Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako ze Goldy po 2 latach sie zlamaly czas bylo wydac 1k Golda na pozadne sluchawki.

3AS52-AGW9N-510_primary_3.jpg?sw=1024&sh

Astro A50

Na wszelki wypadek jak by sie okazaly (pipi)owe kupilem przez Amazona zebym mogl odeslac.

Opublikowano (edytowane)

daj znac co i jak bo rowniez mnie kusza, ja poki co zamowilem Arctis 7 rowniez przez Amazon, jak mi nie podejda to odsylam i wtedy zastanowie sie nad a50 lub siberia 840  ;)

Edytowane przez kubson
Opublikowano

gw-itcrowdmosspopcorn.gif

chłopcy, dajcie sobie na wstrzymanie :) 

btw, te słuchaweczki moim zdaniem zbyt "designersko przekombinowane"... nie podobaja mi się. ogolnie sprzęt ukierunkowany gamingowo kiepsko wygląda :/  

Opublikowano

chłopcy, dajcie sobie na wstrzymanie :)

btw, te słuchaweczki moim zdaniem zbyt "designersko przekombinowane"... nie podobaja mi się. ogolnie sprzęt ukierunkowany gamingowo kiepsko wygląda :/

To swoją drogą. Nie podobają mi się te rurki do oddychania po lewej i prawej stronie, chociaż na żywo może być lepiej. Kolega willy wrzuci zdjęcia to się zobaczy.

Opublikowano

rowniez mnie to od nich odrzuca xD ale z drugiej strony przeciez one sluza tylko do grania imo z gamingowych sluchawek najlepszy design maja siberia 840 i seria Arctis

Opublikowano

Wow Fajnal nie w platynie, ile dałeś i czemu na ebayu? :)

Allegro - 76zł ;)

Jedyny mankament to wgneicenie lekkie n froncie pudełka i lekki pajączek na CD1 poza tym super stan :)