Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ty gadasz Emtebe? Nie wyszedłbym z domu bez tempered glass na ekranie smartfona. Folia oczywiście jest do niczego,ale tempered glass to zupełnie inna bajka. Nie dość, że doskonale chroni to w niczym nie przeszkadza.

Opublikowano

TLoU kupiłem jakiś czas temu. Wczoraj skończyłem drugi raz. Cóż za przygoda. TLG dosZło dzisiaj. Bieganie z szczurem czas zacząć.

a6013d7bcd1bb0fa6108c49128cc8337.jpg

14b4089f8435f4a088f2b1a28d5709d3.jpg

TLoU tez zasługuję na steelbooka :)

Opublikowano (edytowane)

No to nie na ultra jak w 1080p  :cool:

Edytowane przez Soul
Gość DonSterydo
Opublikowano

Ile by nie gadać o tym "polskim akcencie" na okładkach gier z PS4, to będzie za mało. Dobrze, że Amazon łyka moją kartę debetową  :reggie:

Opublikowano

styczen u mnie skromny w zakupy, cyfrowy salt and sanctuary czekajacy na luty i wersje na vite oraz takie dwa sztosiki

gdCqwIX.jpg

tyle sie nasluchalem na forum ile to ten shovel knight z fangamers leci do polski, zamowilem 25 stycznia, a przed chwila patrze co w skrzynce na listy wystaje, a tu juz gierka u mnie o_O

Najwidoczniej przez okres świąteczny szło dłużej ;) dwa sztosy, ależ będziesz miał grania ficek :banderas:
Opublikowano

Disgaea 4 nie jest exclusivem na Vite ;)

Jak czlowiek przeglada ta strone zakupów to az go zazdrość żzera ze jest taki biedny i nie moze sobie pozwolic na tyle dobroci co wyzsza klasa na forumku :obama:

Opublikowano

Disgaea 4 nie jest exclusivem na Vite ;)

Jak czlowiek przeglada ta strone zakupów to az go zazdrość żzera ze jest taki biedny i nie moze sobie pozwolic na tyle dobroci co wyzsza klasa na forumku :obama:

3 razy sprawdzalem czy tego posta serio napisal Velius

• Plusik 6