Gość _Be_ Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Daj pan spokój, to cały czas chodzi poniżej 25fps. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hendrix 2 731 Opublikowano 9 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 marca 2017 Marzec należy do pań, początek Horizon, a teraz pora na Nier: Automata.Nier dotarł dzisiaj, tak jak było obiecane Chyba nie będą to ostatnie zakupy u Dave'a. 20 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wilk_Zly 960 Opublikowano 9 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 marca 2017 Najlesza gra na VR w domu. Jejku, ale będzie grane 11 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Najlesza gra na VR w domu. Jejku, ale będzie grane to wydanie jest juz z lepsza okładką? Mieli mi dosłać pocztą, tylko coś... nie moge sie doczekac listonosza :/ Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Na żywo ten amiibo bardzo, bardzo udany. 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Emtebe 2 524 Opublikowano 9 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 marca 2017 No dobra. Po tygodniu zestaw skompletowany. Kupić konsolę na premierę i się dowiedzieć, że gry nie dojechały? Nie polecam ;) Na szczęście czas umilał cyfrowy sztos w postaci Fast RMX :) 19 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 636 Opublikowano 9 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 marca 2017 (edytowane) Niech to Sony już przestanie ;/ jeszcze tylko Person 5 i koniec z zakupami. Steelbook z Nier piękny. No i jeszcze sie nawinela druga w zyciu stulejarska growa koszulka. Edytowane 9 marca 2017 przez Shen 21 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 O dzizas, ten steelbook do Nier Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. teddy 6 882 Opublikowano 9 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 marca 2017 Zeby nie byc monotematycznym. Ciag dalszy azjatyckiego gang bangu na portfelu. Ten steelbook to sam seks, gierka w tym wydaniu bedzie warta miliony monet za pare lat. Oplacalo sie byc bywalcem na salonach Czezkiego A tu w obstawie trzech szwagrow z polski 14 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 O nawet piwo z etykietą zaprojetkowana przez forumowicza kupiłeś. To się nazywa dedykacją A co zakupów to zazdroszczę, mój portfel płacze i nie stać mnie na zelde ani na niera :( Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 757 Opublikowano 9 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 marca 2017 Ależ ten steelbook za(pipi)iście się prezentuje <3 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nobody 3 504 Opublikowano 9 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 marca 2017 Dawno nie miałem takiej nerwicy podczas odpakowywania gierki ;/ No nie wyglądało to za dobrze, po rozpakowaniu pierwszej części paczki, a człowiek spodziewał się, że najgorsze dopiero przed nim. GDY WTEM... Boże co za trole xD Blantman nie chcesz może kupić tych ubi guwien za dwie dyszki? 21 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 gurwa nobody, już myślałem, że coś Ci się rzuciło na mózg xD Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Ten soundtrack jest bardzo na propsie :) Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Ja mam pytanie do tych co kupują limitki. Co potem robicie z tym całym barachłem jak ten medalion? Bo jak jest jakaś figurka to rozumiem można postawić na półce. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Co potem robicie z tym całym barachłem jak ten medalion? Zakładam na szyje i ide na laseczki 5 Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Zastawia sie w lombardzie, to czyste zloto. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Jak wziąłem do ręki i odpakowałem, to poczułem, że to może być gra legenda :) Ten steelbook Niepotrzebnie tylko nawalili tyle tego badziewia na fajną prostą grafikę na płycie: Zareklamuj bo nie ma instrukcji w srodku. Ale zawsze moglo byc gorzej jak u kolegi wyzej i bez plyty. 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 dostałem zawału przez chwilę Panie drogi, ja przez kilkadziesiąt sekund od zobaczenia loga Wildlands miałem drgawki i przyspieszony puls, póki nie zobaczyłem jaka limitka kryje się pod resztą folii. Nigdy więcej takich stresujących upominków. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 10 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 marca 2017 Uwielbiam brytyjski amazon. Za pierwszym razem zamówiłem zwykłą wersję Corpse Party za 12 funtów a dostałem limitkę ... oraz przyszła paczka co, co do której trzymała mnie niepewność aż do końca... otwieram... i... Szach !!! Mat !!! 33 Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Yep. Tego otwartego pewnie spuszczę, żeby odzyskać cześć wkładu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi