Opublikowano 3 marca 20178 l Piszcie do Pereza o zwiększenie limitu plusików. randomy 10 premium 11 ptt i seniorzy 12 miłego rozdawania
Opublikowano 3 marca 20178 l Jestem poszkodowany :/ Powinienem mieć 12 za niekwestionowane zasługi dla forumingu...
Opublikowano 3 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Taki se tam prezent od żonki na urodziny.
Opublikowano 3 marca 20178 l W HDmarket wszystko wyprzedane. o 9 rano, godzine po otwarciu stałem 25 min w kolejce i ciagle ludzie przychodzili i ustawiali sie.
Opublikowano 3 marca 20178 l chyba warnów Kiedy ja warna dostałem :) 4,5 roki temu, ode mnie :D no już już koniec offtopu, wracajcie do szłiczowania. pozdrawiam Tomaszek
Opublikowano 3 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ależ te neonowe Joy-Cony są piękne!
Opublikowano 3 marca 20178 l Taki se tam prezent od żonki na urodziny. [obrazek] Piekne sa te amiibo z Zeldy sam zamówilem wilka i ksiezniczke
Opublikowano 3 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Anulowalem zelde na wii u,to musiałem sobie czymś humor poprawić
Opublikowano 3 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Z dedykacją dla jednoplatformowych pariasów gamingu ;) Edytowane 3 marca 20178 l przez DonSterydo
Opublikowano 3 marca 20178 l Pograłbym w Zeldę, szkoda, że Switch jako konsola nie wzbudza u mnie kompletnie niczego. Swoją drogą, strasznie nijakie te pudełka gier do switcha.
Opublikowano 3 marca 20178 l xd no za(pipi)iste te pudełka są, okładka to znaczek pegi i logo konsoli bez znaczka PL na 1/8 okładki bez cytatów i innych bzdur. sam sex. Edytowane 3 marca 20178 l przez Orzeszek
Opublikowano 3 marca 20178 l xd no za(pipi)iste te pudełka są, okładka to znaczek pegi i logo konsoli bez znaczka PL na 1/8 okładki bez cytatów i innych bzdur. sam sex. Dokładnie. trochę Super Famicoma to przypomina, tam też tylko kwadracik z logo konsoli
Opublikowano 3 marca 20178 l Te kórva steryd, mój sposób wrzucanie fotek podkradles. Juz nawet na tylną okładkę nie zgarne dzisiaj plusów to nie wrzucam w ogóle ;(
Opublikowano 3 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzizas, limit większy na weekend albo 3 fotki na stronę, bo nie ujedziemy... Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji. Mam i ja :]
Opublikowano 3 marca 20178 l xd no za(pipi)iste te pudełka są, okładka to znaczek pegi i logo konsoli bez znaczka PL na 1/8 okładki bez cytatów i innych bzdur. sam sex. Chodzi mi o pudełko, nie o okładkę, no i nie dziwne, że nie ma znaczka PL w grze gdzie języka polskiego nie ma :) Edytowane 3 marca 20178 l przez Moldar