Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 W Euro RTV AGD widziałem jak pudło z konsolą z(pipi)ało się z półki z około 1,5 metra. Podszedł typ z obsługi, pozbierał upadły sprzęt, i z wgnieceniem w kartonie na rogu odstawił na półkę = też sklepu nie opuściło Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Ta jest z serii, która nie wyszła ze sklepu, ale miała jakąś wadę, która mogłaby spowodować potem powrót do serwisu. kaman, ziom Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 pracownik plakal jak sprzedawal 3 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 No do swicha. Co tydzien w podróży jestem to nie będę wypinal ciagle. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Aha, myslalem, że ładowarka dla wersji przenośnej to standard będzie, a nie opcja dodatkowo płatna, szkoda :( Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Niny i ladowarka w standardzie, dobre Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 (edytowane) Aha, myslalem, że ładowarka dla wersji przenośnej to standard będzie, a nie opcja dodatkowo płatna, szkoda :( przeciez ladowarka jest dolaczana do konsoli -_- to jest dokladnie to samo co do konsoli, mozesz sobie kupic tylko druga, jakbys nie chcial odpinac od docka ja nie potrzbuje drugiej, na tyle rzadko bede potrzebowal tej ladowarki poza mieszkaniem ze moge sobie odpinac na luzie od razu chcieliby 2 ladowarki w zestawie z konsola, no co za ludzie xdd Edytowane 5 marca 2017 przez Rayos Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 (edytowane) do kasacji Edytowane 5 marca 2017 przez Janusz Gamingu Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Krupek nie słuchaj nic tych pacanów tylko ciesz się cudownym gamingiem na najlepszym padzie w historii. Jak nie jesteś jakimś pyerdolonym przegrywem siedzącym pół dnia przy konsoli to ci grania starczy na bardzo długi czas. Sam kupiłem niecały rok temu i po malutku ogrywam tytuły z 360tki i Xone, jak za dwa lata wsio pokończe to i tak będzie dobrze. 4 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 (edytowane) @Rayos No to git, pomyliłem się i myslalem, że do docka jest inna po prostu, nie pasująca do konsoli :) Edytowane 5 marca 2017 przez Moldar Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Mnie to tam lata obok knagi, tylko kur.wa bunt się podniósł jakby co najmniej zrzuta na mnie była na tę konsolę i zainwestował cudze pieniądze. W Euro RTV AGD widziałem jak pudło z konsolą z(pipi)ało się z półki z około 1,5 metra. Podszedł typ z obsługi, pozbierał upadły sprzęt, i z wgnieceniem w kartonie na rogu odstawił na półkę = też sklepu nie opuściło To samo mogło się przytrafić każdemu sprzętowi, który kupiłeś w życiu. Nie wiem jaki to ma związek. 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 @Rayos No to git, pomyliłem się i myslalem, że do docka jest inna po prostu, nie pasująca do konsoli :) nah, to jest dokladnie ta sama ladowarka. Majkel po prostu jest czlowiekiem zbyt Z A B I E G A N Y M by za kazdym razem odlaczac ladowarke, dlatego kupil sobie druga Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 jeszcze nigdy xbox nie wzbudzał takich emocji Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 (edytowane) Taki, że w sklepach mają wy(pipi)ane na sprzęt, a nikt nie wysyła do serwisu grata który jest dobry. EDIT To nie jest tak, że ja się nie cieszę Twoim szczęściem, tylko zostałeś wprowadzony w błąd przez sprzedawcę i próbujesz nas przekonać do tego co wmówiono Tobie. Edytowane 5 marca 2017 przez Janusz Gamingu Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Może inaczej wytłumaczę, tak na poziomie tych, którzy próbują to zrozumieć, ale, że szkoła wyższa nie jest obowiązkowa, rozwój umysłowy zatrzymał się u nich już dawno. Jaś kupił konsolę XBOX One w Media Expert z serii, dajmy na to 'y'. Przyniósł do domu, włączył, pograł i stwierdził, że coś jest, nie tak. Oddał, wysłano do serwisu, stwierdzono, że faktycznie konsola ma wadę, naprawiono, wysłano Jasiowi. Jaś gra i jeszcze szczęśliwy, dalej może wyzywać fanów Playstation. Jednak, Microsoft wie, że Jaś może mieć kolegów, którzy też będą chcieli kupić konsolę z tej serii i też im to pewnie nie będzie odpowiadało. No więc zebrali pozostałem konsolę z serii 'y', naprawili naprzód usterkę i konsolę wróciły do sklepu, ale, żeby nie było chryi, to obniżyli cenę i napisali, że jest to konsola, która już była w sprzedaży, ale wróciła na akcję serwisową. No i tu dochodzimy do sedna całej tej historii, Paweł poszedł do sklepu Media Expert, zobaczył taką konsolę i kupił. Teraz gra w Battlefield 1 i cieszy się, że ma fajną konsolę. Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Masz rację, teraz dopiero zrozumiałem. Przepraszam i gratuluję zakupu. 2 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Krupek nie chcesz może kupić ps4? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Trochę cykam, tyle teraz emocji przy zakupie konsoli. 1 Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Może inaczej wytłumaczę, tak na poziomie tych, którzy próbują to zrozumieć, ale, że szkoła wyższa nie jest obowiązkowa, rozwój umysłowy zatrzymał się u nich już dawno. Jaś kupił konsolę XBOX One w Media Expert z serii, dajmy na to 'y'. Przyniósł do domu, włączył, pograł i stwierdził, że coś jest, nie tak. Oddał, wysłano do serwisu, stwierdzono, że faktycznie konsola ma wadę, naprawiono, wysłano Jasiowi. Jaś gra i jeszcze szczęśliwy, dalej może wyzywać fanów Playstation. Jednak, Microsoft wie, że Jaś może mieć kolegów, którzy też będą chcieli kupić konsolę z tej serii i też im to pewnie nie będzie odpowiadało. No więc zebrali pozostałem konsolę z serii 'y', naprawili naprzód usterkę i konsolę wróciły do sklepu, ale, żeby nie było chryi, to obniżyli cenę i napisali, że jest to konsola, która już była w sprzedaży, ale wróciła na akcję serwisową. No i tu dochodzimy do sedna całej tej historii, Paweł poszedł do sklepu Media Expert, zobaczył taką konsolę i kupił. Teraz gra w Battlefield 1 i cieszy się, że ma fajną konsolę. Czyli twierdzisz, ze Microsoft wiedzac o usterce zebral reszte konsol ze sklepu, naprawil i sprzedal jako odnowione? Wedlug tego co ja wiem to sa tylko konsole od klientow, ktore zostaly wyslane w ramach gwarancji. Klient otrzymal nowa w ramach gwarancji a ta zostala z czasem naprawiona i spakowana do sprzedazy jako "REFURBISHED". Nie ma co ciagnac dalej, nie ten temat. Wybaczcie. Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Tylko noweczki importowane prosto z Tokio albo Redmond, inaczej trochę wstyd Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Wyruchali cie bez mydla krupek. W piatek w auchan widziałem fata 1tb za 879zł. Pachnąca spencerem nówka, a nie naprawiana używka jak w twoim przypadku ;/ Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yab 572 Opublikowano 5 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 marca 2017 Był Switch, PS4, Xbox, czas na ... Gerald 1080p w wysokich detalach, obemixoza 10 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Jezus, co wyście się tego krupka tak czepili? Kolega kupił sobie nową (no, powiedzmy xd) konsolę i chciał się pochwalić i podzielić jarankiem, a tutaj już się zbiegli i łojej szkoda, że refurbished, łojejku a co tak drogo i a po co a na co to komu w ogóle nie ma gier przecież. Macie godność i rozum człowieka? W tym temacie albo się podniecacie z kupującym albo japa tam, tak mi się przynajmniej wydawało. No i xboksa szkalować nie pozwolę. Z A B I E G A N Y M KEEP TRYING 4 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 yab wrzucil to co kupil w spojler ze strachu, pewnie słusznie, jak tu za refurbished xboxa taka nagonka to boje sie pomyslec co zrobia jemu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi