Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kolejny dobry miesiąc w Plusie ;)

r20206.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Kolego z Radomia, dałeś obrazki 500x281. Za przeproszeniem g.ówno widać. Nawet Nintendo używa większych rozdzielczości. Chcesz plusa, daj większe obrazki. Tylko większe niż 800x600 :)

poprawione.

Opublikowano

17106134_1662991340394153_1319794938_o.j

Miał być Blue Dragon, ale stwierdziłem, że mam już jednego zaczętego jrpga - FF6 więc bezsensu kupować kolejnego. Także niebieski smok chwilę poczeka. GH 5 bo akurat mam taki kaprys na rockowanie gitarką.

A druga gierka, żeby mieć coś japońskiego na tym Xboxie hehe. Szczerze kupiłem to tak ze ślepą wiarą.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Wszyscy się cieszymy Twoim szczęściem, ale nikt z nas nie może tego wyrazić. :lapka:

Opublikowano

Ja dałem plusa mimo, że NNN ma tak z(pipi)any dubbing, że grać się nie da.

Opublikowano

17121699_1657811690912069_93089217_o.jpg

Opublikowano

Też się pokończyły plusiory. Muszę przestać wchodzić na forumka, jak widzę te foty z switchem, jak czytam temat jemu poświęcony to.........ale qwa mać dla jednej gry? Może jak już wyjdzie Mario Oddysey to będzie warto kupić :( ahh problemy trzeciego świata.

Opublikowano

Miałem poczekać z zakupem i kupić po urlopie, ale opinie na forum mówią jednoznacznie, żebym kończył jak najszybciej Racheta i brał się za to.

38600144460870453304.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

NIestety nie switch, ale też N króluje ;)

24c87l1.jpg

Opublikowano

:banderas:

vEuDjTK.jpg

Ile  :rep_up:  :rep_up:  :rep_up:       :obama:

giphy.gif

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Od kolegi z forum, nie dość że odstąpił mi swój egzemplarz z zeldunią po starej cenie , to dorzucił w gratisie Amiibo i wyslał kurierem, żebym miał na sobote ( w cenie 189 zł). Takie rzeczy tylko w nintendo familii ;)

HZP2r16.jpg

Opublikowano

Cw czas zamykac albo zmienic nazwe na plejsztejszyn wars

Opublikowano

dziś prawdziwych xbotów już nie maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Opublikowano

2000px-Xbox_one_logo.svg.png

f36c52a60c43db05592520bb948cd698.jpg

Ostatni poległ, to już koniec

konsolłor dobiegł końca

Xbox 
2001 - 2017
[*]

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Mazzeo, jaki masz psn? :)

NiedlaPSakiełbasa ;)

@MaZZ: Nie za mały będzie ten dysk 500Gb?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mazzeo, jaki masz psn? :)

NiedlaPSakiełbasa ;)

@MaZZ: Nie za mały będzie ten dysk 500Gb?

na Horizon wystarczy :)

dzięki wielkie Fanek za info, będę musiał się przejść z powrotem do Euro  bo nie dostałem tego PS Plusa

Edytowane przez MaZZeo