy XD życie squaredrona [*]) Edytowane 4 Stycznia 2017 przez Mace 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frankfuter 82 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Mi ostatnio takie coś wpadło w łapki Zobaczymy czy trzyma poziom Niera Edytowane 4 Stycznia 2017 przez frankfuter 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 610 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Powodzenia z ostatnim bossem na jednej z opcjonalnych sciezek. Jedyny raz jak sie (pipi)a poddalem. Walka duzo lepsza niz w Nier. a mi wpadlo troche chinskiego badziewia 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 007 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Wszystkiego Nintendo. Rakudenashi Blues Niestety z uszkodzonym manualem. Wziąłem ze względu na jarando klimatami banczo. Darius Twin bo shmup, Front Mission Gun Hazard bo to bardzo ciekawy spin-off, a Yoshi bo Yoshi - szkoda, że gra jest na 'bazukę'. Yoshi universal gravitation. Jedna sztuka do domku, druga na handelek. Niedoceniona gierka i tytuł na Neo-Geo - zawsze okej w moim dzienniczku. Gra w którą nigdy nie grałem i nie zagram, dopóki nie skończę pierwszego galaktycznego. Trochę padów do SNESa. Jakiś mądrala napisał w internecie, że nie będą działać z konsolami EU i temat przewija się na każdej stronie o retro, a tu klops - działają od kopa na moich obu europejskich konsolach. Trochę gier na PSP luzem... Zdecydowanie większość sprzedam, bo jednak zbieram komplety. Edytowane 5 Stycznia 2017 przez ping 27 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 te nośniki od psp zawsze mi się podobały w sensie wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Mi ostatnio takie coś wpadło w łapki :D Zobaczymy czy trzyma poziom Niera Gra jest całkowicie inna od Nier czy też Drakengard 1. Warto przeczytać nowelki z oficjalnej strony przed zagraniem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Samurai Spirits na Neo Geo zakotwiczył we mnie głęboko...piękna rzecz. Edytowane 5 Stycznia 2017 przez ciwa22 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kornolio 1 053 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Parę klasyków. Powrót do lat dzieciństwa. Rouge Trip w multi nadal daje radę i ten soundtrack. @Grzybiarz - znajomek sprzedawał za grosze (8 dyszek), wersja z trailerem FF VIII Edytowane 16 Kwietnia 2023 przez Kornolio 32 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ile dałeś za fajnala i skąd?:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi