Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

uuu, uszkodzony i naprawiony...

Wróciła ze sklepu na jakąś fabryczną akcję naprawczą. 9 stów za nówkę to wziąłem,  i tak 2 lata gwarancji.

Edytowane przez krupek
Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

900zł xD?

Ostro żeś przepłacił za rumpla. Za 900zł to jest zestaw z 2 padami i jakąś gierką.

Edytowane przez ragus
Gość DonSterydo
Opublikowano

Lepiej sobie sprawdźcie ceny Xone na ceneo i allegro bo głupoty piszecie. Nowego fata za mniej niż tysiąc się nie kupi, chyba że "nowy otwarty w celu sprawdzenia". S'ki 500 Gb stoją po ~ 1200.

Gość mastafaker
Opublikowano

Ten refurbished to tak samo jak uzywka. Za 900zl mozna uzywanego xboxa one s kupic z gwarancja.

U nas w media caly czas staly xboxy one 1tb z the division za 999.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Xone fat wlasnie z The Division po 999zl byl. Nawet na msstore Elite byla po 1100zl bodajze.

Sam na premiere bralem xone s 1tb i wyszla mnie wtedy 1200zl.

No "były" to nie znaczy, że są, a 1200 to nie 900 :p

Opublikowano

No pewnie, ze nie. Dlatego dziwi mnie ta cena porównując konsole, dysk i czas od premiery. Zreszta to mało ważne. Towar jest tyle wart ile ktos jest w stanie za niego zaplacic, takze tego. Oby sie dobrze sprawowala.