Opublikowano 9 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marzec należy do pań, początek Horizon, a teraz pora na Nier: Automata.Nier dotarł dzisiaj, tak jak było obiecane Chyba nie będą to ostatnie zakupy u Dave'a.
Opublikowano 9 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najlesza gra na VR w domu. Jejku, ale będzie grane
Opublikowano 9 marca 20178 l Najlesza gra na VR w domu. Jejku, ale będzie grane to wydanie jest juz z lepsza okładką? Mieli mi dosłać pocztą, tylko coś... nie moge sie doczekac listonosza :/
Opublikowano 9 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No dobra. Po tygodniu zestaw skompletowany. Kupić konsolę na premierę i się dowiedzieć, że gry nie dojechały? Nie polecam ;) Na szczęście czas umilał cyfrowy sztos w postaci Fast RMX :)
Opublikowano 9 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Niech to Sony już przestanie ;/ jeszcze tylko Person 5 i koniec z zakupami. Steelbook z Nier piękny. No i jeszcze sie nawinela druga w zyciu stulejarska growa koszulka. Edytowane 9 marca 20178 l przez Shen
Opublikowano 9 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zeby nie byc monotematycznym. Ciag dalszy azjatyckiego gang bangu na portfelu. Ten steelbook to sam seks, gierka w tym wydaniu bedzie warta miliony monet za pare lat. Oplacalo sie byc bywalcem na salonach Czezkiego A tu w obstawie trzech szwagrow z polski
Opublikowano 9 marca 20178 l O nawet piwo z etykietą zaprojetkowana przez forumowicza kupiłeś. To się nazywa dedykacją A co zakupów to zazdroszczę, mój portfel płacze i nie stać mnie na zelde ani na niera :(
Opublikowano 9 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ależ ten steelbook za(pipi)iście się prezentuje <3
Opublikowano 9 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dawno nie miałem takiej nerwicy podczas odpakowywania gierki ;/ No nie wyglądało to za dobrze, po rozpakowaniu pierwszej części paczki, a człowiek spodziewał się, że najgorsze dopiero przed nim. GDY WTEM... Boże co za trole xD Blantman nie chcesz może kupić tych ubi guwien za dwie dyszki?
Opublikowano 10 marca 20178 l Ja mam pytanie do tych co kupują limitki. Co potem robicie z tym całym barachłem jak ten medalion? Bo jak jest jakaś figurka to rozumiem można postawić na półce.
Opublikowano 10 marca 20178 l Co potem robicie z tym całym barachłem jak ten medalion? Zakładam na szyje i ide na laseczki
Opublikowano 10 marca 20178 l Jak wziąłem do ręki i odpakowałem, to poczułem, że to może być gra legenda :) Ten steelbook Niepotrzebnie tylko nawalili tyle tego badziewia na fajną prostą grafikę na płycie: Zareklamuj bo nie ma instrukcji w srodku. Ale zawsze moglo byc gorzej jak u kolegi wyzej i bez plyty.
Opublikowano 10 marca 20178 l dostałem zawału przez chwilę Panie drogi, ja przez kilkadziesiąt sekund od zobaczenia loga Wildlands miałem drgawki i przyspieszony puls, póki nie zobaczyłem jaka limitka kryje się pod resztą folii. Nigdy więcej takich stresujących upominków.
Opublikowano 10 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Uwielbiam brytyjski amazon. Za pierwszym razem zamówiłem zwykłą wersję Corpse Party za 12 funtów a dostałem limitkę ... oraz przyszła paczka co, co do której trzymała mnie niepewność aż do końca... otwieram... i... Szach !!! Mat !!!