Daffy 10 530 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 sliczna ale beznadziejnie rozwiazana przez brak umd, jest ona aby wygodna? i drugie pytanie - przerabiasz by grac na piratach czy bedziesz jechal na cyfrakach z psn? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Nie dam Ci plusa, bo to sie do grania nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Guernica dwie sztuki dragons crown by jak prawilny polski biznesmen jedna pogodzic drozej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Ficuś, przerobić przerobię. Do grania w gierki na UMD mam normalne PSP, nie będę w żadnym wypadku piracił. PSP GO będzie mi służyło tylko do kupionych gierek na PSXa z PSNu oraz do emulatorów Mi się bardzo wygodnie trzyma w łapie i gra, design śliczny, użytkowanie wygodne. Guernica, nadaje się bardzo dobrze Ale mówi to człowiek, który lubi grać na GameBoy Micro Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 mogliby tak vite zlamac - ultimate retro konsola to by byla jakby sie scena za nia wziela i zaczela plodzic emu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Dzieki kuponom allegro mam juz cała serie z profesorem. Ale co dokladnie kupiles, bo ze zdjecia ciezko mi wydedukowac czy pokazujesz gierki czy kuboty p.s. przeczytalem "dzieki kubotom" Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Guernica dwie sztuki dragons crown by jak prawilny polski biznesmen jedna pogodzic drozej? Po czesci, musialem wziac dwie dla darmowej wysylki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) Już wychodziłem ze sklepu z PS4 ale zatrzymał mnie pracownik i mówi "Panie, xbox droższy czyli lepszy". Uwierzyłem więc i szybko podmieniłem. Wersja brzęcząca: Wersja deluxe, bez brzęczenia: Edytowane 30 Września 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Różnicę widać na pierwszy rzut oka. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Dawno nic nie wrzucałem, ale dzisiaj odebrałem trochę drobnicy, więc przy okazji strzeliłem fotki. #tylkosonyedition Michigan - za(pipi)ista gierka od Sudy51, oczywiście prawilne wydane japońskie, bez żadnych cenzur i obciętej połowy gry, jak to miało miejsce przy europejskim wydaniu. Kolejny Guilty Gear do kolekcji, żebym mógł się mądrzyć, że grałem we wszystkie 2D nawalanki na konsole. Initial D bo fajnie się jeździ bokiem. Silent Hill 4 - raczej pójdzie do żyda, wolę upolować wydanie Xboksowe. Rise of the Kasai - kontynuacja ponoć genialnego Mark of the Kri, która wyszła wyłącznie w USA. Dorwałem nówkę w folii, więc pewnie będę polował na używkę do pogrania kiedyśtam. Valhalla Knights 3 - do jedynki mam olbrzymi sentyment - to pierwsza gra na PSP jaką kupiłem osobiście w Japonii, mimo że był to średniej klasy dungeon crawler to nerdziłem po kilka godzin dziennie, zajawka na PSP była mocna. Ciekawe jak poszło z trójeczką. Rosco McQueen - ziomeczek miał tą gierkę kilkanaście lat temu, jarałem się mocno, w końcu zaopatrzyłem się w swój egzemplarz . Oprócz tego dwa pady - zwykły szarak i Dual Analog, czyli protoplasta Dual Shocka - dwa tryby pracy, dłuższe rączki, jeden silnik wibracyjny (wersja US/EU nie miała żadnego), inne shoulder buttony no i gały z innego materiału. Plastik zamiast pocących się gumek. #tylkoxboxedition Infernala chciałem kupić już kilka lat temu - na PC mnie ominął.Anarchy Reigns - wiadomo, gra od platynowych, trzeba mieć.Advent Rising - kolejna gra z listy zakupów sprzed lat, która mnie ominęła.Bioshock 2 - na półkę, wersja cyfrowa nie jest wieczna, więc wciągnąłem pudełeczko.XBLA Unplugged - składak, którego kupiłem w 2006, potem sprzedałem, stwierdziłem że trzeba dołączyć do zbiorów.UFC Undisputed - jakiś crap gdzie leją się po mordach.Smash Court Tennis 3 - dawno temu miałem tę grę, nie udało się w niej zrobić żadnego progressu, będzie podejście drugie.Syberia - wiadomo, point and click, takich gier się już nie robi.Dark Summit - sentymentalny zakup, pierwsza gra jaką zobaczyłem na GameCube, zrobiła na mnie mega wrażenie, miałem wtedy tylko pierwsze PlayStation i słabego peceta.Rallisport Challenge - doskonałe rajdy, grałem tylko w dwójkę więc jedynkę wypadałoby obadać. #tylkonintendoedition XDDDDDDDDD 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Dzieki kuponom allegro mam juz cała serie z profesorem. http://oi57.tinypic.com/34470bl.jpg Plus wiadomo za co! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Kolejna epicka gra od Falcoma. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Co ja bym dal zeby moc w to pograc po angielsku...moglem sie uczyc japonskiego jak bylem szczylem, Super seria, ale fagasy nei chca przetlumaczyc. Moze za 15 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 po 5 tyg wreszcie przybyla - teraz tylko dobe wydluzyc do 48h i jazda, moj pierwszy kontakt z seria ale demko mnie zmiazdzylo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Różowy ale tani 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Co ja bym dal zeby moc w to pograc po angielsku...moglem sie uczyc japonskiego jak bylem szczylem, Super seria, ale fagasy nei chca przetlumaczyc. Moze za 15 lat. Też w to strasznie bym pyknął w zrozumiałej wersji,już demko jedynki było świetne (fajny chara design,niezły system walki) i zachęcało do kupna ale granie w jrpg bez zrozumienia dialogów mija się z celem :confused: Edytowane 1 Października 2014 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Pół naszego kraju w 1998 roku gralo tak w Final Fantasy 7,nie rozumiejac dialogow 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Z opisem z Play Station+ na kolanach. Znajac jakies podstawowe krzaczki typu tak/nie/attack/start itd pewnie da rade przejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Potwierdzam. Udalo mi sie dojsc do drugiego dysku w japonskim Parasite Eve (zatlukl mnie opcjonalny krab przez to, ze nie wiedzialem jak sie komponuje bron). Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Z opisem z Play Station+ na kolanach. Znajac jakies podstawowe krzaczki typu tak/nie/attack/start itd pewnie da rade przejsc. Fabularyzowane opisy w PlayStation+ - GOTY. Nie było YouTube, więc Tomb Raidera 'przeszedłem' czytając opis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Dwie gierki i gazetka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Gdzie zes taki stan dorwal? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Brytyjski eBay. Ciężko dorwać grę na GBA w pudełku. Długo żyłem w niewiedzy, aż w końcu Guernica mi wytłumaczył. Kiedyś ludzie. uwaga. wyrzucali tekturowe pudełka po grach. Mój umysł nie może tego pojąć Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Fabularyzowane opisy w PlayStation+ - GOTY. Nie było YouTube, więc Tomb Raidera 'przeszedłem' czytając opis. goty gotymi, ale spojlerowanie co się wydarzy w każdym jednym filmiku, czy pomieszczeniu, daleko było do goty ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Brytyjski eBay. Ciężko dorwać grę na GBA w pudełku. Długo żyłem w niewiedzy, aż w końcu Guernica mi wytłumaczył. Kiedyś ludzie. uwaga. wyrzucali tekturowe pudełka po grach. Mój umysł nie może tego pojąć Mogles kupic moje pokemon ruby ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi