Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dzień dobry, czy będę się dobrze bawił z tymi giergami?

FpPpMtZ.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

No grać w fallouta na ps3 to już pod masochizm podchodzi kolego.

Opublikowano

Portal 2 :banderas:

Opublikowano

w fallouta da sie grać podobno, tylko trzeba wyłączyc autosejwy i sejwowac recznie co 2h, a potem zresetowac gre. Za to w dlc nie da sie grac w ogole

Opublikowano

Fallout na ps3... hehehehahaha

Powodzenia kolego i proponuje po falloucie ograć na ps3 skyrima.

Opublikowano

skyrim tylko w samolocie

Opublikowano

ale loadingi na kartridzu to prawie jak pc z ssd

Opublikowano

No teraz to mnie ładnie nastraszyliście, przynajmniej będę miał łatwiejszy wybór za co się zabrać po splatynowaniu Ni No Kuni :obama:

Opublikowano

New Vegas po ok. 30h robi się save powyżej 10mb i wtedy zaczynają się problemy. W ostatnich dwóch DLC konsola wieszała mi się średnio co pół godziny, ale cisnąłem do przodu. To świadczy o tym, jak ta gra jest dobra.

Edytowane przez musoil

Opublikowano

ale mnie poslady zaswedzialy. Winszuje udanego zakupu i chcemy relacje w wiadomym miejscu

Opublikowano

Jeszcze jak :cool:

okens, cokolwiek bym nie napisal w temacie Yakuzy i tak bedzie to nieziemsko nieobiektywne, juz po samym chinskim demie bylem w stanie wystawic tej gierce 10/10 gdzie 90% skilli do systemu walki byly jeszcze nieaktywne xd

Opublikowano

Proszę brać na premierę. Ja też jutro chyba skoczę do sklepu i kupię, chociaż prawie wyplatynowałem japońca te parę lat temu.

Pamętajcie, że jak nie kupicie, to nie będzie kolejnych części lokalizowanych.

Opublikowano

U mnie Y0 jutro jak kuriera szlag nie trafi po drodze. :reggie: Dzisiaj o 7:40 paka niby wyszła ze sklepu.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

a do mnie przyszła chińska bajka, a dokładniej to jej kontynuacja :) ot, zamiast ksiazki do poduszki. 

qpuxk0q.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zakupy o nazwie "nie kupuje w tym miesiącu gier na vite bo zbieram na ps4" no coś mi nie wyszło  :dunno: trochę śmieci, trochę goty, trochę średniakow

7db8453f1275a4f3bf4435e0fd986565.jpg

Edytowane przez Rayos