aux 3 784 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 No mogłem, miałem nawet pisać PM, ale wiesz. Pieniążków mało, a LeafGreen pierwszy na liście zakupowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 goty gotymi, ale spojlerowanie co się wydarzy w każdym jednym filmiku, czy pomieszczeniu, daleko było do goty ;/ Jak nie miałem gry, to i tak nie robiło mi to żadnej różnicy, a pozwoliło zapoznać się z wątkiem fabularnym. Dobre czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 @ping Były plusy i minusy. Do dziś pamiętam kształt recenzji re2 i re3 nemesis, które przeczytałem przed dostaniem tych gier w swoje łapska ("Pobiegłam na posterunek, z budki wartowniczej zabrałam klucz i skontaktowałam się z Leonem..."). Pamiętam że specjalnie z myślą o dorwaniu w przyszłości wybranych tytułów, używałem korektora by zamazywać wszystkie spoilery. Ja. (*) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Bez nieśmiertelnika A kumple którzy zamówili po mnie dostali.... eh.... SS nie pokażę, bo oczywiste, że mam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
art100 30 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Moje ostatnie zakupy: #PS3 #DS #WHITE - kupiłem od naszego forumka #PS4 #DS #BLUE - kupiłem od naszego forumka #PS3 #MGS THE LEGACY COLLECTION - taki zakup na PA. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jedziemy : Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Przyszły słuchawki Jakość zdjęć niestety taka jak telefon, czyli g*wniana. Enyłej, chodzą świetnie. Teraz czekam na nowe Borderlands. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Spędzę z tym tytułem bardzo dużo czasu. Natomiast w czarnym pudełku znajduje się: Będzie pasowało do fitu na kluby. Czuję, że wyrwę na to niejedną koleżankę. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Dokupilem jeszcze folie do przykrycia PS4 do czasu premiery Dragon Age Inquisition. Dzieki Wasteland 2 i SS czuje sie jakbym sie cofnal w czasie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Oh god yes Jako fan filmów mam teraz mokre gacie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 5.9/10 od IGN, colonial marines all ower again Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Nie grałeś więc nie wiesz. Gra jest naprawdę wyśmienita ma świetny klimat. Noc zarwałem całą i nie mogę się doczekać kolejnej. Aliens Colonial Marines 1/10 Alien Isolation 10/10 Widzisz teraz różnię. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 5.9/10 od IGN, colonial marines all ower again :confused: Nie wypowiem się zbytnio o tej grze, bo nie grałem, ale chciałem zwrócić uwagę na coś innego. Czy tylko ja mam wrażenie, że w tej generacji serwisy growe przestały rzucać 9 i 10 na lewo i prawo? Królują 7 i 8. 6 czy 5 też się trafiają, w czym dominuje ign czy gamespot - akurat ten ostatni nie jest żadną wyrocznią, ale widać pewien trend. Wystarczy spojrzeć na metacritic i zobaczyć srednie ocen dla gier na PS4 czy xbone. Nie ma tam zbyt wysokich not, a większość to średniaki. Może to wina początkowego stadium obecnej generacji, a może powrót przez recenzentów do schematu sprzed wielu lat, że 10 na rok dostaje 1,2 gry, a nie jak w pewnym momencie poprzedniej generacji, że najwyższą notę dostawały 3 gry...w ciągu 1 miesiąca. BTW gra ma polską wersję językową? Bo pudełko spolszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Nie grałeś więc nie wiesz. Gra jest naprawdę wyśmienita ma świetny klimat. Noc zarwałem całą i nie mogę się doczekać kolejnej. Aliens Colonial Marines 1/10 Alien Isolation 10/10 Widzisz teraz różnię. tk tk ironizował. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dajzner 982 Opublikowano 8 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dzisiaj przyszła zaległa paczka z play-asii (chyba przez protesty w Hong Kongu wysyłają teraz z Singapuru) + zakupy z eBay (remake pierwszego Etrian) i allegro (Ocarina 3D). 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dajzner - obok Kypq kolejna osoba, z którą bez wstydu mógłbym wychylić browara. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dzisiaj przyszła zaległa paczka z play-asii (chyba przez protesty w Hong Kongu wysyłają teraz z Singapuru) + zakupy z eBay (remake pierwszego Etrian) i allegro (Ocarina 3D).Ile dałeś za Etrian ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dzisiaj przyszła zaległa paczka z play-asii (chyba przez protesty w Hong Kongu wysyłają teraz z Singapuru) + zakupy z eBay (remake pierwszego Etrian) i allegro (Ocarina 3D). http://i58.tinypic.com/28wec6p.jpg plus za conception, ja musze zadowolic sie cyfrowka na 3ds ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jest i on ^_^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jeszcze napisz co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 zagubiony nieśmiertelnik z logiem smasha, miał dojść razem z grą, ale konsoleigry się pogubiło. Na szczeście, po napisaniu do nich, przyznali się do błędu i wysłali na własny koszt drugą paczkę Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 5.9/10 od IGN, colonial marines all ower again :confused: i zbyt nieprzewidywalne ai aliena jako minus xDDDDD kogo ty słuchasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kypq 718 Opublikowano 8 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Trzeba sprawdzić jak bardzo NIS zepsuł tłumaczenia. ZA WARUDO…WRYYYY 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Tak duzo japonszczyzny. Czekam na jakas dobra oferte na Jojo Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Japonski JoJo chodzi za smieszne grosze, angielski niestety trzyma cene. Zazdroszcze fencera i surge, ale podjalem decyzje ze nie kupuje juz jrpgow tylko dlatego ze wychodza, jezeli nie bede pewien ze nie odpale w najblizszym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi