Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dobra miałem już nic nie dawać ale pewien warszawski sprzedawca spisał się i to bardzo. Chyba lubi trolować tym ghost reconem użytkowników. Pierwsze co widzisz po rozpakowaniu to karton z dodatkami do ghost recona i myślisz o (pipi)a chyba pomyłka :)  Plus Horizon aby nie było że nie grałem w mesjasza na ps4. 

17240234_1477446635628539_56672347425758

Opublikowano

A na zlot kasy nie ma

tak jak nie ma na switcha ale gracz musi coś jeść. W dodatku wiesz że ja nie trzymam gier i potem znajdą inny dom. Ja tylko je przechodzę 

Opublikowano

nie lepiej  wprost napisac, ze po ostatnim zlocie masz szlaban na podobne imprezy?

Opublikowano

Z tydzień temu dzwoniła babka z x-komu, że raczej na limitkę nie mam już co liczyć i że wyślą zwykłą + jakąś tam koszulkę z wowa (no dzięki ;/) w ramach rekompensaty...

A tu dziś z paczkomatu wyciągam:

TFXQ0XS.jpg

Zdążyłem pograć z godzine i zapowiada się kozacko, co za rok dla fanów japońszczyzny. :D

Opublikowano

6Zmu8CG.jpg?1

Ostatnie 2 tygodnie, jest w co grac, nie wiem kiedy znajdę na to czas ale trzeba ograć bo tyle dobroci leci na PS4 w następnych kilku miesiącach :obama:

p.s. Luigi Mansions za 5zl w lombardzie :P

Opublikowano

ok, mam i ja. bede grac jak zwierze na wiiu, ale co zrobic... switcha kupie pewnie na premiere xeno. Dobrze, że jest po wypłacie, bo w przyszłym tygodniu pewnie wpadnie mi jakas klasyka na PSX <3 

17097785_1676158635732856_73068854952087

Opublikowano

Akurat na weekend :)

vNPHdJJ.jpg

I jeszcze rodzinka w komplecie

vg1OpVt.jpg

Opublikowano

Starocie czekają na kąpiel w izopropanolu.

ZTKEXTj.jpg

Niestety gierki na PS2 to wydania francuskie. Większość multilanguage, ale LOTR czy TONIACZ są w pełni po francusku. Sprzedawca mnie wyc.hujał bo w pudełku po Burnoucie nie ma żadnej płyty. Do MGSa z kolei nie ma manuala, a płytki nie mają szałowego stanu - ot, allegro... Wziąłem głównie dla Time Crisisa, Crisis Zone i Age of Empires więc bez tragedii. Fotka tradycyjnie ziemniakiem bo wyje.bane mam w drogie telefony 8).

Opublikowano

Jakby mi typ sprzedał puste pudełko bez płyty to bym mu wpadł na chatę z Elżbietą Jaworowicz zrobić dochodzenie, czy się z ch.ujem na głowy nie pozamieniał.

Ten Rocky nawet fajna gierka. Odpal sobie 50 Centa, niezła beka, że ktoś takie coś w ogóle wydał na świat.

Opublikowano

:P

Tony Hawka czasem za 15 zeta nie kupiłeś? :)

Z polską instrukcja?

na toto to jest chyba wersja australijska

Opublikowano

:P

Tony Hawka czasem za 15 zeta nie kupiłeś? :)

Z polską instrukcja?

na toto to jest chyba wersja australijska

Nie, to europejski rating. Australijski jest inny.

Opublikowano

zdrowe chłopaki

Opublikowano

Żeby gardzić ikoną kanapowego multi w postaci legendarnego Bombera to trzeba chyba być nie wiem kim, chyba podludziem.

Luigi za piątkę...nie mam pytań.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Czego to ludzie dla plusikow nie zrobia

Ostantio pakiet 40 plusow za jedyne 1500zl (tysinoncpincset) mozna bylo nabyc.

Opublikowano

gralismy wlasnie w bombermana na switchu.

2/10, nie kupujcie tego xd

Trzeba miec nadzieje na switchowa wersje knight squad, idealnie sie sprawdzi.

Opublikowano

Ahahaha Pudziany 4 od Figusia xD

8f46b85ca5f25fa199ad23ba591dd0fc.jpg

jakby co to jestem chętny do coopa  od następnego tygodnia :lapka:

Opublikowano

Bardzo ładny steelbook, musze sobie sprawic taki sam.

oczywiście wszystko pier.doli napis ps4 i skur.wiałe logo :/ (IMO)

Opublikowano

Ta stalowaksiążka Niera całkiem spoko, ale tył o wiele lepszy, niż przód. Stalowaksiążka MGR, gdy mówimy o Platinum Games, dalej na tronie

Metal-Gear-Rising-Steelbook.jpg

<3