D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 krupek szybko się zdenerwował, taki w zielonym obozie długo nie pociągnie, szczególnie teraz w tych ciężkich czasach gdy bot jest szkalowany nawet przez nintendozboków. Owszem trzeba nam świeżej krwi, ale tylko z piekielnie silną psychiką. 1 Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 (edytowane) @yab: radeon zamiast nvidii? Imo dość dziwna decyzja. Edytowane 5 marca 2017 przez Paliodor 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 To żadna nagonka, MS to nie diler samochodowy który robi akcje serwisowa BO MOŻE konsola z jakiejś partii będzie miała usterkę, trzeba to było tylko koledze wytłumaczyć. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 @yab: radeon zamiast nvidii? Imo dość dziwna decyzja.DX12 i Vulkan sprawiają, że Radeony osiągają wyniki porównywalne do Nvidi, a kosztują mniej. Tak przynajmniej wynika z recenzji na kanale Morele. Swoją drogą czy jest w 2017 sens brać procesor Intela nie należący do rodziny i3, i5 i i7? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Co tu się odwala to bania mała, nie dość że szrot bez gier odnawiany za cenę ski funkiel nówki to teraz jakieś radeony zamiast Pascala Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 DX12 i Vulkan sprawiają, że Radeony osiągają wyniki porównywalne do Nvidi, a kosztują mniej. Tak przynajmniej wynika z recenzji na kanale Morele. Swoją drogą czy jest w 2017 sens brać procesor Intela nie należący do rodziny i3, i5 i i7? Jeśli to jest ten nowy Pentium co wypluł niedawno Intel to się opłaca bo za 270zł ma się całkiem ok upgrade do blaszaka. Co się tyczy radka, to z tego Vulkana korzysta większość gier czy tylko jakieś wyjątki? Cytuj
yab 572 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Jakby budżet decydował, stary komp był na Pentium4 i jakiś stary Radeon, więc skok jest milowy i tak ;) Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Cała budę kupiłeś nową? Zamieściłeś się w 2 tysiącach? Cytuj
S_600 252 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Niech ktoś tutaj posprząta tą dziecinade z CW, dwie strony płaczu i bóly rzyci Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Śmieszkowo, bo największy ból dupy mają najczęściej Ci, którzy sami 3/4 sprzętu kupują na 3128312798 rat po 0%. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 krupek szybko się zdenerwował, taki w zielonym obozie długo nie pociągnie, szczególnie teraz w tych ciężkich czasach gdy bot jest szkalowany nawet przez nintendozboków. Owszem trzeba nam świeżej krwi, ale tylko z piekielnie silną psychiką. Zanim ja to wszystko ogram, co mam w planach, to nowa generacja będzie. Cytuj
yab 572 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Cała budę kupiłeś nową? Zamieściłeś się w 2 tysiącach? Został tylko HDD ze starego. Na dysk jeszcze by zostało. Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Był Switch, PS4, Xbox, czas na ... Gerald 1080p w wysokich detalach, obemixoza Widzę że się na RXa zdecydowałeś. Dobry wybór 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Był Switch, PS4, Xbox, czas na ... Gerald 1080p w wysokich detalach, obemixoza Najs. Czyli zasilacz dał radę. :) Spoko. Ja taki komp składałem w sobotę, tyle że z samym Pentiumem (tym samym). Do pracy, dla mojego ojca. Śmiga jak złoto. Dobry proc, w tej cenie nic lepszego nie znajdzie. Może Ryzeny coś zmienią ale póki co sztos. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 6 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 marca 2017 Z tej całej piątkowej podniety zapomniałem wrzucić limitkę. Zawartość nie zachwyca w porównaniu do amerykańca, ale za to pudło jest epickie i warte każdych pieniędzy. Zdecydowanie najlepsze pudło od limitki / kolekcjonerki jakie widziałem. Pudełka od Wii U nadal najlepsze moim zdaniem. Plus wydania limited - czysty art z logiem systemu. Żadnych Pegi, Usk, Amiibo i innych pierdów. Ładny obrazek cieszy oczy. Może w przyszłości będą dawać jakieś foldery reklamowe, cokolwiek kolorowego. Porównanie nośników, płyty mają fajne nadruki, ale moim zdaniem wygrywają kartridże - rozmiar, prędkość i retro feeling. 32 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Takie ładne grafiki wewnątrz opakowania na płytę miały na początku gierki na PS3, Motorstorm, Uncharted. Potem ch,uj strzelił. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Przecież cały czas je miały potem... na nowej generacji tez się trafiają. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 marca 2017 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czezare 1 450 Opublikowano 6 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 marca 2017 Wpłynąłem na błękitnego przestwór oceanu, Wóz nurza się w niebieskość i jak łódka brodzi... PS: Gry też będą, ale w późniejszym czasie. 37 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Skonczyly mi sie akurat plusy :/ Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 6 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 marca 2017 Witam Cezary w rodzinie i niechaj Ci świetnie maszynka służy, miłego grania w Yakuzę 0. A ja jako że nie stać mnie na Switcha, ani niszowe drogie gierki na vitę, bawię się w figaro i kupuję starocie. Uzupełnienie kolekcji shmupowej o świetną grę - stick już wyciągnięty, teraz tylko znaleźć czas na zabawę. Wolę shmupy 2D i 'od dołu' a nie z boku jak w R-Type, ale seria jest zacna, więc trzeba mieć każdą jej odsłonę. Talesy kupione przez przypadek - okazuje się, że już mam jeden egzemplarz, ale niech leży, jeść nie woła. Ostatni brakujący fable plus dedpul, nie trawię superbohaterów, ale tak się wszyscy nad nim spuszczają, to chociaż grę zobaczę. Pudełko na półeczkę, niech leży dla zawartych w nim dodatków. Gierkę i tak mam już na STEMIE. 11 Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Half Minute Hero - brzmi jak gierka o gościu co dochodzi w pół minuty Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomtu 122 Opublikowano 6 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 marca 2017 Mam i ja... Syn zbierał i se kupił... 15 Cytuj
Dajzner 990 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 (edytowane) Half Minute Hero - brzmi jak gierka o gościu co dochodzi w pół minuty Świetna gierka; niedoceniona przez graczy, mimo bardzo dobrych recenzji; w większości grubo ponad 8. Najbardziej rozbudowany tryb (Hero30) to pastisz 8-bitowych jRPGów połączony z grą logiczną . Moim zdaniem, obok Crush, największy hidden gem na PSP. Edytowane 6 marca 2017 przez Dajzner Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi