Opublikowano 28 lutego 20178 l Świetna maszyna. Jak chcesz w coś pograć to zalecam bootcamp, bo na macOSie jednak gry trochę wolniej działają (no i DirectXa nie ma).
Opublikowano 1 marca 20178 l Godot, dałeś 14 kafli za MacBooka, a szkoda Ci 60 ojro żeby sprawdzić jak działa sprzęt? :p
Opublikowano 1 marca 20178 l Czemu pogięło? Przecież napisałem, że nie chcę grać jak zwierzę i dlatego wziales lapka zamiast blachy? xd
Opublikowano 1 marca 20178 l Jeżeli to nie troling że sprzęt został kupiony z myślą o grach to beka mocno
Opublikowano 1 marca 20178 l Aż tak słabo chodzi? Poważnie pytam. Tam jest jakiś Radeon 455 z 2gb ramu. To chyba wystarczająca karta, nie? Macbooki nie ogarniają gierek, po prostu nie do tego służą. Fajnie, że masz w miarę wydajną kartę graficzną, ale ze względu na temperatury jakie osiąga przy długotrwałym obciążeniu wiatraki będą napier,dalały jak w odrzutowcu a i karta graficzna będzie szybciutko spowalniana, żeby się nie spalić.
Opublikowano 1 marca 20178 l Czego chcecie, za(pipi)isty komputer wart każdej złotówki. Przy włączonej klimatyzacji w pokoju w CS-ie osiągam stabilne 40 klatek w 720p, prawie wszystkie suwaki na 3/4.
Opublikowano 1 marca 20178 l Czemu pogięło? [emoji38] Przecież napisałem, że nie chcę grać jak zwierzę [emoji38]i dlatego wziales lapka zamiast blachy? xdNo przecież nie chce grać jak zwierzę na pc
Opublikowano 1 marca 20178 l Ale o co wam pękają poślady? Stać go było to kupił i tyle. No a, że sprzet nie do gier to inna sprawa.
Opublikowano 1 marca 20178 l A kto to przyszedł Pan maruda, niszczyciel dobrej zabawy, pogromca uśmiechów dzieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Opublikowano 1 marca 20178 l Ale o co wam pękają poślady? Stać go było to kupił i tyle. No a, że sprzet nie do gier to inna sprawa. No to po chvj takiego maka brać do gier
Opublikowano 1 marca 20178 l Ale nie będę grał jak zwierzę na jakimś gównianym pececie, więc wybrałem jedyne rozsądne rozwiazanie problemu
Opublikowano 1 marca 20178 l No on tak napisał że w civ 6 chce pograć :D To po co mu mac? za 14 tysi kupiłby wypasionego laptopa z najnowszym gtx albo jeszcze bardziej od(pipi)any kosmiczny pc z super monitorem
Opublikowano 1 marca 20178 l No przecież nie chce grać jak zwierzę na pc CW poza CW, zgłosiłem :[ ale to są jego słowa
Opublikowano 1 marca 20178 l Nie żebym się czepiał czy coś, ale ta macbooki to co w sobie mają, że ludzie tyle pieniędzy za to dają? Jakieś aplikacje, dodatkowe funkcje w kalkulatorze albo kalendarzu? Edytowane 1 marca 20178 l przez Yakubu
Opublikowano 1 marca 20178 l Ale o co wam pękają poślady? Stać go było to kupił i tyle. No a, że sprzet nie do gier to inna sprawa. No to po chvj takiego maka brać do gier BO MOZE Nieczesto sie to zdarza ale zgadzam sie z blubciem, mial kase to kupil. Stac go to kupil. Wychodzicie raczej na zawistnikow biedakow. Choc osobiscie wolalbym dolozyc i kupic alfa romeo 159