Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

krupek szybko się zdenerwował, taki w zielonym obozie długo nie pociągnie, szczególnie teraz w tych ciężkich czasach gdy bot jest  szkalowany nawet przez nintendozboków. Owszem trzeba nam świeżej krwi, ale tylko z piekielnie silną psychiką.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

To żadna nagonka, MS to nie diler samochodowy który robi akcje serwisowa BO MOŻE konsola z jakiejś partii będzie miała usterkę, trzeba to było tylko koledze wytłumaczyć.

Opublikowano

@yab: radeon zamiast nvidii? Imo dość dziwna decyzja.

DX12 i Vulkan sprawiają, że Radeony osiągają wyniki porównywalne do Nvidi, a kosztują mniej. Tak przynajmniej wynika z recenzji na kanale Morele.

Swoją drogą czy jest w 2017 sens brać procesor Intela nie należący do rodziny i3, i5 i i7?

Opublikowano

Co tu się odwala to bania mała, nie dość że szrot bez gier odnawiany za cenę ski funkiel nówki to teraz jakieś radeony zamiast Pascala

Opublikowano

DX12 i Vulkan sprawiają, że Radeony osiągają wyniki porównywalne do Nvidi, a kosztują mniej. Tak przynajmniej wynika z recenzji na kanale Morele.

Swoją drogą czy jest w 2017 sens brać procesor Intela nie należący do rodziny i3, i5 i i7?

Jeśli to jest ten nowy Pentium co wypluł niedawno Intel to się opłaca bo za 270zł ma się całkiem ok upgrade do blaszaka.

Co się tyczy radka, to z tego Vulkana korzysta większość gier czy tylko jakieś wyjątki?

Opublikowano

Cała budę kupiłeś nową? Zamieściłeś się w 2 tysiącach?

Opublikowano

Niech ktoś tutaj posprząta tą dziecinade z CW, dwie strony płaczu i bóly rzyci

Opublikowano

krupek szybko się zdenerwował, taki w zielonym obozie długo nie pociągnie, szczególnie teraz w tych ciężkich czasach gdy bot jest szkalowany nawet przez nintendozboków. Owszem trzeba nam świeżej krwi, ale tylko z piekielnie silną psychiką.

Zanim ja to wszystko ogram, co mam w planach, to nowa generacja będzie.

Opublikowano

Był Switch, PS4, Xbox, czas na ...

2rnza7n.jpg

wtvehx.jpg

20gxz7c.jpg

Gerald 1080p w wysokich detalach, obemixoza

Widzę że się na RXa zdecydowałeś. Dobry wybór  :sir:

Opublikowano

Był Switch, PS4, Xbox, czas na ...

2rnza7n.jpg

wtvehx.jpg

20gxz7c.jpg

Gerald 1080p w wysokich detalach, obemixoza

Najs. Czyli zasilacz dał radę. :) Spoko. Ja taki komp składałem w sobotę, tyle że z samym Pentiumem (tym samym). Do pracy, dla mojego ojca. Śmiga jak złoto. Dobry proc, w tej cenie nic lepszego nie znajdzie. Może Ryzeny coś zmienią ale póki co sztos.
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Z tej całej piątkowej podniety zapomniałem wrzucić limitkę. Zawartość nie zachwyca w porównaniu do amerykańca, ale za to pudło jest epickie i warte każdych pieniędzy. Zdecydowanie najlepsze pudło od limitki / kolekcjonerki jakie widziałem.

tjy2GTU.jpg

Pudełka od Wii U nadal najlepsze moim zdaniem. Plus wydania limited - czysty art z logiem systemu. Żadnych Pegi, Usk, Amiibo i innych pierdów.

8ldPTII.jpg

Ładny obrazek cieszy oczy. Może w przyszłości będą dawać jakieś foldery reklamowe, cokolwiek kolorowego.

57uPL6t.jpg

Porównanie nośników, płyty mają fajne nadruki, ale moim zdaniem wygrywają kartridże - rozmiar, prędkość i retro feeling.

80Bur1J.jpg

Opublikowano

Takie ładne grafiki wewnątrz opakowania na płytę miały na początku gierki na PS3, Motorstorm, Uncharted. Potem ch,uj strzelił.

Opublikowano

Przecież cały czas je miały potem... na nowej generacji tez się trafiają.

Opublikowano

:ohboy:  :exact: Wpłynąłem na błękitnego przestwór oceanu, Wóz nurza się w niebieskość i jak łódka brodzi... :exact:  :ohboy:

oqy3yd.jpg

PS: Gry też będą, ale w późniejszym czasie.

Opublikowano

Ten tytuł filmu :dynia:

Opublikowano

Witam Cezary w rodzinie i niechaj Ci świetnie maszynka służy, miłego grania w Yakuzę 0.

A ja jako że nie stać mnie na Switcha, ani niszowe drogie gierki na vitę, bawię się w figaro i kupuję starocie.

8sABR6E.jpg

Uzupełnienie kolekcji shmupowej o świetną grę - stick już wyciągnięty, teraz tylko znaleźć czas na zabawę. Wolę shmupy 2D i 'od dołu' a nie z boku jak w R-Type, ale seria jest zacna, więc trzeba mieć każdą jej odsłonę.

rLFr1nM.jpg

Talesy kupione przez przypadek - okazuje się, że już mam jeden egzemplarz, ale niech leży, jeść nie woła.

EbE5tLN.jpg

Ostatni brakujący fable plus dedpul, nie trawię superbohaterów, ale tak się wszyscy nad nim spuszczają, to chociaż grę zobaczę.

0Tfna28.jpg

Pudełko na półeczkę, niech leży dla zawartych w nim dodatków. Gierkę i tak mam już na STEMIE.

Opublikowano

Mam i ja...

eb265b25aa139b41gen.jpg

Syn zbierał i se kupił...

Opublikowano

Half Minute Hero - brzmi jak gierka o gościu co dochodzi w pół minuty  :dynia:

Świetna gierka; niedoceniona przez graczy, mimo bardzo dobrych recenzji; w większości grubo ponad 8.

Najbardziej rozbudowany tryb (Hero30) to pastisz 8-bitowych jRPGów połączony z grą logiczną .

Moim zdaniem, obok Crush, największy hidden gem na PSP. 

Edytowane przez Dajzner