WisnieR 2 699 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) FF VII w tej cenie i jeszcze ten Rogue Trip, ale się w co-opie grało w tę grę. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez WisnieR Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Kornolio Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Remaster jest nowy, wersja na PS3 stara wyciągnięta z szafy. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 805 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Trochę konsolowego badziewia. Gry na PS2 kupione, bo raz, że tanio (6zł za dwie), a dwa, że są po prostu jak nowe i od biedy mogą posłużyć za dawcę idealnych pudełek. Do tego PS3 Eye z CeXu za zawrotną kwotę 4zł i UTIII, ten akurat faktycznie do pogrania, bo lubię gierę :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Rouge Trip w multi nadal daje radę i ten soundtrack. @Grzybiarz - znajomek sprzedawał za grosze (8 dyszek), wersja z trailerem FF VIII jedna z moich ulubionych gier do multi na szaraku, co za sztosik Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość mastafaker Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Przejdę Poksy i włączam tryb Janusza. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @mastafaker szanuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Nie mam miejsca ani możliwości na trzymanie konsol w domu a były już chyba wszystkie. Jedynym rozwiązaniem jest kupowanie konsoli w momencie chęci przejścia tytułu, padło na pokemony, których nigdy nawet na oczy nie widziałem. Czytałem, że to odpowiednik pokemonów z gameboya w 3D. Zobaczymy. Edytowane 7 Stycznia 2017 przez mastafaker Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Miała byc przerwa z ciężkimi grami po Bloodborne ale nie oszukujmy sie. Wyrwana taniej niz cyfrowka w promce, bedzie tylko trzeba zrobic porządek z ta nalepka. Do gry siądę co prawda za pare dni bo jestem poza domem ale juz psychicznie sie nastawiam ;d 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Soulsy zmieniają człowieka. Jestem ciekawy jak po BB ci trzeci dark siądzie (jest szybszy od poprzednich soulsów, ale nadal bardziej metodyczny od exa na ps4) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. UberAdi 2 284 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Urlop się zbliża, kupiłem starocie do nadrobienia. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Soulsy zmieniają człowieka. Jestem ciekawy jak po BB ci trzeci dark siądzie (jest szybszy od poprzednich soulsów, ale nadal bardziej metodyczny od exa na ps4)Myśle ze mi podejdzie, choc watpię ze po BB które w pewien sposob zmieniły moj pogląd na gry zrobią na mnie większe wrażenie ;) No i napewno lżejszy klimat, który w BB czasem męczył psychicznie ale z perspektywy czasu to był jeden z większych plusów. Ktoś na forum nawet napisał ze ds3 po BB wyglądaj niemal disneyowo;p Za pare dni sie przekonam, narazie gra niech poleży ale tak czy siak jestem pewny ze sie nie zawiodę ;) Ps. Cos czuje ze niedługo zaleje temat ds3 tysiącami pytań wiec z góry przepraszam ;p Edytowane 8 Stycznia 2017 przez kacprzak1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Kupiłem sobie NOWEGO AGSa 101 żeby zastąpić mojego starego styranego. Ku mojemu zdziwieniu ten nowy ma żółtawy ekranik(po prawo): W rzeczywistości dużo bardziej to widać. Czy ktoś spotkał się z czymś takim? Może to kwestia tego że ten stary ma tyle h na liczniku a ten nowy jeszcze nie? Pomóżcie Edytowane 8 Stycznia 2017 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Skąd źródło nowej sztuki? W 100% oryginalną, nówkę sztukę jest w tym momencie bardzo trudno znaleźć. Odsprzedawcy cwaniaki z Allegro/eBay'a bardzo często sprzedają AGS-001 z wymienioną obudową i ekranem z Chin. Druga możliwość jest taka, że konsole wyjechały z dwóch innych fabryk. Komponenty zależą od rejonu i czasu wyprodukowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Właśnie tego się boje że to jest wymieniony ekran i obudowa, sprzedawca twierdzi że nie jest handlarzem i że to była jego ostatnia konsola odłożona na półkę. Jak to stwierdzić czy to chinol czy nie? Nalepka z tyłu jest taka sama jak tego mojego starego...Edit: wychodzi na to że to jest legitymacyjny Ags 101. Płyta główna agt-cpu-01 wiec od 101. Pytanie tylko czemu ten ekran taki zółtawy Edytowane 9 Stycznia 2017 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Obudowa na pierwszy rzut oka wygląda cacy. Model na Australię, więc tak jak myślałem to są jedne z ostatnich produkowanych sztuk - kilka mniejszych rynków (Turcja, Malezja, Izrael) miało te modele rozprowadzane w 2006/2007. Niestety nie ma o nich w necie zbyt dużej liczby informacji - wiem na pewno, że były pośród nich nietypowe kolory (Pearl Green, Starlight Gold - które zwykle listowane są jako limitowane edycje AGS-001 Toys'R'Us na Japonię). Możliwe, że po prostu trafiła Ci się sztuka z cieplejszym wyświetlaczem. Jak wypadają kąty widzenia na nim? To był komplet w zafoliowanym pudełku, czy luźna sztuka? Edytowane 9 Stycznia 2017 przez chmurqab Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Kąty widzenia są ok. Po prostu ekran ma inną temperaturę barw. Była to luźna sztuka, ale nie wiem czy coś to zmienia. Edytowane 9 Stycznia 2017 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Po prostu luźna sztuka zdecydowanie bardziej podejrzana, że coś było grzebane przy niej. A tak w ogóle to gdzie kupiona i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Nie było raczej nic grzebane. Śrubki, szczególnie te przy ekranie wyglądają na nieruszane. Płyta główna jest od ags101. Wygląda na to że jest to oryginał. Kupony na allegro jako nowy z kilkoma dodatkami i grami za ok. 200 zł. A może ten mój stary ma tak wypalony ekranik że taka różnica? Edytowane 9 Stycznia 2017 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Piękna cena! Jakbyś chciał się jeszcze podpytać co do ekranu to możesz uderzyć z fotkami na forum GBForever lub Gameboyowy subreddit. //EDIT Huh właśnie zauważyłem, że jest wątek na podlinkowanym subreddicie, który dotyczy dokładnie Twojej sytuacji. Edytowane 9 Stycznia 2017 przez chmurqab 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Dzięki za znalezienie tego tematu :) Wychodzi na to że taka uroda tych ekraników. No nic, planowałem sprzedać tego starego, ale zostają w takim razie dwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Miałem kilka DS lite'ów z Japonii, które miały wyraźnie bardziej żółty odcień. Nie wiem czy przez trzymanie na słońcu, czy co, ale zjawisko istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Labtec 3 643 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Takie tam zakupy na poczatek roku, zeby ladnie poleczki wygladaly 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Vita is life 25 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Ta gra nadal robi Ta epicka walka z posejdonem Edytowane 9 Stycznia 2017 przez creatinfreak 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi