Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

xD

JIHAD Legia

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Zdążyłeś już o tym napisać na poprzedniej stronie. Atencji szukasz?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

8080f0d61e074988ae53f066227c55e7.png

przyjechała ;)

Opublikowano

Oczywiscie najwiekszy rodzynek to Gundam Generations

Wydaje mi się, czy pudełko jest jakieś inne? Nic nie wiedziałem o żadnej edycji specjalnej.

Kazda edycja tego Gundama jest w tekturowym boxie bo gra jest na dwóch cartach bo nie zmiescile sie na jednym :D

Opublikowano

Oczywiscie najwiekszy rodzynek to Gundam Generations

Wydaje mi się, czy pudełko jest jakieś inne? Nic nie wiedziałem o żadnej edycji specjalnej.

Kazda edycja tego Gundama jest w tekturowym boxie bo gra jest na dwóch cartach bo nie zmiescile sie na jednym :D

No słyszałem o dwóch cartach, ale sądziłem, że po prostu wsadzili je do jednego pudła (jak np. FF Type-0 na PSP - dwa UMD w normalnym boxie). W sumie fajnie i szkoda zarazem, bo docelowo bym wolał wersję PS4, która pewnie nie będzie miała ładnego tekturowego pudełeczka. Ale i tak do gry mnie tak nie ciągnie już, bo seria G Generation zawsze była okrutnie czasochłonna i nastawiona na grind. Nie mam już na takie rzeczy cierpliwości, niestety.
Opublikowano

Poyebało tych Chinczyków w 2017. Czuję się jakby VI generacja wróciła i to w wersji 2.0 :banderas:

e17XI8Z.jpg?1

Opublikowano

Nic tylko się cieszyć. :banana:

Opublikowano

Smiesznie by bylo jakby na okladce Nioh kółko "Polskie napisy" było w miejscu głowy Geralta xD

Opublikowano

jeżeli gravity rush 2 trzyma poziom nudnej jedynki to się nie dziwie :) Na vicie nic mnie tak nie wynudziło jak gravity rush

Opublikowano

ER8lVAlh.jpg

Kupując BloodBorne: Dżihad Edition wspierasz Al-kaidę ;) Trochę śmiechłem jak mi taka z Amazona przyszła.

Opublikowano

A Gravity Rush 2 to nikt nie kupi, tylko srakuza i inne gniohy :frog:

Musi poczekac na swoja kolej, Nioh, Yakuza, Nier Automata, Horizon Dawn i wlasnie trzeba jeszcze jakos wcisnac GR2 bo to jeden z powodów dla których znowu nabyłem PS4.

Opublikowano

A Gravity Rush 2 to nikt nie kupi, tylko srakuza i inne gniohy :frog:

Wyszedł by w maju to i na premierę byłby zakup. Wszystkiego nie da się mieć. Poza tym nie ma też czasu. :frog:
Opublikowano

moze na wakacje dadza chwile na nadrobienie zaleglosci

Opublikowano

w wakacje wychodzi Yakuza Kiwami <badum tss>

Opublikowano

rimejk dżakuzi ma wyjść na lato. Co za rok :banderas:

Opublikowano

Napięte terminy jak cholera. Już mi się zaczyna kolejka robić. Cały czas ogrywam Y0. A tu Nioh, GR2 czeka, a zaraz premiera Tormenta i Niera. Nie ma szans żeby to wszystko ograć na czas jak się dziennie spędza przy tym 2-3h.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

małe zakupy

16788099_1217703221659174_1991037946_n.j

i 2 steelbooki po dobrej cenie

16790602_1217703228325840_1833614443_n.j

Edytowane przez K_Mazur

Opublikowano

w wakacje wychodzi Yakuza Kiwami <badum tss>

no to yebac zaleglosci, ogra sie jak beda w plusie