Opublikowano 10 marca 20178 l No to panowie bogacze, ślijcie inwajty i robimy jakiś online w Bombiego
Opublikowano 10 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobra miałem już nic nie dawać ale pewien warszawski sprzedawca spisał się i to bardzo. Chyba lubi trolować tym ghost reconem użytkowników. Pierwsze co widzisz po rozpakowaniu to karton z dodatkami do ghost recona i myślisz o (pipi)a chyba pomyłka :) Plus Horizon aby nie było że nie grałem w mesjasza na ps4.
Opublikowano 10 marca 20178 l A na zlot kasy nie ma tak jak nie ma na switcha ale gracz musi coś jeść. W dodatku wiesz że ja nie trzymam gier i potem znajdą inny dom. Ja tylko je przechodzę
Opublikowano 10 marca 20178 l nie lepiej wprost napisac, ze po ostatnim zlocie masz szlaban na podobne imprezy?
Opublikowano 10 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Z tydzień temu dzwoniła babka z x-komu, że raczej na limitkę nie mam już co liczyć i że wyślą zwykłą + jakąś tam koszulkę z wowa (no dzięki ;/) w ramach rekompensaty... A tu dziś z paczkomatu wyciągam: Zdążyłem pograć z godzine i zapowiada się kozacko, co za rok dla fanów japońszczyzny. :D
Opublikowano 10 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie 2 tygodnie, jest w co grac, nie wiem kiedy znajdę na to czas ale trzeba ograć bo tyle dobroci leci na PS4 w następnych kilku miesiącach p.s. Luigi Mansions za 5zl w lombardzie :P
Opublikowano 10 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ok, mam i ja. bede grac jak zwierze na wiiu, ale co zrobic... switcha kupie pewnie na premiere xeno. Dobrze, że jest po wypłacie, bo w przyszłym tygodniu pewnie wpadnie mi jakas klasyka na PSX <3
Opublikowano 10 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Akurat na weekend :) I jeszcze rodzinka w komplecie
Opublikowano 10 marca 20178 l Starocie czekają na kąpiel w izopropanolu. Niestety gierki na PS2 to wydania francuskie. Większość multilanguage, ale LOTR czy TONIACZ są w pełni po francusku. Sprzedawca mnie wyc.hujał bo w pudełku po Burnoucie nie ma żadnej płyty. Do MGSa z kolei nie ma manuala, a płytki nie mają szałowego stanu - ot, allegro... Wziąłem głównie dla Time Crisisa, Crisis Zone i Age of Empires więc bez tragedii. Fotka tradycyjnie ziemniakiem bo wyje.bane mam w drogie telefony 8).
Opublikowano 10 marca 20178 l Jakby mi typ sprzedał puste pudełko bez płyty to bym mu wpadł na chatę z Elżbietą Jaworowicz zrobić dochodzenie, czy się z ch.ujem na głowy nie pozamieniał. Ten Rocky nawet fajna gierka. Odpal sobie 50 Centa, niezła beka, że ktoś takie coś w ogóle wydał na świat.
Opublikowano 10 marca 20178 l :P Tony Hawka czasem za 15 zeta nie kupiłeś? :)Z polską instrukcja? na toto to jest chyba wersja australijska
Opublikowano 10 marca 20178 l :PTony Hawka czasem za 15 zeta nie kupiłeś? :)Z polską instrukcja? na toto to jest chyba wersja australijska Nie, to europejski rating. Australijski jest inny.
Opublikowano 10 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ahahaha Pudziany 4 od Figusia xD
Opublikowano 10 marca 20178 l Żeby gardzić ikoną kanapowego multi w postaci legendarnego Bombera to trzeba chyba być nie wiem kim, chyba podludziem. Luigi za piątkę...nie mam pytań. Edytowane 10 marca 20178 l przez ciwa22
Opublikowano 10 marca 20178 l Czego to ludzie dla plusikow nie zrobia Ostantio pakiet 40 plusow za jedyne 1500zl (tysinoncpincset) mozna bylo nabyc.
Opublikowano 10 marca 20178 l gralismy wlasnie w bombermana na switchu. 2/10, nie kupujcie tego xd Trzeba miec nadzieje na switchowa wersje knight squad, idealnie sie sprawdzi.
Opublikowano 10 marca 20178 l Ahahaha Pudziany 4 od Figusia xD jakby co to jestem chętny do coopa od następnego tygodnia
Opublikowano 10 marca 20178 l Bardzo ładny steelbook, musze sobie sprawic taki sam. oczywiście wszystko pier.doli napis ps4 i skur.wiałe logo :/ (IMO)
Opublikowano 10 marca 20178 l Ta stalowaksiążka Niera całkiem spoko, ale tył o wiele lepszy, niż przód. Stalowaksiążka MGR, gdy mówimy o Platinum Games, dalej na tronie <3