Opublikowano 9 października 201410 l Z poprzedniego tygodnia. Jedynie z Sikreta jestem niezadowolony. PS. Elo forum
Opublikowano 10 października 201410 l Kolekcja klasyki i jednoczesnie platynowe wydanie na Playstation 2 - co to jest ? To chyba tylko na folii jest nadrukowane, pierwszy raz widze cos takiego, myslalem, ze kolekcja klasyki to wygania gier na PC. Edytowane 10 października 201410 l przez saptis
Opublikowano 10 października 201410 l Tak, była Kolekcja Klasyki na PS2 i tak, to chyba tylko nadruk na folii. http://www.kolekcjaklasyki.pl/kkps2/
Opublikowano 10 października 201410 l dokładnie! zapakuję w ten karton PS4 bo nie mam w co grać a będę młócił w stare Fajnale.
Opublikowano 10 października 201410 l i tak, to chyba tylko nadruk na folii. Jeszcze nie odfoliowałem, ale z tego co widzę, to nie tyle nadruk na folii, co dodatkowy w miarę twardy plastik, w który zawinięte jest pudło. Może i wolałbym premierę, ale folii za 12 złotych żal było nie brać. ;-)
Opublikowano 10 października 201410 l no nie było ;( ale ja nie chcę w to grać, ja chcę jRPGi i Metal Geara Solid! Chcę Residenty, chcę Parasite Eve, chcę Silent Hill!
Opublikowano 10 października 201410 l W parasajta to sobie na tym nie pograsz. Chyba, ze ze slownikiem albo w dwojka. No chyba, ze...
Opublikowano 10 października 201410 l W parasajta to sobie na tym nie pograsz. Chyba, ze ze slownikiem albo w dwojka. No chyba, ze... Ale po co ze słownikiem? Przecież angielski taki prosty.
Opublikowano 10 października 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po latach nieobecności czas na nowo wbić 120 gwiazdek
Opublikowano 10 października 201410 l o shit, faktycznie... w szczelanki mogę grać na komputerze ale jak? myszką na epsxe? xD
Opublikowano 10 października 201410 l Nieee, nie gram w szczelanki na konsoli Jeszcze jedną rzecz kupiłem: