Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Disgaea 4 nie jest exclusivem na Vite ;)

Jak czlowiek przeglada ta strone zakupów to az go zazdrość żzera ze jest taki biedny i nie moze sobie pozwolic na tyle dobroci co wyzsza klasa na forumku :obama:

3 razy sprawdzalem czy tego posta serio napisal Velius

eh ten nasz Velius, stary zgrywus ;) 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

7fqxajp.jpg

MOC, ELEGANCJA, KULTURA PRACY, TYTUŁY EKSKLUZYWNE

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

Jeszcze tylko ramkę obrazu w TV ustawić i wszystko się będzie zgadzać :lapka:

Opublikowano

wyobraziełm sobie jak by to czytał Fronczewski

Opublikowano

Małe uzupełnienie braków w zbiorach:

ztzpsk.jpg

Opublikowano

#vitaNieMaGier part 25864

przekrój gierek dla całej rodzinki :cool:

3ca9a1b986d03e931f273ffb4602c812.jpg

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Gotowy na przygode :)

yTnpFtI.jpg

Opublikowano

EZT9drz.jpg

Edytowane przez Gość

Opublikowano

pc master race już nie wystarczą zdjęcia klawiatury, musi nakręcić F I L M :obama: 

Opublikowano

Profesjonalna klawiatura do pisania petycji.

Opublikowano

Milosc do 3DSa postepuje :cool: Cover do noszenia w teren i poki :banderas:

BxtQwaG.jpg

Opublikowano

klawiatura moze to to nie jest ale i tak dam plusa

Opublikowano

nie ma większej wiochy, niż wygląd akcesoriów komputerowych do gierek z półki premium. wszystkie te razery, tęczowe klawiatury, słuchawki z wężami napier,dalałbym garściami

Opublikowano

nie ma większej wiochy, niż wygląd akcesoriów komputerowych do gierek z półki premium. wszystkie te razery, tęczowe klawiatury, słuchawki z wężami napier,dalałbym garściami

prawda to, tata_orzech mnie namówił na słuchawki i skończyłem z nawet ok headsetem z logiem hots xD

Opublikowano

prawda to, tata_orzech mnie namówił na słuchawki i skończyłem z nawet ok headsetem z logiem hots xD

ja ten sam headset kupiłem xD w sumie spoko ale jakby mnie ktoś w tym zobaczył to bym się chyba ze wstydu spalił,  tylko do piwniczenia. te sprzęty są ewidentnie robione pod ludzi chodzących na codzień w polarach

panowie z innej paki - skąd braliście tego pudełkowego shovel knighta na vitę który się pojawił na poprzedniej stronie i za ile?

Opublikowano

xd to nie widzieliscie moich różówych razerów xd na pudełku były czerwone

Opublikowano

Imo taki deathadder czy blackwidow wygladaja dobrze, ale paaaaaanie jak sie na tym pogra to juz nie ma powrotu

Opublikowano

7aada3f5b83757d18f83df52a34d8af4.jpg

Jako wyznawca ekosystemu nie mogłem wybrać inaczej. Do tego co najmniej pół roku z Geraltem.