Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potańcówka Persony rozczarowująca strasznie - kompletnie pozbawiony logiki rytmu gameplay.

Dla odchamienia polecam zdobyć IA/VT jeżeli nie masz. Dużo lepsze. Dla mnie utwory nawet i lepsze od tych z Hatsune, ale gamepleyowo trochę gorzej. Rytm za to OK. :)

• Plusik 1
Opublikowano

Dla odchamienia polecam zdobyć IA/VT jeżeli nie masz. Dużo lepsze. Dla mnie utwory nawet i lepsze od tych z Hatsune, ale gamepleyowo trochę gorzej. Rytm za to OK. :)

Nigdy o tym nie słyszałem, ale wygląda nieźle. Szkoda, że dość drogie, ale będę miał na oku.

Persona tragiczna nie jest, ale te nutki są kompletnie losowe. Raz pokrywają się z wokalem, innym razem z bitem, jeszcze innym razem z... niczym, kompletnie. Nie jestem przez to w stanie wyczuć rytmu utworku. A szkoda, bo od strony wykonania gierka jest nawet spoko, pomijając dubbing. Niektóre remiksy tez wpadły mi w ucho.

Opublikowano

16a38th.jpg

Jedynkę dostałem w platynie i jak stała obok steelbooka z trójki to fajnie wyglądała stąd dwójka tez w platynie, żeby się nie odcinało. Sumie platyny lepiej wyglądają niż essentiale, tylko trudniej pudło w dobrym stanie wyrwać, mi jednak się udało. 8zeta za grę to chyba warto było ;P

Szmatławca już sam nie wiem po ilu miesiącach/latach kupiłem, głownie dla kalendarza. Łyknąłem tekst Kalego i prawie jazdy, który był bardziej wspominkami niż jakimś tekstem typowo growym i felieton Hiva który pier.dzieli o sobie. W oczy rzucił mi się bezsensowny tekst o szybowaniu w kombinezonach do skoków. Po kij on? XD Jest obok gry która jest właśnie o tych skokach, no ale po co taki tekst? Sama gra dostała 6, więc tym bardziej dziwi ten tekst, który równie dobrze mógłby być w brawo sport. Co innego gdyby gierka była zaje.bista, no ale kto się nią zainteresuje? XD w dwóch kioskach nie było okładki z Guardianem więc fajnala wziąłem. W ogóle na zdjęciu przy tekscie o jakichs tam redakcyjnych melanżach prawie same randomowe mordy XD zaledwie kilka osób rozpoznałem, a części rozpoznać nie chciałem bo ich zwyczajnie nie lubię.

Opublikowano (edytowane)

Pierwsza partia sztosow wlasnie wjechala :banderas:

pmFOSO8.jpg

edit: zapomnialem o tym KOCIE:

sT4ftC4.jpg

BEDZIE GRANE NA CZESKIM GRANIU :obama:

Edytowane przez Dave Czezky
Opublikowano

Super zakupy. Jeśli chodzi o gry na vitę, to staram się kupować z tego samego regionu co konto na konsolce (w moim przypadku EU), z myślą o ewentualnym patchu, bo niestety spora część gier ma bugi, np. grając w Root Letter,bez patcha zobaczysz tylko czarny ekran, jeśli język w ustawieniach systemu konsoli jest inny niż angielski czy japoński.

Opublikowano

Super zakupy. Jeśli chodzi o gry na vitę, to staram się kupować z tego samego regionu co konto na konsolce (w moim przypadku EU), z myślą o ewentualnym patchu, bo niestety spora część gier ma bugi, np. grając w Root Letter,bez patcha zobaczysz tylko czarny ekran, jeśli język w ustawieniach systemu konsoli jest inny niż angielski czy japoński.

Patche ściąga niezależnie od regionu. Co innego dlc.
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Serio? Mi w Exist Archive nic nie ściągnęło, ani nie pojawiła się ikonka z możliwością ściągnięcia, a niby patch na US wyszedł :/

edit:

@ireniqs jednak patch jeszcze nie wyszedł;dzięki za info. 

Edytowane przez Dajzner
  • Plusik 1
Opublikowano

Tak. Muramasę mam np ntsc i patche były wszystkie. To samo np w Dragon's Crown. Jeszcze coś tam mam ntsc ale nie pamiętam co i czy były jakiekolwiek patche.

Klikales ikonkę "odświeżenia" przed włączeniem gry?

Opublikowano

zgadza sie. Gralem w dragon's crown EU, zrobilem 90% trofikow, a potem zrobilem reszte w US.

W obydwie grałem online.

Opublikowano

Może nie do końca growy zakup, ale jak najbardziej do gier...

NYWRTBk.jpg

Pad jest wykonany perfekcyjnie. Jakość bije na odległość. Analogi chodzą z lekkim oporem, nic nie lata. D-pad tak samo. Guziki R1, R2, L1, L2, mimo nietypowego rozmieszczenia sprawdzają się bardzo dobrze. Trzeba być niegramotnym by kliknąć oba guziki na raz. Do tego pięknie zaprojektowane pudełko. No i brelok, z wygrawerowaną na odwrocie datą 15 lipca 1983 r. Cudo :)

• Plusik 6
Opublikowano

A ja zakupiłem swojego mesjasza, ulubiona gra obok PES i Silent Hill w tamtych czasach!

Ps: trochę siara ale serio nie jestem pewien, w NTSC to normalne, że płytka jest biała, a nie czarna?

Wszystkie płytki sa normalnie czarne, nawet w Ameryce, aczkolwiek Square-Enix robilo ostatnio reprinty i te juz podobno poszly ze srebrnymi spodami.

Opublikowano

Może nie do końca growy zakup, ale jak najbardziej do gier...

8bitdo, dobry wybór, solidna firma  :good: Ogrywanie AM2R na SNES'owym padziku :fsg:

Tylko nie polecam tego do N64, bo niestety za samego pada odpowiedzialny jest RetroBit, a 8bitdo zapewnia tylko bezprzewodową komunikację. Dałbym wiele złotówek gdyby zrobili w 100% swoją wersję.