Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Przesyłka dostarczona do paczkomatu w niedzielę, pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Kolejna gra z pięknym "GRA W POLSKIEJ WERSJI JĘZYKOWEJ" na półkę.

03e99717bf984115100c8e4cb171e91f.jpg

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Też bym dał plusiora, ale Tapatalk tego nie umożliwia. Może później, jak wrócę z rodzinnego wypadu.

Przeca na Tapatalk można jak najbardziej dawać plusy 

Opublikowano

Umozliwia, kciuk w gore w prawym dolnym rogu posta. Minusa nie da sie dac

oh the irony :dynia:

Nie no za Yasztosa prawilnie plusik musiał polecieć. PS4 tak mocne, że nie ma wyboru - której gry by nie kupić to MEGATONA :obama:

Opublikowano

Nareszcie listonosz przyniósł BB, także foteczka kartoflem zrobiona:

EktJwFf.jpg

na dole ps4 slimka od szanownego użytkownika forum, Tlou jeszcze nie rozpakowane (ograłem na ps3) a U4 liznąłem chwilę w sobotę.

BB kupiłem na aukcji, gdzie niby są polskie napisy

G9SYKms.png

Ale jak widać moja wersja jest inna. Czy będzie język PL? pytam, bo się nie orientuje, a gierkę odpale dopiero wieczorem ;p

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Nie wcisnął, bo po co mi prosiak, skoro nie mam tv z hdr/4k itp? ja jestem każualem, który lubi tylko serie souls i Gearsy =}

Opublikowano

Było wałkowane wielokroć: boost dostają spatchowane gry, bo masz downsampling z wyższych rozdzielczości lub płynniejszą animację. No i doszedł tryb turbo dla gier z odblokowanym licznikiem klatek.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Nikt mi nie chcial sprzedac PSTV to musialem kupic w lombardzie jak zwierze. No i dzisiaj wyjmuje xbox'a z szafy i bedzie grane, oj bedzie :banderas:

M3DtZLs.jpg

Opublikowano

OeflspL.jpg

Opublikowano

No i doszedł tryb turbo dla gier z odblokowanym licznikiem klatek.

Te zablokowane też odczują poprawę, jeśli swojego capu nie trzymały, jak np. Bloodborne.

Opublikowano

Uncharted 4 zamienić na Ratcheta i mamy zestaw idealny. Plusik leci.

zestaw idealny byłby z Yakuzą. 

Opublikowano

Ale jak widać moja wersja jest inna. Czy będzie język PL? pytam, bo się nie orientuje, a gierkę odpale dopiero wieczorem ;p

Jeśli znasz język ang to proszę nie graj z polskimi napisami.

Opublikowano

Mialem juz nic nie brac ale nie moglem przejsc obok DS3 obojetnie.

1zczvaa.jpg

Opublikowano

ja ostatnio sie zlapalem na tym jak kupilem RE7 na XO i patrze nie ma naklejki POLSKIE NAPISY na pudelku i mowie kuuuurwa będzie po czesku a potem sobie pomyslalem ze to nie jest PS4 XD koniec historii

Edytowane przez _S_

Opublikowano

Fakt jest faktem, te puste pudełka, robione po taniości to jakaś parodia. Te zielone z XO wyglądają lepiej, efekt daje te wypukłe logo. Najfajniejsze były pudełka od ps2 z książeczkami i memory card holderem w środku :) Tam nawet plastik był wysokiej jakości.