Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

SCII ma triala, Civ pozostaje tylko wersja nie do końca legalna.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Czemu pogięło? :lol: Przecież napisałem, że nie chcę grać jak zwierzę :lol:

Opublikowano

Świetna maszyna. Jak chcesz w coś pograć to zalecam bootcamp, bo na macOSie jednak gry trochę wolniej działają (no i DirectXa nie ma).

Opublikowano

Godot, dałeś 14 kafli za MacBooka, a szkoda Ci 60 ojro żeby sprawdzić jak działa sprzęt? :p

Opublikowano

Czemu pogięło? :lol: Przecież napisałem, że nie chcę grać jak zwierzę :lol:

i dlatego wziales lapka zamiast blachy? xd

Opublikowano

nie no, obiektywnie stwierdzam, że trochę beka jest

Opublikowano

Jeżeli to nie troling że sprzęt został kupiony z myślą o grach to beka mocno

Opublikowano

Aż tak słabo chodzi? Poważnie pytam. Tam jest jakiś Radeon 455 z 2gb ramu. To chyba wystarczająca karta, nie?

Macbooki nie ogarniają gierek, po prostu nie do tego służą. Fajnie, że masz w miarę wydajną kartę graficzną, ale ze względu na temperatury jakie osiąga przy długotrwałym obciążeniu wiatraki będą napier,dalały jak w odrzutowcu a i karta graficzna będzie szybciutko spowalniana, żeby się nie spalić.

Opublikowano

Kupilem taki swojej lasce do simsow

Opublikowano

Za tą taksę byłby zestaw piecyk + monitor na wypasie. Bez sensu. 

Opublikowano

Czlowiek infinity widze nie proznuje

Opublikowano

Czemu pogięło? [emoji38] Przecież napisałem, że nie chcę grać jak zwierzę [emoji38]

i dlatego wziales lapka zamiast blachy? xd
No przecież nie chce grać jak zwierzę na pc
Opublikowano

Ale o co wam pękają poślady? Stać go było to kupił i tyle. No a, że sprzet nie do gier to inna sprawa.

Opublikowano

Ale o co wam pękają poślady? Stać go było to kupił i tyle. No a, że sprzet nie do gier to inna sprawa.

No to po chvj takiego maka brać do gier :lol:

Opublikowano

a kto powiedział, że do gier?

Opublikowano

No on tak napisał że w civ 6 chce pograć :D To po co mu mac?  za 14 tysi kupiłby wypasionego laptopa z najnowszym gtx albo jeszcze bardziej od(pipi)any kosmiczny pc z super monitorem 

Opublikowano

No przecież nie chce grać jak zwierzę na pc

CW poza CW, zgłosiłem :[

ale to są jego słowa :frog:

Opublikowano

Nie żebym się czepiał czy coś, ale ta macbooki to co w sobie mają, że ludzie tyle pieniędzy za to dają? Jakieś aplikacje, dodatkowe funkcje w kalkulatorze albo kalendarzu?

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

No to po chvj takiego maka brać do gier :lol:

BO MOZE

Nieczesto sie to zdarza ale zgadzam sie z blubciem, mial kase to kupil. Stac go to kupil. Wychodzicie raczej na zawistnikow biedakow.

Choc osobiscie wolalbym dolozyc i kupic alfa romeo 159