yaczes 14 464 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 O (pipi)a, za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Trochę więcej niż za refurbished xboxa 1100 piękny kawalerze 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 ZA TYLE TO SAMOCHODY SIE W POLSCE KUPUJE 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 ZA TYLE TO SAMOCHODY SIE W POLSCE KUPUJEChyba zabawkowe dla dzieci. :D Janusz---> tak z ciekawości. Jesteś fanem tej serii? :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Próbuję zostać i chcę przechodzić wszystko od jedynk,i ale jak na złość nie mogę żadnej dobrej dorwać. Niestety przez fanatyczne ogrywanie dreamcasta mam całą masę dobrych zaległości z tamtego okresu. Nie lubię grać w retro na dzisiejszych tv, więc zanim sobie zrobię klimat, przytargam kineskop z piwnicy i podstawię taboret to będę odkładał w czasie, ale chyba po skończeniu Zeldy się szarpnę. Najwyżej jedynkę ogram cyfrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Dariusz, ja Cię bardzo szanuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Trochę więcej niż za refurbished xboxa 1100 piękny kawalerze No nieźle. Jeszcze mi się bariery tysiaka za jedną grę nie zdarzyło przekroczyć, najwięcej poszło na komplet Conkera w PALu, a to i tak było dosyć daleko od tej kwoty. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 To uczucie gdy 10 gier darka jest warte tyle co twoj samochod 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Próbuję zostać i chcę przechodzić wszystko od jedynk,i ale jak na złość nie mogę żadnej dobrej dorwać. Niestety przez fanatyczne ogrywanie dreamcasta mam całą masę dobrych zaległości z tamtego okresu. Nie lubię grać w retro na dzisiejszych tv, więc zanim sobie zrobię klimat, przytargam kineskop z piwnicy i podstawię taboret to będę odkładał w czasie, ale chyba po skończeniu Zeldy się szarpnę. Najwyżej jedynkę ogram cyfrowo. ja przeszedłem oba suikodeny pierwsze na vicie. Polecam za grosze możesz wyrwać a zabawa przednia. Suikoden 2 mi się bardziej podobał niż chrono trigger. Wiem wstyd się przyznać ale obie są w moim topie. Dla mnie vita do takich gier właśnie służy. Na małym ekraniku pięknie się prezentuje nawet dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 O ile rozumiem kupowanie rzadkich okazow w stanie kolekcjonerskim o tyle nie rozumiem po co kupowac je aby potem otworzyc i zagrac. Nie lepiej tego zostawic i kupic jakiegos uzywanego S2 do ogrywania? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 O ile rozumiem kupowanie rzadkich okazow w stanie kolekcjonerskim o tyle nie rozumiem po co kupowac je aby potem otworzyc i zagrac. Nie lepiej tego zostawic i kupic jakiegos uzywanego S2 do ogrywania? Ja to nawet droższe gry, które mam otwarte, gram z kopii zapasowej żeby nie uszkodzić. Ale z drugiej strony otwieranie takiego Suiko w 2017 musi być zayebistym uczuciem. Zwłaszcza jak kupuje się to dla siebie, a nie po to, żeby za 10 lat sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Bizonku odpowiedz na twoje pytanie kilka postow wyzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Przecież to jest czysta przyjemność kupić zafoliowaną nówką. Pewnie Darek zostawi jak jest i będzie miał zabezpieczenie emerytalne pewniejsze niż ZUS :) Pamiętam jak kupiłem zafoliowanego Metroida na GBA, marne 380zł kosztował. Odfoliowałem i to było cudowne przeżycie, uwielbiam odpakowywać stare gierki. Z Gamecuba też miałem niedawno kilka nówek. Gratuluję zakupu panie Dariuszu! Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Nie uwierze, ze na ebayu nie ma S2 na psx. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) O ile rozumiem kupowanie rzadkich okazow w stanie kolekcjonerskim o tyle nie rozumiem po co kupowac je aby potem otworzyc i zagrac. Nie lepiej tego zostawic i kupic jakiegos uzywanego S2 do ogrywania? Ekscytacja z otwierania zafoliowanej, ponad dziesięcioletniej gierki jest bardzo silna. Przez chwilę czujesz się jak dzieciak, który rozpakowywał nowego GameBoya prosto spod choinki w '98. Nostalgia to mocny towar. Edytowane 10 Marca 2017 przez chmurqab Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Przecież to jest czysta przyjemność kupić zafoliowaną nówką. Pewnie Darek zostawi jak jest i będzie miał zabezpieczenie emerytalne pewniejsze niż ZUS :) Pamiętam jak kupiłem zafoliowanego Metroida na GBA, marne 380zł kosztował. Odfoliowałem i to było cudowne przeżycie, uwielbiam odpakowywać stare gierki. Z Gamecuba też miałem niedawno kilka nówek. Gratuluję zakupu panie Dariuszu! No przeciez napisal, ze bedzie gral. Skoro juz o emeryturze wspominasz to myslalem ze zafoliowane to lepsze zabezpieczenie emerytalne niz odfoliowane ale moze sie nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jakiś czas temu rozpakowałem swoje pierwsze LEGO, jakie dostałem na piąte urodziny i omal na zawał nie padłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Bizon, on ma rozpakowanego juz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 a, tam (pipi)icie, darek już na yt wrzuca filmik jak rozgrzanym nożem do czerwoności kroi tego suikodena Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 No przeciez napisal, ze bedzie gral. Skoro juz o emeryturze wspominasz to myslalem ze zafoliowane to lepsze zabezpieczenie emerytalne niz odfoliowane ale moze sie nie znam. Ma już jednego rozpakowanego o czym wspomniał pan Dave, a poza tym to że napisał nie znaczy że tak zrobi :) To jest potężny dylemat czy odpakować klasyka. Tu trzeba czasu na decyzję :) Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Bizon, on ma rozpakowanego juz. A dziekuje za info, nie sledze tematu. Gratulacje znalezienie wersji w folii, taka sama po gradingu na ebayu prawie 500usd. Nice. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 MOJ PRZYJACIEL DAREK JEST TAK BOGATY, ZE ZROBIL SOBIE Z SUIKODENOW CZESC DRUGA PODKLADKI POD PIWO Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Darek się widzę nie (pipi)i - dobrze trzeba pielęgnować hobby :> Będzie piękne pękanie dupek cebularzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Oho, teraz bogole beda sie po jajkach lizali. Idz sie przejedz swoim pomaranczowym sportowym kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Suikoden 2 w folii Monarcha forumka Kilka dni temu podałem mu ręke, czaicie? Przecież to jest czysta przyjemność kupić zafoliowaną nówką. Pewnie Darek zostawi jak jest i będzie miał zabezpieczenie emerytalne pewniejsze niż ZUS :) Tutaj jest kwestia, która mnie czasami zastanawia, czy aby napewno taka gierka bedzie za te 10-20 lat tyle warta ile sobie wyobrazamy? Popyt oraz to ze ceny sie tak winduja jest głównie budowany na nostalgii, kazde pokolenie graczy ma taki okres (SNES i NES akurat dosc dlugo sie trzymaja), ze dobijaja do 30, maja hajs i chca sobie zbierac gierki z dziecinstwa, zastanawiam sie czy za takie 30 lat nowa generacja mlodziezy bedzie w ogole miala jakiekolwiek zainteresowanie retro konsolami, albo takim PS1. Chociaz z drugiej strony zrobil sie z tego taki obszerny biznes, ze taki Suikoden moze byc juz zawsze uważany za cos wartosciowego i niektórzy beda to chcieli tylko po to zeby miec, czas pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi