Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Po świąteczno-urodzinowe zakupy :P

54hEIjz.jpg

Buzzery trafiły mi się po znajomości, nówki sztuki nie śmigane, ale bez gry. Dwa dni szukałem lokalnie czegokolwiek co z nimi współpracuje i jedyne co znalazłem to "Milionerzy" ... 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Velius skądś Ty to wszystko wytrzasnął :o?

Dobre licytacje, co lepsze kąski z portalu na 3 litery :lapka:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Vitusiowe dobra z grudnia, na uwage zasluguje p4g nowka za 10dolcow z wliczona wysylka i ge2, ktore dostalem w prezencie od masorza prosto z akihabary. Na gk napalony bylem od momentu zagrania w demo, a shantae to swietny platformer.

KSplE1zh.jpg

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

weź rób lepsze zdjecia

Opublikowano

Przesyłka z Francji. Typek wysłał zwykłą kopertą bąbelkową i doszło niepołamane. Ani ząbki, ani zawiasy - ja nie wiem jak to doszło.

A jak zamawiam coś od polaken, to często ząbki wyłamane w nowych płytach :)

78bafaa1f60386eddef293c5b9159670.jpg

Ostatni crap do kolekcji Top13 gier z PSXa. Gierkę miałem kiedys (pirata), od kumpla, na jakiś czas i grałem z siorą w coopie. No i po latach w końcu mam swoją wersje:)

Opublikowano

Velius, Ty chory skurczybyku, mało Ci tych pokemonów? ;)

Opublikowano

Przesyłka z Francji. Typek wysłał zwykłą kopertą bąbelkową i doszło niepołamane. Ani ząbki, ani zawiasy - ja nie wiem jak to doszło.

78bafaa1f60386eddef293c5b9159670.jpg

Ostatni crap do kolekcji Top13 gier z PSXa. Gierkę miałem kiedys (pirata), od kumpla, na jakiś czas i grałem z siorą w coopie. No i po latach w końcu mam swoją wersje:)

Jaki crap, zaje.bista gierka w coopie i do tego ta muza. Motorhead chyba tam się załapał. Jeździliśmy z bratem, jeden siedział w koszu obok motocykla i napierdalał resztę pałą XD na ścigaczu w sumie było łatwiej grać razem.

Opublikowano

F47_FC86_B_9_DD1_4364_85_C2_25_D0_BB92_E

Najdroższa gra jaką kupiłem bo z cłem i vatem kosztowała mnie ~450 zł. Jest to też chyba mój ostatni tytuł bo granie mnie już nudzi i przerzucam się na winyle :)

Opublikowano

Najdroższa gra jaką kupiłem bo z cłem i vatem kosztowała mnie ~450 zł. Jest to też chyba mój ostatni tytuł bo granie mnie już nudzi i przerzucam się na winyle :)

O ja pierd.... Tyle co nie jedna kolekcjonerka na premierze. 

Opublikowano

O ja pierd.... Tyle co nie jedna kolekcjonerka na premierze. 

Pierwszy raz mnie złapali na grze :dunno:  Gdyby nie to grałbym już przed swiętami.

Opublikowano

Zakup zacny, współczucia za dowalenie cła. Ja w tym momencie ogrywam Ishin i czekam na Zero. :)

Opublikowano

kiedys czytałem na jakiejs grupie na FB, ze wiele polskich szprotek biznesu, do wysyłki przepakowuje gierki do połamanych pudełek, zeby potem zwalić na poczte polską. co zlego to nie ja = profit :) 

Opublikowano

8zEzFRb.jpg

nie kupuję ostatnio prawie w ogóle gier, także strasznie się cieszę że wpadło mi aż tyle w grudniu. no, nie licząc Finala zakupionego na premiere kilka dni przed grudniem. demko Nier Automata tak mi się spodobało, że kupiłem jedynkę(chciałem na PS3, ale ta wersja ma ostro powalone ceny ostatnio, a na X360 mam co najmniej 2 razy taniej i to w folii XD) Drakengard kupiony też przez hype na Automate, bo podobno Drakengard to spiritual prequel Nier'a i jakoś zawsze mnie omijał. a Lara to spontaniczny zakup w Biedrze.

(sorry za kijową jakość ale przez pewien czas używam kalkulatora :()

(qwa teraz dopiero się zorientowałem że wszytskie te gry są jednego wydawacy XD życie squaredrona [*])

Edytowane przez Mace

Opublikowano

Mi ostatnio takie coś wpadło w łapki :D

Zobaczymy czy trzyma poziom Niera

ckFrXQu.jpg

Edytowane przez frankfuter

Opublikowano

Powodzenia z ostatnim bossem na jednej z opcjonalnych sciezek. Jedyny raz jak sie (pipi)a poddalem. Walka duzo lepsza niz w Nier.

a mi wpadlo troche chinskiego badziewia

MHKDx5R.jpg

Opublikowano

Wszystkiego Nintendo.

Rakudenashi Blues

K9STZmu.jpg

Niestety z uszkodzonym manualem. Wziąłem ze względu na jarando klimatami banczo.

QjG6561.jpg

Darius Twin bo shmup, Front Mission Gun Hazard bo to bardzo ciekawy spin-off, a Yoshi bo Yoshi - szkoda, że gra jest na 'bazukę'.

Qgbg2eG.jpg

Yoshi universal gravitation. Jedna sztuka do domku, druga na handelek.

31sEMyx.jpg

Niedoceniona gierka i tytuł na Neo-Geo - zawsze okej w moim dzienniczku.

5iXWB31.jpg

Gra w którą nigdy nie grałem i nie zagram, dopóki nie skończę pierwszego galaktycznego.

uL7QwWi.jpg

Trochę padów do SNESa. Jakiś mądrala napisał w internecie, że nie będą działać z konsolami EU i temat przewija się na każdej stronie o retro, a tu klops - działają od kopa na moich obu europejskich konsolach.

YUUYxA6.jpg

gqR98i5.jpg

HogxxlM.jpg

Trochę gier na PSP luzem... Zdecydowanie większość sprzedam, bo jednak zbieram komplety.

Edytowane przez ping

Opublikowano

te nośniki od psp zawsze mi się podobały w sensie wyglądu.

Opublikowano

Mi ostatnio takie coś wpadło w łapki :D

Zobaczymy czy trzyma poziom Niera

ckFrXQu.jpg

Gra jest całkowicie inna od Nier czy też Drakengard 1. 

Warto przeczytać nowelki z oficjalnej strony przed zagraniem. 

Opublikowano

Samurai Spirits na Neo Geo zakotwiczył we mnie głęboko...piękna rzecz.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Parę klasyków. Powrót do lat dzieciństwa. Rouge Trip w multi nadal daje radę i ten soundtrack.

@Grzybiarz - znajomek sprzedawał za grosze (8 dyszek), wersja z trailerem FF VIII

Edytowane przez Kornolio