Opublikowano 5 lutego 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przesyłka dostarczona do paczkomatu w niedzielę, pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Kolejna gra z pięknym "GRA W POLSKIEJ WERSJI JĘZYKOWEJ" na półkę.
Opublikowano 5 lutego 20178 l Też bym dał plusiora, ale Tapatalk tego nie umożliwia. Może później, jak wrócę z rodzinnego wypadu. Przeca na Tapatalk można jak najbardziej dawać plusy
Opublikowano 6 lutego 20178 l Umozliwia, kciuk w gore w prawym dolnym rogu posta. Minusa nie da sie dac oh the irony Nie no za Yasztosa prawilnie plusik musiał polecieć. PS4 tak mocne, że nie ma wyboru - której gry by nie kupić to MEGATONA
Opublikowano 6 lutego 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nareszcie listonosz przyniósł BB, także foteczka kartoflem zrobiona: na dole ps4 slimka od szanownego użytkownika forum, Tlou jeszcze nie rozpakowane (ograłem na ps3) a U4 liznąłem chwilę w sobotę. BB kupiłem na aukcji, gdzie niby są polskie napisy Ale jak widać moja wersja jest inna. Czy będzie język PL? pytam, bo się nie orientuje, a gierkę odpale dopiero wieczorem ;p Edytowane 6 lutego 20178 l przez Banny
Opublikowano 6 lutego 20178 l Nie wcisnął, bo po co mi prosiak, skoro nie mam tv z hdr/4k itp? ja jestem każualem, który lubi tylko serie souls i Gearsy =}
Opublikowano 6 lutego 20178 l Było wałkowane wielokroć: boost dostają spatchowane gry, bo masz downsampling z wyższych rozdzielczości lub płynniejszą animację. No i doszedł tryb turbo dla gier z odblokowanym licznikiem klatek. Edytowane 6 lutego 20178 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 6 lutego 20178 l Nikt mi nie chcial sprzedac PSTV to musialem kupic w lombardzie jak zwierze. No i dzisiaj wyjmuje xbox'a z szafy i bedzie grane, oj bedzie
Opublikowano 6 lutego 20178 l No i doszedł tryb turbo dla gier z odblokowanym licznikiem klatek. Te zablokowane też odczują poprawę, jeśli swojego capu nie trzymały, jak np. Bloodborne.
Opublikowano 6 lutego 20178 l Uncharted 4 zamienić na Ratcheta i mamy zestaw idealny. Plusik leci. zestaw idealny byłby z Yakuzą.
Opublikowano 6 lutego 20178 l Ale jak widać moja wersja jest inna. Czy będzie język PL? pytam, bo się nie orientuje, a gierkę odpale dopiero wieczorem ;p Jeśli znasz język ang to proszę nie graj z polskimi napisami.
Opublikowano 7 lutego 20178 l https://www.youtube.com/watch?v=c1C_5DQAh0Ito logo jest niesamowite Edytowane 7 lutego 20178 l przez ragus
Opublikowano 7 lutego 20178 l ja ostatnio sie zlapalem na tym jak kupilem RE7 na XO i patrze nie ma naklejki POLSKIE NAPISY na pudelku i mowie kuuuurwa będzie po czesku a potem sobie pomyslalem ze to nie jest PS4 XD koniec historii Edytowane 7 lutego 20178 l przez _S_
Opublikowano 7 lutego 20178 l https://www.youtube.com/watch?v=c1C_5DQAh0I ustawie to sobie jako dzwiek powiadomienia na komie
Opublikowano 7 lutego 20178 l Fakt jest faktem, te puste pudełka, robione po taniości to jakaś parodia. Te zielone z XO wyglądają lepiej, efekt daje te wypukłe logo. Najfajniejsze były pudełka od ps2 z książeczkami i memory card holderem w środku :) Tam nawet plastik był wysokiej jakości.