marcinwks 1 002 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 ok. 30. Na Vitę domyślnie ma być 5. To takie dość skromne te kolekcje. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Takie są najlepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Potańcówka Persony rozczarowująca strasznie - kompletnie pozbawiony logiki rytmu gameplay. Dla odchamienia polecam zdobyć IA/VT jeżeli nie masz. Dużo lepsze. Dla mnie utwory nawet i lepsze od tych z Hatsune, ale gamepleyowo trochę gorzej. Rytm za to OK. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Dla odchamienia polecam zdobyć IA/VT jeżeli nie masz. Dużo lepsze. Dla mnie utwory nawet i lepsze od tych z Hatsune, ale gamepleyowo trochę gorzej. Rytm za to OK. :)Nigdy o tym nie słyszałem, ale wygląda nieźle. Szkoda, że dość drogie, ale będę miał na oku. Persona tragiczna nie jest, ale te nutki są kompletnie losowe. Raz pokrywają się z wokalem, innym razem z bitem, jeszcze innym razem z... niczym, kompletnie. Nie jestem przez to w stanie wyczuć rytmu utworku. A szkoda, bo od strony wykonania gierka jest nawet spoko, pomijając dubbing. Niektóre remiksy tez wpadły mi w ucho. Cytuj Odnośnik do komentarza
banzai 196 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 z dzisiaaj 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kes 1 462 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 W oczekiwaniu na mesjasza trochę zaległości i ładny steelbook ;) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Jedynkę dostałem w platynie i jak stała obok steelbooka z trójki to fajnie wyglądała stąd dwójka tez w platynie, żeby się nie odcinało. Sumie platyny lepiej wyglądają niż essentiale, tylko trudniej pudło w dobrym stanie wyrwać, mi jednak się udało. 8zeta za grę to chyba warto było ;P Szmatławca już sam nie wiem po ilu miesiącach/latach kupiłem, głownie dla kalendarza. Łyknąłem tekst Kalego i prawie jazdy, który był bardziej wspominkami niż jakimś tekstem typowo growym i felieton Hiva który pier.dzieli o sobie. W oczy rzucił mi się bezsensowny tekst o szybowaniu w kombinezonach do skoków. Po kij on? XD Jest obok gry która jest właśnie o tych skokach, no ale po co taki tekst? Sama gra dostała 6, więc tym bardziej dziwi ten tekst, który równie dobrze mógłby być w brawo sport. Co innego gdyby gierka była zaje.bista, no ale kto się nią zainteresuje? XD w dwóch kioskach nie było okładki z Guardianem więc fajnala wziąłem. W ogóle na zdjęciu przy tekscie o jakichs tam redakcyjnych melanżach prawie same randomowe mordy XD zaledwie kilka osób rozpoznałem, a części rozpoznać nie chciałem bo ich zwyczajnie nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yaczes 14 464 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) Pierwsza partia sztosow wlasnie wjechala edit: zapomnialem o tym KOCIE: BEDZIE GRANE NA CZESKIM GRANIU Edytowane 16 Stycznia 2017 przez Dave Czezky 32 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Nie moge przestać patrzec na tego Odin Sphere Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 nie wiedzialem, że Dejw jest konserem Vity ładne zakupy, ale co tam jest pochowane na kupce gierek jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dajzner 982 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Super zakupy. Jeśli chodzi o gry na vitę, to staram się kupować z tego samego regionu co konto na konsolce (w moim przypadku EU), z myślą o ewentualnym patchu, bo niestety spora część gier ma bugi, np. grając w Root Letter,bez patcha zobaczysz tylko czarny ekran, jeśli język w ustawieniach systemu konsoli jest inny niż angielski czy japoński. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Super zakupy. Jeśli chodzi o gry na vitę, to staram się kupować z tego samego regionu co konto na konsolce (w moim przypadku EU), z myślą o ewentualnym patchu, bo niestety spora część gier ma bugi, np. grając w Root Letter,bez patcha zobaczysz tylko czarny ekran, jeśli język w ustawieniach systemu konsoli jest inny niż angielski czy japoński.Patche ściąga niezależnie od regionu. Co innego dlc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dajzner 982 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) Serio? Mi w Exist Archive nic nie ściągnęło, ani nie pojawiła się ikonka z możliwością ściągnięcia, a niby patch na US wyszedł :/ edit: @ireniqs jednak patch jeszcze nie wyszedł;dzięki za info. Edytowane 16 Stycznia 2017 przez Dajzner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Tak. Muramasę mam np ntsc i patche były wszystkie. To samo np w Dragon's Crown. Jeszcze coś tam mam ntsc ale nie pamiętam co i czy były jakiekolwiek patche. Klikales ikonkę "odświeżenia" przed włączeniem gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 zgadza sie. Gralem w dragon's crown EU, zrobilem 90% trofikow, a potem zrobilem reszte w US. W obydwie grałem online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Manor 645 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 A ja zakupiłem swojego mesjasza, ulubiona gra obok PES i Silent Hill w tamtych czasach! Ps: trochę siara ale serio nie jestem pewien, w NTSC to normalne, że płytka jest biała, a nie czarna? 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Czezkiemu sie widze znowu przestawilo, jeszcze niedawno wyprzedawal wszystko i pisal na (pipi) gierki kupowac na zapas. No ale plus leci, bo same sztosy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 czezkiego kolekcja gierek na vite to przeciez juz jest warta pare tysii Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 czezkiego kolekcja gierek na vite to przeciez juz jest warta pare tysii Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 GOTY 2017 właśnie do mnie przyszło: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Może nie do końca growy zakup, ale jak najbardziej do gier... Pad jest wykonany perfekcyjnie. Jakość bije na odległość. Analogi chodzą z lekkim oporem, nic nie lata. D-pad tak samo. Guziki R1, R2, L1, L2, mimo nietypowego rozmieszczenia sprawdzają się bardzo dobrze. Trzeba być niegramotnym by kliknąć oba guziki na raz. Do tego pięknie zaprojektowane pudełko. No i brelok, z wygrawerowaną na odwrocie datą 15 lipca 1983 r. Cudo :) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 A ja zakupiłem swojego mesjasza, ulubiona gra obok PES i Silent Hill w tamtych czasach! Ps: trochę siara ale serio nie jestem pewien, w NTSC to normalne, że płytka jest biała, a nie czarna? Wszystkie płytki sa normalnie czarne, nawet w Ameryce, aczkolwiek Square-Enix robilo ostatnio reprinty i te juz podobno poszly ze srebrnymi spodami. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Może nie do końca growy zakup, ale jak najbardziej do gier... 8bitdo, dobry wybór, solidna firma Ogrywanie AM2R na SNES'owym padziku Tylko nie polecam tego do N64, bo niestety za samego pada odpowiedzialny jest RetroBit, a 8bitdo zapewnia tylko bezprzewodową komunikację. Dałbym wiele złotówek gdyby zrobili w 100% swoją wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Emtebe, takie głupie pewnie pytanie ale... Do czego ten pad?? Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Emtebe, takie głupie pewnie pytanie ale... Do czego ten pad?? Może będzie w jakie gierki grał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi